-
oLiK sZyMaNiK (Alienka)
narazie Bartongu jestesmy osamotnieni,ale wydaje mi sie ze to sie zmieni :) -
Isil
-
oLiK sZyMaNiK (Alienka)
-
Isil
-
-
oLiK sZyMaNiK (Alienka)
-
oLiK sZyMaNiK (Alienka)
-
Isil
-
No i ja też się pojawiłam; ]]]]]]
hehe "obaczjam" techniki tego serwera
Ewka, hehe Bartkowiaka seksili chyba Kefciory;] bo innej sekty do której nalezy nie znam;]]
buhahaha
Bezunia tylko się na mnie nie obrażaj. hehe Wasze masowe orgie nie są już tajemnicą;] -
!
chcecie gadac oseksieniu to sa na to specjalne grona!!!a o moja skte cie nie martwcie!!!dziala!
-
tak? to co moze nas zwerbujesz i co bedą masowe orgie; pp tylko dołączą trzy piekne i niewinne niewiasty; ] -
Isil
nie winne i ty mówisz o sobie moze w tym miejscu??? :P a poztym co cie tak na te orgie wzieło?? :> -
oLiK sZyMaNiK (Alienka)
-
Isil
szczerze powiedziawszy to tak samo niewyzyta jak 90% populacji ludności w naszym wiku :P -
oLiK sZyMaNiK (Alienka)
Ewcia, a Ty w ktorej czesci jestes? 90% czy te 10%?
to pytanie retoryczne.....:) -
Isil
opowidam (choc pytanie retoryczne): w tych 90% kupa raźniej kupy nikt nie ruszy :P -
!
zaczynam zle sie czuc w tym gronie!!!w kolo same baby!!i jeszcze orgie im w glowie!!!! -
Isil
-
Bezunia, przesadzasz..................h m.......chyba,że nie wytrzymasz, dlatego marudzisz; pppp słabeuszu; pppp -
oLiK sZyMaNiK (Alienka)
ach powiedz ze mnie kochasz!
Bartongu TYLKO mnie!!!!!!!
nom zrob mi ta przyjemnosc w konczacym sie dniu mych urodzin! -
Olu............ja CI mogę oddać moją część Bartąga;] ->oczywiscie tą duchową; ppp
- Przeglądaj grona w kategorii Społeczeństwo
- Przeglądaj grona w okolicy Namysłów
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem