-
oleśкα
Mam 16 lat i chcialabym pojechac na taką roczną wymianę . Zastanawiam się co musze zrobic zeby sie tam wybrac . Gdzie sie zglosic i w ogole .. Czy średnia ze szkoly jest brana pod uwage ?? Pomozcie mi i powiedzcie co i jak :) z gory dzieki; ** -
Anonim
srednia min 3.5 albo 3.75 nie pamietam jak bylo. znac angielski. i poczytac na guliwer.edu.com (chyba) -
Anonim
-
oleśкα
ups to sie nie zalapie; p ; d;d hehe ... a nie mozna miec nizszej niz 3.5 ? -
-
Anonim
nie mam pojęcia, jezeli o mnie chodzi to sprawdzali mnie tak dokładnie że aż uwierzyć nie mogłam :P także nie wiem, możesz próbować, albo sie postarać w przyszłym roku:P -
Anonim
no, ale teraz jeszcze chcesz wyjechac, tzn. w tym roku? troche pozno sie obudzilas;p ja tam nie wiem, moja srednia byla dobra, wiec sie tym nie przejmowalam, ale mysle, ze nawet jak bedziesz miala 2.5 to i tak wyjedziesz, bo w koncu to Ty placisz... -
oleśкα
heh; ] nie no raczej w tym juz nie pojade. mysle ze np, w nastepnym . A jak z nauką jezyka ? Ten wyjazd pomogl Wam w nauce angielskiego ? :) -
Anonim
>suicide blonde napisała:
>no, ale teraz jeszcze chcesz wyjechac, tzn. w tym roku?
>troche pozno sie obudzilas;p ja tam nie wiem, moja srednia
>byla dobra, wiec sie tym nie przejmowalam, ale mysle, ze
>nawet jak bedziesz miala 2.5 to i tak wyjedziesz, bo w koncu
>to Ty placisz...
sprawdzaja srednia, sprawdzaja. -
Anonim
byc moze... moj kumpel w tamtym roku wyjechal ze srednia 3.15 bodajze, a chlopak w tym roku nie zdal a wyjezdza...(babka w agencji mi powiedziala) wiec chyba jednak nie... -
Anonim
-
oleśкα
-
Anonim
to roznie bywa. agencja: furnel travel- cci.
ja zaplacilam tak po podliczeniu wszystkiego ok 30 tys. (zl oczywiscie) -
Anonim
-
Anonim
btw Ole$ka; *
widze ze wszystkie oferty juz po przegladalas, znasz sie i gotowa do wyjazdu jestes.. -
Anonim
http://one-way.com.pl/rswu.html
wystarczy wpisać w google "rok nauki w stanach" i będziesz wszystko wiedzieć; ] -
.Kapel™
Jeszcze niezacząłem przeglądać żadnych katalogów, w sumie to dopiero w tym momencie zaczynam się interesować wyjazdem.
Jak jest z wiekiem, da rade wyjechać w wieku 19lat?
Moja sytuacja wygląda tak, że aktualnie siedze w Meksyku na wymianie językowej. Jedyne czego się tutaj naucze to język ( przynajmniej mam taką nadzieję ). Po powrocie zamierzam zdać mature i po tym egzaminie wyjechać do USA ( mogę powtarzać liceum ).
Jakieś pomocne strony internetowe oraz maile ludzi którzy mogliby mi takich informacji udzielić są mile widziane.
Pozdrawiam. -
http://www.furnel-wyjazdy.pl Problem moze być z wiekiem. Nie załapujesz sie juz na liceum co najwyznej na wymiane na studia. Wszytko znajdziesz na tej stronie furnel travel
-
Anonim
hem.
czy to jakis cholerny niefart.?
STS zawiesza dzialalnosc i przejmuje ją ATAS. no bez kitu. czemu ja mam zawsze wszedzie przeciwnosci? -
Anonim
słuchajcie mam pytanie :-)
mam 16 lat i chciałabym pojechac do usa na nauke.
co trzeba spełniać? i czy jest mozliwość pojechania na "wlasna reke" ? :-)
pozdr., -
co maz na mysli mowiac na własna reke. Poczytaj posty wyzyej albo w innych tematach bo na tego typu pytania juz padaly odpowiedzi tysiace razy hehe