-
Anonim
Czy nie uważacie, że tolerancja kończy się kiedy są ludzie którzy w imię swojej wiary są w stanie wysadzić się w metrze?
Czy nie dziwne więc, że na zachodzie takie partie jak Front National we Francji czy Vlaams Belang we Flandrii zyskują na popularności?
Przyznam osobiście, że moja tolerancja dla muzulmanów jest zerowa. -
bokbanana
bo dla ciebie wszyscy muzulumanie to terrorysci. podobny jestes do tych posranców dla ktorych kazdy bialy jest amerykanskim okupantem
w kazdej kulturze sa ludzie i idioci -
Paweł Jezierski
-
M
>.:Mike:. napisał
>Czy nie uważacie, że tolerancja kończy się kiedy są
>ludzie którzy w imię swojej wiary są w stanie wysadzić
>się w metrze?
Zaraz jakiś lewicowy dupek powie, że to prawie to samo co Krucjaty:P
>Czy nie dziwne więc, że na zachodzie takie partie jak
>Front National we Francji czy Vlaams Belang we Flandrii
>zyskują na popularności?
No na Le Pena głosowało podobno sporo arabusów, którzy mieszkali we Francji już ładne parę lat i nie chcieli, żeby przyjeżdżali nowi, bo psują ich wizerunek nieróbstwem.
>Przyznam osobiście, że moja tolerancja dla muzulmanów
>jest zerowa.
I bardzo dobrze;) -
-
Anonim
Widze, że inne argumenty niż "wypierdalaj" do ciebie nie trafiają a więc tak jak wyżej ^^^^^^^ ; ]]]
Nie rozumiem czemu Europejczycy przyjmują do swoich krajów islamską dzicz która stanowi dla nich zagrożenie i na dodatek z trudem się asymiluje? Nie lepiej do pracy przyjmować np: obywateli byłego ZSRR czy Jugosławii? Lepiej się rzystosowują. -
Anonim
-
Anonim
>Paweł Jezierski napisał
>Ciekawe czy terroryści z IRA to według Mika też
>Muzułmanie.
A czy według ciebie każdy nazista to Niemiec? Coś ten twój żart cienki. -
Anonim
>Czy nie uważacie, że tolerancja kończy się kiedy są
>ludzie którzy w imię swojej wiary są w stanie wysadzić
>się w metrze?
Ale nie uogólniajmy. Strach przed Islamem jest zrozumiały, lecz nienawiśc wobec niego już nie.
>Czy nie dziwne więc, że na zachodzie takie partie jak
>Front National we Francji czy Vlaams Belang we Flandrii
>zyskują na popularności?
Nie dziwne, bo gdy terroryści z Al-Kaidy i emigranci z Afryki palą i wysadzają Zachód to ludzie czują się zagrożeni i gromadzą się wokół jakiejś idei. -
bokbanana
>Widze, że inne argumenty niż "wypierdalaj" do ciebie nie
>trafiają a więc tak jak wyżej ^^^^^^^
> ; ]]]
>
>Nie rozumiem czemu Europejczycy przyjmują do swoich krajów
>islamską dzicz która stanowi dla nich zagrożenie i na
>dodatek z trudem się asymiluje? Nie lepiej do pracy
>przyjmować np: obywateli byłego ZSRR czy Jugosławii?
>Lepiej się rzystosowują.
wiemy dlaczego nei rozumiesz dlaczego ludzie z bylych koloni osadzaja sie w europie. bo jestes tępy
i spierdalaj to sobie mozesz mówic to kolegów na spotkanach mw albo upr. nie wiem z którymi idiotami sie spotykasz.
-
bokbanana
>carlosterrorist napisał
>>.:Mike:. napisał
>>Czy nie uważacie, że tolerancja kończy się kiedy są
>>ludzie którzy w imię swojej wiary są w stanie wysadzić
>>się w metrze?
>
>Zaraz jakiś lewicowy dupek powie, że to prawie to samo co
>Krucjaty:P
to jest opdowiedz na kolonizacje która byla taka chrzescijanska, sprawiedliwa, dobra, uszlachetniajaca dzikich i prostych prawie-ludzi na calym swiecie. byles w amsterrdamie kiedys? to co tam stoi przy kanalach i lezy w sejfach pochodzi z darów od czarnych i zóltych ludzi.
co za ograniczenie umyslowe i ignorancja historyczna. zamiast czytac broszurki mw i najwyzszy czas albo polonike moze poczytralibyscie historie powszechną
>
-
Anonim
To walka z wiatrakami. I pomyslec, ze to Ci, ktorzy tak mocno identyfikują się z wiarą są największymi przeciwnikami pokoju na świecie...
Problemem tego forum jest brak cenzury - gdyby była nie dochodziłoby do głupich sytuacji gdzie mamy ''flame war'' - zamiast rzetelnej dyskusji. -
Anonim
Dokładnie Panie Mateuszu. Niestety głupota potrafi się kamuflować pod płaszczykiem mądrej miny w czarno-białych kolorach - Niezależnie od prezentowanej opcji politycznej. :) -
mr. ricci
>Pan Mateusz napisał
>To walka z wiatrakami. I pomyslec, ze to Ci, ktorzy tak
>mocno identyfikują się z wiarą są największymi
>przeciwnikami pokoju na świecie...
>Problemem tego forum jest brak cenzury - gdyby była nie
>dochodziłoby do głupich sytuacji gdzie mamy ''flame war''
>- zamiast rzetelnej dyskusji.
o idź na inne, jak ci wolność przeszkadza. -
Wu Pe
Ja do Arabow absolutnie nic nie mam. Tacy sami ludzi jak my. Znam kilku i jakos zaden z nich nie nosi pod plaszczem 3kg materialow wybuchowych :P Jak dla mnie strach czy uprzedzenia najczesciej biora sie z niewiedzy panie Mike. Nalezalo by sie nad tym zastanowic. Bardziej bym sie martwil o dewastacje srodowiska naturalnego i efekt cieplarniany :P -
Anonim
> Ja do Arabow absolutnie nic nie mam. Tacy sami ludzi jak my. Znam kilku i jakos zaden z nich nie nosi pod plaszczem 3kg materialow wybuchowych :P Jak dla mnie strach czy uprzedzenia najczesciej biora sie z niewiedzy panie Mike. Nalezalo by sie nad tym zastanowic.
Ja bym się martwił o kulturową islamizacje Europy.
> Bardziej bym sie martwil o dewastacje srodowiska naturalnego
Śmieci w lesie, brak masowego recyclingu śmieci w Polsce to problem.
>i efekt cieplarniany :P
Nadchodząca epoka lodowca. Normalka :) -
Zephyr77
>Pan Mateusz napisał
>Problemem tego forum jest brak cenzury - gdyby była nie
>dochodziłoby do głupich sytuacji gdzie mamy ''flame war''
>- zamiast rzetelnej dyskusji.
pierwszy byś wyleciał z tego forum
-
Anonim
Jakos wypowiadam sie i na forum politycznym, na ktorym jest cenzura - i nie wylecialem -
Anonim
Bo moderator tego forum jest tolerancyjny nawet dla głupków. On cenzuruje tylko wulgaryzmy i groźby. -
Zephyr77
>Pan Mateusz napisał
>Jakos wypowiadam sie i na forum politycznym, na ktorym jest
>cenzura - i nie wylecialem
bo tam pewnie nie używasz wulgaryzmów i nie ubliżasz innym użytkownikom tak jak tutaj.
-
KleksWGaciach D.
>carlosterrorist napisał
>to prawie to samo co Krucjaty:P
zgadzam się, że wysadzanie się w metrze i krucjaty były jednakowo złe.