Mastery z INP [35]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • R.M.

Panowie oto treść którą otrzymałem poprzez GG.
    Uważam, że powinniśmy się do niej zastosować, wykażmy jedność!!!

W związku z narastającymi urodzeniami brzydkich kobiet, cala męska Polska
    organizuje protest przeciwko narodzinom Pasztetów. W ramach protestu wszyscy
    Faceci zmieniają opis na "Pasztety na Syberię"
    Roześlij tę wiadomość wszystkim facetom których masz na liście. Jeśli to zrobisz
    możesz czuć się honorowym członkiem klubu "Wymiatacze Pasztetów team".

Ps. Rasowo Niepewna jeśli chcesz także możesz się przyłączyć do naszego apelu, będzie nam miło jeśli i same kobiety poprą swoim damskim autorytetem, bądź czymś innym; ) nasz słuszny apel.
  • Rasowo Niepewna

Przyłanczam sie i bede krzyczec w pierwszym rzedzie... to dlatego ze jest mniej facetow na tym swiecie a czasami pasztety zabieraja nam niezle partie...
  • Anonim

Taki dobrze upieczony pasztet z zajaca jest całkiem niezły. Dlaczego od razu wysyłać go na Syberie? Co będziecie jeść w święta z ćwikłą?
  • Rasowo Niepewna

Walery mie ma glosu bo jest osobnikiem nie do wzięcia
  • Anonim

Za to moge wziąć pasztet i go zjeść z ćwikłą :) hahahaha i nie musze jechać na Syberie

P.S. a tego Gocławia to nie zapomne
  • Rasowo Niepewna

juz cie przezpraszalam na temacie ale i tak nie masz glosu
  • Anonim

Pasztety na stół!!!!!
  • Anonim

tak jest co to znaczy że jak ktoś nie do wzięcia to nie może na temat pasztetów?? Walery zaprotestujmy... to że nie jesteśmy do wzięcia nie oznacza że pasztetu nie możemy wziąć ... i zjeść normalnie
  • Anonim

nie odmówią nam tego oczywistego przywileju, prawa i rzekłbym obowiązku nawet!!!!!!
  • Rasowo Niepewna

wedlug mnie Dragon jest bardziej do wziecia niz Walery... ale to jest forum dla zdesperowanych samotników wiec won!!!!
  • Anonim

chcemy poprostu dotrzymać Ci towarzystwa na tym forum samotników :)
  • Anonim

hmm... jak mam to rozumieć niepewna? zaczyna się nash bridges chwilowo będę obecny na forum tylko duchem
  • Rasowo Niepewna

to nie jest dobry pomysl po prostu mnie pogrążacie jeszcze bardziej!!!!!!
  • Anonim

a co bedziemy robić z pasztetami płci meskiej - bo to mniej bardziej intryguje?? - z moich wnikliwych obserwacji wynika że takowych rodzi sie jednak zdecydowanie wiecej/
  • Anonim

nie wiem co zrobicie z tymi pasztetami ale slyszalem ze syberia jest juz zajeta :)
  • Anonim

nie wiem co zrobicie z tymi pasztetami ale slyszalem ze syberia jest juz zajeta :)
| |

Nazwa grupy mowi sama za siebie:) Beda tutaj rozmawiac sami najlepsi, elita elit, mistrzowie mistrzo...

Miejsca grona (0)