- 1
- 2
-
Anonim
no i co szybki??? nie dałeś rady przyjechać o 9.00. pękająca głowa idzie w kime...
... a po burzy spokój... -
Anonim
widze że dobrze było skoro o 17 łeb na chwile wystawił tylko sławek...:):) -
Anonim
-
Krzysiek
A po nocy to przychodzi tylko śmierć. Wiecej nie wychodze na zadne picie. Nawet mnie nie informujcie jak bedziecie chcieli sie napic. -
-
Rasowo Niepewna
Ja protestuje to byla jakas wstretna woda z dodatkiem to jest niemozliwe zeby czuic sie az tak... nieswiezo po zwyklej wodce
mi udalo sie wziasc przysznic pol godziny temu -
Rasowo Niepewna
-
Anonim
no co wy??!!?? nie zalamujcie mnie!!!! wódka to wódka, trzeba odchorować, a z drugiej strony nie przesadzajmy - zyjecie -
Krzysiek
Zyje ale wolalbym nie zyc bylo by latwiej. To nie byla wodka tylko jakies cos nawet nie umiem tego okreslic to cos chcialo mnie zabic i z niewiadomych powodow mu sie nie udalo. A szkoda! -
Anonim
faktem jest ze wodka nie powinna sie palic, a ten trunek mial taka wlasciwosc, to fakt... witamy w UE :) ale moglo byc gorzej, ja tam wstalem o 12 i oprocz cholernego lupania w bani to jest niezle :) -
Rasowo Niepewna
a ja dzis nie wstaje z lozka oczywiscie tylko do komputera a i znowu zagubilam okulary wiec zostaje mi dzis tylko czytanie ksiezek nici z tv... a wogole dzis swiat jakos inaczej wyglada... prawda -
Anonim
je sie chcialam dowiedzieć czy Cichy znalazł w końcu swoja piosenkę i czy to była piosenka przewodnia tej imprezy ??? -
Anonim
a i uważam że spotkania bezalkoholwe to kiepski pomysł... nawet bardzo kiepski; ) -
Rasowo Niepewna
no tak jak sie nie pilo palacej wody i przeczyszczającego absyntu to mozna tak twierdzic!!!
A Czarnuch znalazl captain jacka jak wychodzilismy ale nie pamietam o ktorej to bylo:-) -
Anonim
kolejny wynalazek japończyków bez którego ludzkość może się w przyszłości nie obejść
http://daimaoh.kir.jp/ho/menssom.ht...
hihihihi :) -
Elwood Blues
Captin Jacka znalazlem duzo wczesniej tylko nikt ze mna kontestowac tego jakze wybitnego utworu. -
Rasowo Niepewna
-
Szczęki
-
Anonim
Dla wszystkich, którzy potrafią słuchać
I HAVE NO MOUTH AND I MUST SCREAM
udręka egzystencji po imprezie potrafi urosnąć do niebotycznych rozmiarów.... ciężko wrócić do rzeczywistości kiedy chce się latać... ludzie kochajcie się znieście konwenanse i zasady (J.Christ co ja mówię?) a co słychać?? Szczękuś kiedy zatykam uszy wtedy słyszę jak ciśnienie czerwonych ciałek niesie echa zaprzeszłych emocji... to właśnie z nich rodzą się niektóre krwinki by przelewać do umysłu cienie wspomnień utraty racjonalności...... niczego nie paliłem... ale teraz to już jednak zapalę..... -
Anonim
Wam chyba naprawde ta wódka zaszkodziła godzina 9 a tu nikogo na forum...skandal! -
Anonim
witam i o zdrowie pytam!!! ale mnie tu zasypalo na tej Kępie! na maxa! :)
- 1
- 2