Mastery z INP [35]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no i co szybki??? nie dałeś rady przyjechać o 9.00. pękająca głowa idzie w kime...

... a po burzy spokój...
  • Anonim

widze że dobrze było skoro o 17 łeb na chwile wystawił tylko sławek...:):)
  • Anonim

było... nieźle

o! drugi ibuprom zaczyna działać :)
  • Krzysiek

A po nocy to przychodzi tylko śmierć. Wiecej nie wychodze na zadne picie. Nawet mnie nie informujcie jak bedziecie chcieli sie napic.
  • Rasowo Niepewna

Ja protestuje to byla jakas wstretna woda z dodatkiem to jest niemozliwe zeby czuic sie az tak... nieswiezo po zwyklej wodce
    mi udalo sie wziasc przysznic pol godziny temu
  • Rasowo Niepewna

a moze tak bysmy sie bezalkoholowo spotykali...
  • Anonim

no co wy??!!?? nie zalamujcie mnie!!!! wódka to wódka, trzeba odchorować, a z drugiej strony nie przesadzajmy - zyjecie
  • Krzysiek

Zyje ale wolalbym nie zyc bylo by latwiej. To nie byla wodka tylko jakies cos nawet nie umiem tego okreslic to cos chcialo mnie zabic i z niewiadomych powodow mu sie nie udalo. A szkoda!
  • Anonim

faktem jest ze wodka nie powinna sie palic, a ten trunek mial taka wlasciwosc, to fakt... witamy w UE :) ale moglo byc gorzej, ja tam wstalem o 12 i oprocz cholernego lupania w bani to jest niezle :)
  • Rasowo Niepewna

a ja dzis nie wstaje z lozka oczywiscie tylko do komputera a i znowu zagubilam okulary wiec zostaje mi dzis tylko czytanie ksiezek nici z tv... a wogole dzis swiat jakos inaczej wyglada... prawda
  • Anonim

je sie chcialam dowiedzieć czy Cichy znalazł w końcu swoja piosenkę i czy to była piosenka przewodnia tej imprezy ???
  • Anonim

a i uważam że spotkania bezalkoholwe to kiepski pomysł... nawet bardzo kiepski; )
  • Rasowo Niepewna

no tak jak sie nie pilo palacej wody i przeczyszczającego absyntu to mozna tak twierdzic!!!
    A Czarnuch znalazl captain jacka jak wychodzilismy ale nie pamietam o ktorej to bylo:-)
  • Anonim

kolejny wynalazek japończyków bez którego ludzkość może się w przyszłości nie obejść

http://daimaoh.kir.jp/ho/menssom.ht...

hihihihi :)
  • Elwood Blues

Captin Jacka znalazlem duzo wczesniej tylko nikt ze mna kontestowac tego jakze wybitnego utworu.
  • Rasowo Niepewna

no to wychodzi na to ze macie 3 rece... dwie do picia rozumiem:-)
  • Szczęki

no i co tam slychac??
  • Anonim

Dla wszystkich, którzy potrafią słuchać
    I HAVE NO MOUTH AND I MUST SCREAM
    udręka egzystencji po imprezie potrafi urosnąć do niebotycznych rozmiarów.... ciężko wrócić do rzeczywistości kiedy chce się latać... ludzie kochajcie się znieście konwenanse i zasady (J.Christ co ja mówię?) a co słychać?? Szczękuś kiedy zatykam uszy wtedy słyszę jak ciśnienie czerwonych ciałek niesie echa zaprzeszłych emocji... to właśnie z nich rodzą się niektóre krwinki by przelewać do umysłu cienie wspomnień utraty racjonalności...... niczego nie paliłem... ale teraz to już jednak zapalę.....
  • Anonim

Wam chyba naprawde ta wódka zaszkodziła godzina 9 a tu nikogo na forum...skandal!
  • Anonim

witam i o zdrowie pytam!!! ale mnie tu zasypalo na tej Kępie! na maxa! :)
  • 1
  • 2
| |

Nazwa grupy mowi sama za siebie:) Beda tutaj rozmawiac sami najlepsi, elita elit, mistrzowie mistrzo...

Miejsca grona (0)