-
Agi
wiem,że to trudne ale trzeba zorganizowac spotkanie starej klasy...bedzie fajnie tylko wszystkim trzeba powiedziec czesniej co wy na to???? -
Kasica
Ja jestem oczywiście za ale trzeba teraz optymalny termin wymyślic oraz miejsce spotkania! Ale to już trzeba poczekać az każdy sie wypowie! Ja sie nie podejmuje ale wspieram całym ciełem :P -
Agata
jak sama Kasia bedziesz wspierac to spotkanie to nie wiele da:) a optymalny trermin dla wszytkich...to będzie trudne... -
Kasica
Dziękuje że mnie popierasz. Ale przydałoby sie żeby każdy z nas znalazl chwile żeby zaglądac na te stronki i sie wypowiadać. A wiadomo że czasu brakuje każdemu -
-
Agi
no to moze zastanówmy się nad jakims normalnym terminen który pasowałby większości...no i nad miejscem...dla ok 20 osób bo nie mysle zeby wszyscy i tak przyszli!!!
-
Agata
:) wydaje mi się ,że 20 to juz szczyt wszelkich mozliwości naszej skromnej społeczności:)
może poprostu zróbmy mega impreze :D -
terrorist
Jak przyjdzie 10 osób to będzie sukces. Bo pewnie nie bedzie sie chciało albo jakies inne powody wyskocza. -
Agi
-
MAciek
-
Kasica
Zgadzam się tylko trzeba będzie o rożnorodność muzycną zadbać; P Ach.............. "Te czarne oczy" -
Agata
to ma byc impreza, a nie prezentowanie swoich upodobań muzycznych i wszelkich innych, mamy się dobrze bawic i nie kłócic :) -
Kasica
Dobrze dobrze tylko sie już nie złość przecież sobie żartuje :p
A skoro tak Ci zalezy na dobrej zabawie może u Ciebie??
-
Agi
Dobra muze sie zorganizuje..każdy cos przyniesie i bedziie ok to nie prblem:)))) tylko GDZIE????u kogo???kto ma wystarczająco duzą chate żeby cos takiego zorganizowac???? -
Kasica
Duża chata to jedno a moźliwość to drugie! Ja bym bardzo chetnie zaprosiła ale nie ma nawet takich opcji że chata będzie wolna wiec odpadam ale będe coś kombinować :P -
Inż. Katek
kaska kurcze moglas powiedziec ze jest grono na ten temat, witam agus :) no spotkanie/imprezka to dobry pomysl jest jaknajbardziej za :D
-
Kasica
o przepraszam kiedy powstało to grono wysłałam do wszystkich kogo akurat miała wtedy na liście znajomych że takowe istnieje!
No ale ta impreza to naprawde dobry motyw -
Agi
wszyscy powtarzamy ze spotkanie to dobry pomysł i nic poza tym:( moze wreszcie wszyscy bysmy sie jakoś spikneli i umówili na spotkanie:))))chciałabym was zobaczyć ...bo z niektórymi to nie widziłam sie ze sto lat:)))) -
Agata
oj Kłapouchy;)
Mysle ze poczekajmy az zrobi się troszeczkę jeszcze cieplej i moze jakas działka, gril, nie musimy demolowac od razu czyjegos mieskzanka;)
ja proponuję działke kwasa :D
-
Agata
-
Inż. Katek
wiecie nie chce krakac ale jak znam zycie to spotakmy sie w wakacje i to moze, teraz nic nie zorganizujemy , potem mamy SESJE i dopiero po bedziemy mogli sie potkac, pozatym trzeba zebrac wiecej ludzisk z grona pewnie sie gdzies pochowali :D