Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Alek

Mam pytanie!Ile kosztuje przerobienie kierownicy z prawej na lewą?I gdzie można to zrobić?
  • Rafał.I

ok 2500zł + części .. można to zrobic u mechanika który sie natym zna.. uaga na lajków którzy spawają migomatem w garażu. ostatnio koleś stracił samochód przesto.. mechanik niewidział jak sie przerabia i układ kierowniczy zchszanił
  • Alek

dzieki!sprowadzasz może samochody z anglii?
    ja sie wybieram bo slyszalem ze sa bardzo tanie!do tej pory jezdzilem po auta do niemiec ale nie jest to tak bardzo oplacalne
  • Rafał.I

pare sztuk narazie sciagnełem.. troche na części troche do przeróbki.. auta z angli wcale nie są takie tanie tanie.. oczywiście tańsze niż w polsce.. tylko że tam można trafić na okazje i ja właśnie takie okazje kupuje.. a reczej firma mojego Starszego.. ja tylko szukam samochodów i części do przekłądki./. jak coś to na gg 5083655
  • Rafał.I

ps w niemczech już nic niema.. a pozatym w polsce teraz sa takie same ceny... a części ludzie cały czas potrzebują..
  • Damian Jachna

Ile kosztuje tiunning zderzaków dziewczyny (średniej klasy) ?? Czy można odrazu po tym się stosunkowac ??
  • Rafał.I

specjalnie dla ciebie sprowadze młody samochodzik.. z rozbudowanym wydechem.. heh
  • Damian Jachna

interesuje mnie jeszcze duuuuza skrzynia biegów....
  • Rafał.I

potrzebuje: części do octavi 1,8 SLX 1999rok

-zderzak przedni(zderzak z listwą, bez dołu)

-Maglownica (samochód ma wspomaganie i abs-em)

-wzmocnienie czołowe(samochód z klimą manualną)

-błotnik prawy

-reflekory z wbudowanymi halogenami

-prawy kierunek przedni

-zamek klapy silnika

-zawiasy klapy silnika prawy i lewy

-kokpit z wyciszeniem i z zegarami (silnik benzyna 1,8 SLX)

-pedały

-grodź

-przednie boczki drzwi waraz z przełącznikami do szyb (4 elektryzne szyby)

-tylni zagłówek

-przednia szyba

po otrzymaniu wyceny prześle zdjęcia tapicerki

dziękuje i prosze szybki kontakt gg 5083655 mop1990@vp.pl
  • the ugly one

no nie mwó ze tyl etrzeba wymienic to prawie pól samochodu ...
  • Rafał.I

nom trzeba ... ale za 14 tys ma sie piekna octavke
  • Anonim

Witam wszystkich. Zastanawiam się nad kupnem galanta z 99' z UK i zastanawiam sie czy obowiązkiem jest przekładanie kierownicy, a jeśli tak to ile coś takiego moze kosztować:/
    Pozdrawiam
  • Rafał.I

galant.. hmhm.... mało części na rynku.. ... przekładka jest obowiązkowa jezeli nie jest to auto pow 25lat.. lub kolekcjonerskie.. odezwij sie na gg do mnie 5083655 pomoge doradze///
  • Rafał.I

• Rafał.I

WITAM mop1990@vp.pl

Buduje może nawet pierwszy w Polsce podręcznik dotyczący aut z Anglii.
    Jeżeli chcesz pomóc mi w budowaniu, a następnie dostać zmontowany podręcznik drogą meilową. LUB nawet dostać symboliczne pieniądze (bardzo symboliczne jeżeli podręcznik sprzedam w co wątpię raczej będzie to coś na kształt pomocy dla ludzi którzy się tym interesują).

CO NALEŻY ROBIĆ.

WYŚLIJ MI JAKIEŚ INFORMACJE NA MEILA. Wszystko jedno jakie, mogą być takie najprostsze np. jakie dokumenty są potrzebne do kupna aut w Anglii, lista części do danego modelu lub też jaką trasą jechać do Polski. Ważne żeby niebyła to ściema.

Pamiętaj żeby na końcu meila zamieści taką informacje. TAK DLA FORMALNOŚCI

Zezwalam nieodpłatnie na publikacje mojego tekstu w celach marketingowych i zarobkowych. …………….. imię i nazwisko lub nick ,,

PS można też podawać adresy warsztatów. Oczywiście łącznie z informacjami.

Dziękuje i zapraszam do udziału w akcji.

Proszę nadsyłać meile na adres

mop1990@vp.pl
  • Anonim

Witam... ile moze kosztowac przełożenie kierownicy w mitsubishi carisma??
  • Rafał.I

części max 1500zeta.. przełożenie też max 1500 zeta.. jeżeli znajdziesz fachowca.. obecnie.. wszyscy wyjechali do anglii heh/../. pozdo..
  • Anonim

A jeszcze mam takie pytanie czy jest jakas różnica w cenie i w ogole w przełoezniu kierownicy, kiedy jest samochód z automatyczną skrzynią biegów?
  • Rafał.I

z tym.. niepowinno być problemu
  • Piotrek

Witam jestem w tej chwili w UK zamierzam zawiezc dla znajomego samochod . Zainteresowany jestem Honda Civic 97' ile kosztowac bedzie przekladka robocizna+czesci
| |

siemcia jeżeli ktos zamieza kupic samochód z anglii zapraszam domnie po porady.. najpierw dowiec s...

Miejsca grona (0)