-
Zając
Może któreś albo któraś z was ma ochotę iść, ja tam idę ze znajomymi z jose. Nie mam pojęcia ile wstęp, w ogóle to nawet tam nigdy nie byłem. Jak chcecie tam iść to może się jakoś ustawimy, zobaczymy jeszcze jak może na miejscu a może jakoś inaczej. -
KuBaNcZyK..
w nowym klubie jest chyba za freeko wstep.......!!!ja w sumie chetnie bo tam jest spoko ...elo krolikkkkkk -
Zając
Chętnie bym was widział, tylko że ja bym się już ustawiał jednak z wami w klubie. Marta ty też mogła byś iść bo z Tobą to na żadnej imprezie chyba od pół roku nie byłem. Napisze wam kiedy będę w klubie, zbierajcie ekipę i jazda, swoją drogą extra że za free. Pozdro kubuniuniunio -
Grono.Net
...ja dziekuje ale dziś nie. Wydaje mi się ze jednak teraz wstęp tam kosztuje.... gdzieś widziałas jakies ulotki apropos New Deep. -
-
KuBaNcZyK..
-
KuBaNcZyK..
-
KuBaNcZyK..
zajac ktory proponowal nowy klub nie poszedł tam!!!!!!taki numer!!!!!!!!! -
Grono.Net
Aaaaa widzicie .... numer jak numer:) stary numer.... yhhhhhhhhhhhhhhh to gdzie się bawiliscie? in Harlem zapewne:) ... A w New Deep naprawde wstę kosztuje.. -
loverboy79
-
Grono.Net
Hmmm a to do kogo było???? Michał ... kogo Ty dzięciołkiem nazywasz, kogo kopną ąz taki zaszczyt?:) Misiaaaa vel. Zająca ??? -
KuBaNcZyK..
wiec dzisiaj dzieciołku!!!!napijemy sie romanaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaa/koniecznie bo po nim głowa nie boli!!!!!! -
Zając
Mam nadzieję, że chociaż wyskoczycie z jakąś opcją, bo czy będę szedł to duży znak zapytania ze względu na moje przeziębienie, ale rozważyć zawsze można.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem