ru ru ruchome Piaski Królewskie [9]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zając

Może któreś albo któraś z was ma ochotę iść, ja tam idę ze znajomymi z jose. Nie mam pojęcia ile wstęp, w ogóle to nawet tam nigdy nie byłem. Jak chcecie tam iść to może się jakoś ustawimy, zobaczymy jeszcze jak może na miejscu a może jakoś inaczej.
  • KuBaNcZyK..

w nowym klubie jest chyba za freeko wstep.......!!!ja w sumie chetnie bo tam jest spoko ...elo krolikkkkkk
  • Zając

Chętnie bym was widział, tylko że ja bym się już ustawiał jednak z wami w klubie. Marta ty też mogła byś iść bo z Tobą to na żadnej imprezie chyba od pół roku nie byłem. Napisze wam kiedy będę w klubie, zbierajcie ekipę i jazda, swoją drogą extra że za free. Pozdro kubuniuniunio
  • Grono.Net

...ja dziekuje ale dziś nie. Wydaje mi się ze jednak teraz wstęp tam kosztuje.... gdzieś widziałas jakies ulotki apropos New Deep.
  • KuBaNcZyK..

martusiu kochana nie mysl za duzo prosze cie!!!:)
  • KuBaNcZyK..

martusiu kochana nie mysl za duzo prosze cie!!!:)
  • KuBaNcZyK..

zajac ktory proponowal nowy klub nie poszedł tam!!!!!!taki numer!!!!!!!!!
  • Grono.Net

Aaaaa widzicie .... numer jak numer:) stary numer.... yhhhhhhhhhhhhhhh to gdzie się bawiliscie? in Harlem zapewne:) ... A w New Deep naprawde wstę kosztuje..
  • loverboy79

lamus!!! zamulacz!! myśl lepiej co dzisiaj dzięciołku!!
  • Grono.Net

Hmmm a to do kogo było???? Michał ... kogo Ty dzięciołkiem nazywasz, kogo kopną ąz taki zaszczyt?:) Misiaaaa vel. Zająca ???
  • KuBaNcZyK..

wiec dzisiaj dzieciołku!!!!napijemy sie romanaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaa/koniecznie bo po nim głowa nie boli!!!!!!
  • Zając

Mam nadzieję, że chociaż wyskoczycie z jakąś opcją, bo czy będę szedł to duży znak zapytania ze względu na moje przeziębienie, ale rozważyć zawsze można.