Mastery z INP [35]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • R.M.

Zakładam nowy temat TYLKO DLA NAS Panowie :)
    Na początek takie drobne opowiadanie wojenne; )
    Ciekawe co na to nasz waleczny Walery powie.

Na rozkaz marszałka Mózgu, generał Członek przeprowadził ofensywę na
    Twierdzę Miłości, znajdującą się we wsi Dolne Uda, przy miejscowości Międzykrocze.
    Generał Członek w porozumieniu z majorem Ręką posłał na zwiad kaprala Paluszka,
    który po powrocie zameldował: teren jest lekko górzysty, silnie zalesiony i miejscami podmokły.
    Wobec takiego stanu rzeczy generał Członek wydaje rozkaz i nagłym atakiem
    zsuwa się do przodu tj. do wsi Brzuszkowice, bez większego trudu zdobywa wieś Pępkowice, a w międzyczasie rzuca niespodziewany atak na miejscowość Cyckowice, gdzie po zaciętych walkach zdobywa dwa wzgórza o strategicznym znaczeniu.
    Rozpoczyna się ostatni atak w Dolinie Miłości.
    Naczelne dowództwo zostaje powierzone generałowi Gołogłowemu,
    który otrzymuje do dyspozycji dzieło dużego kalibru.
    Rozpoczęła się
    walka, polała się krew. W ogniu walki zginął porucznik Błonka, który jakiś czas bronił się przed atakiem generała Gołogłowego. Jednak generał Gołogłowy wykazał się wielką sztuką walki i wycofał się. Sierżant Śmietanka został wzięty do niewoli przez kaprala Ustnika.
    W czasie bitwy zginął kapitan Sztywny, a odnalazł się pułkownik Flak.
    Ponieważ sytuacja generała Gołogłowego chwilowo stała się beznadziejna, więc został zmuszony do wycofania się wraz z pułkownikiem Flakiem do wsi
    Pępkowice, celem nabrania sił i rozpoczęcia nowej walki.
  • Krzysiek

Ja nie wiedzialem ze z Ciebie to taki erotoman ze piszesz takie opowiadania. Napisz cala taka ksiazke ja zostane twoim wydawca. Sugerowany tytul " Cienka czerwona blonka" ksiazka wojenna.
  • Anonim

Nie no ja to normalnie z kompa i RTSów przerzucam się na Erotesy-live.... wobec moich zapędów militarystycznych aż dziw bierze, że nigdy nie rozpatrywałem ostoi ciepła i miłości jako gry wojennej - zawsze to twierdziłem wojna trwa wiecznie... chociaż mimo wszystko chciałbym mieć możliwość spoczynku i ukojenia rozkołatanych myśli w ramionach kobiety... a nie wojny... a więc wniosek prosty się nasuwa, jak ktoś walczy.. nie posuwa
  • Anonim

a o to męski quiz

http://www.ferrum.com.pl/Kipa/Bez.G...
  • Anonim

Warto popatrzeć

http://paparazzo.globo.com/Paparazz...
| |

Nazwa grupy mowi sama za siebie:) Beda tutaj rozmawiac sami najlepsi, elita elit, mistrzowie mistrzo...

Miejsca grona (0)