-
kudłaty
Jestem ciekaw, czy ktoś oprócz AZS UW i Politechniki Warszawskiej jeździ za granicę na regaty? Kurde, jest zajebiście! Właśnie wróciliśmy z Tuluzy, zajeliśmy tam 2 miejsce (na ósemce UW). -
wacik
-
kudłaty
-
wacik
-
-
Damian
-
wacik
Siemka, Bartek chce jechac do mediolanu, jest taki zdesperowany ze powiedzial ze moze jechac jako sternik. Uzgodnijcie cos z Lukaszem -
kudłaty
No się pomyśli, zobaczymy, może ktoś wypadnie jeszcze do tego czasu... Co do sternika to ja bym wziął tego kolesia, jeśli będzie chciał nadal. -
Damian
Jakiego kolesia? chodzi Ci o Marcina? on jedzie -juz sie z nim dogadałem. Teraz to wszyscy chcą z vice-mistrzami jechać do mediolanu. Słyszałem , że kondrad też się interesował tym wyjazdem. -
kudłaty
O czym Ty do mnie rozmawiasz? Na gronie UW założyłem wątek o sterniku ("Chudy student UW") i zgłosił się koleś z archeologii (grono ID: 46061) i jest zainteresowany. I tak musimy znaleźć sternika z UW na Mistrzostwa Polski, więc jeśli uda nam się wyjść na wodę przed Mediolanem to ja bym jego wziął, żeby się przyuczył i oswoił. Poza tym dzwonił do mnie coach i powiedział, że jeszcze ta jedynkarka z wagi lekkiej (Weronika?) może z nami jechać. Mamy wysyp sterników teraz :) -
Damian
no nie wiem , dobrze by było zeby ktoś był doświadczony. Ten kolo z archeo raczej juz nie zdąży się nauczyć,a marcin jest sprawdzony. Weronika juz lepsza , jak umie sterować. No i zna się na rzeczy. a kolega bedzie z wami trenował do AMP. -
Maciek
-
wacik
Na wode juz na pewno nie wyjdziemy, a z weronika jest taki problem ze jak pamietasz jedynki sa zaraz przed 8 , wiec co bedzie jak nie zdazy. Ja jestem za tym z archeologii albo za Ania, oboje nie umieja a Ania jest zajebiscie imprezowa i luzna -
kudłaty
O jakich jedynkach Ty mówisz? W Mediolania nikt na jedynce nie startuje, co najwyżej wloscy mlodzicy :) A do Kruszwicy i tak z nami nie pojedzie na sterze bo mamy miec meskiego sternika, czyli gostka z archeo. Chodzi o wyjazd do Mediolanu. Jesli nie wyjdziemy na wode do tego czasu (czyli gostek z archeo bedzie nadal zielony) to nie ma sensu go brac. Ani tez. Wtedy wezmiemy Marcina albo Weronike. -
wacik
ok, myslalem ze chcesz wziac ja tu i tam. Dobra dla mnie to obojetnie, choc bede sie gapil na nie, niego przez cale 2000 i to kilka razy wiec moze lepiej Veronika.
Mam prosbe, wejdz na grono sex i zjedz jakos taka suke nadie