Mastery z INP [35]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krzysiek

Postuluje aby wprowadzic ustawowy obowiazek calkowitego golenia lona przez panie!
    Po pierwsze - jest to estetyczne
    Po drugie - mile w dotyku
    Po trzecie i chyba najwaznie loniaki nie wchodza w zeby!!!!!!!
  • Anonim

to chyba oczywiste!!! przyłączam się do apelu!!!
    w ogóle zastanawiam się która pani jeszcze nie dopełniła tego obowiązku i mam nadzieje że nie ma takowej niewiasty...

pękniętym jeżom (hihihi) mówimy stanowcze i zdecydowane NIE!!!
  • Rasowo Niepewna

Zazdroszcze upojnej nocy Szybki...:-)
  • Anonim

zazdrość to straszna rzecz...
  • Krzysiek

Dodatkowo mysle ze dla pewnosci bedziemy musieli wprowadzic specjalny urzad kontrolny. My oczywiscie podejmiemy sie tej ciezkiej pracy jaka jest wszechstronna kontrola kobiecych lon. Kontrole beda nagle i niezapowiedziane wiec prosze byc zawsze gotowym.
  • Krzysiek

Zazdrosc, zazdrosć Niepewna bylo milo... :-)
  • R.M.

Propozycja moja będzie krótka.
    Szanowni panowie postuluję uregulowanie kwestii dotyczących tej materii na drodze ustawowej co by nikt nam nie zarzucił że to niby niezgodne z prawem; )
    Należy też oczywiście ustanowić zapis kto może być i jak wybrany na ten urząd (czytaj organ). No i oczywiście potrzebne będą jakieś sankcje za nie zastosowanie się do tych postanowień oraz organ wykonawczy :)
  • Anonim

ja proponuje żeby to objęło również mężczyzn to wtedy będziemy te kontrole w dwie strony przeprowadzac :)
  • Krzysiek

Dobra dobra Agnieszka nie badzmy za sprytni. Narazie wprowadzmy tylko taki obowiazek u kobiet. Poza tym kobiety ladnie wygladaja bez chaszczy natomiast faceci tak wygoleni wygladaja jak peda...
| |

Nazwa grupy mowi sama za siebie:) Beda tutaj rozmawiac sami najlepsi, elita elit, mistrzowie mistrzo...

Miejsca grona (0)