-
maciek marian
Świetny tancerz, szczery i śmieszny. Myślę, że bez niego program wiele by stracił...
No i jak chce umie pojechać po człowieku >:) -
Anonim
zgadzam sie xD ale moze ktos wie skad do jury sie wziela ta facetka? nie pamietam jak jej tam ale wiadomo o kogo chodzi. przeciez ona nie jest tancerka ani nic takiego teges... -
O' Hail J!!!
-
Anonim
-
-
Anonim
moim zdaniem piróg jest cholernie chamski [zresztą jak i inni] ale uwazam, ze jest słodki i bez niego nie było by programu . on dodaje temu programowi czegoś takiego... niewiem jak to opisać . ^^; > -
Janka
Piróg jest świetny, i byl taki słodki jak sie popłakał xD
a co do Pazury, to szczerze to ona mi nie przeszkadza i moim zdaniem, dobrze że jest osoba, która nie jest związana z tańcem, bo Piróg i Augustin patrzą głównie na technikę, a ważne jest tez wrażenie artystyczne. -
Anonim
nom też jest ważne, ale ona to niewiem na co patry ! chyb na to jak ludzie sie odzywają ! ^^ w sumie to dobrze, ze jest takaosoba, ale mogli wziąść kogoś...kogoś... ujmę to tak... mądrzejszego, o jest dużo takich osób, ale lepsza juz pazur niz np. doda ! xP ta to juz by była porażka ! [kompletna] -
grecja. ™
Michał? Czasami ma cięte teksty, ale za to go lubię. No i wiadomo, że się zna...
"Dwie niedorozwinięte osoby na geriatrycznym wieczorku" - to mnie rozwaliło :D -
Anonim
-
Anonim
>Marquise napisała:
>on jest taki słodki i niezawacham sie powiedziec ze
>przystojny; D
ja też sie nie zawacham.....:D -
lucrecia
No niby jest przystojny, niby jest słodki i niby ma coś w sobie. Ale bywa tak chamski, że to go zmniejsza w moich oczach:( Za to kobitke i Augustina bardzo lubię:) Augustina za wymowne miny:D -
Anonim
może w twoich... :/ nie w moich... ja też jestem chamska i huj mnie to ! no wogle, i to ciekawe, ze lubisz kobiety, ale luz. xP -
Adlu.!
Piróg nie jest chamski.jest szczery.mówi wprost co myśli.wolę takiego jurora jak on który potrai powiedzieć że ktoś umienie umie,mógłby czy cokolwiek innego.lepsza opinia szczera i prawdziwa niż nieszczera i nieprawdziwa.nie wszyscy muszą być mili.na tym to polega -
ania
Uważam, że on jest zajebisty. Doceni kiedy powinien, a zjedzie tych którzy na to zasługują. A to, że jest chamski nadaje mu jeszcze większego e...szyku? No nie wiem jak to ująć, ale jest taki jaki jest i za to go doceniam;) Pomijam to, że super tańczy, bo to wiadomo;P -
Anonim
ble ble ble
po 1 to wieśniak
po 2 krytykuje innych bezpodstawnie mam tu na myśli Florka np ( sam by tak nie zrobił)
po 3 i co najważniejsze wzieli go do mtv teraz tvn i woda sodowa uderzyła mu do głowy
podsumowująca głupi pedał ! ktory nic nie umie -
Anonim
Po 1 to skad wiesz skad pochodzi??
Po 2 po co ma to robic jesli niszczy swoje cialo i nikt mi nie powie ze nie; /
Po 3 wcale mu woda nie uderzyla do glowy (nie wiem na jakiej podstawie to stwierdzasz??
Czy widzialas kiedys jak tanczy??? Jest zajebisty w tym co robi i robisz z siebie glupia mowiac ze nic ni umie :/ To wlasnie widac jak sie znasz! -
Anonim
nie chodzi mi o pochodzenie a o jego zachowanie rozmawialm z nim wiec wiem jaki jest
po 2 on nie niszczył swojego ciała jest taki taniec i specjalne techniki upadku
widziałam jak tańczył - nic specjalnego
i znam sie na pewno lepiej niż ty; ] nie jednego tancerza mam w rodzinie; ] a jeśli chodzi o tego debila jeśli moje słowa sa według ciebie nie prawdziwe zapytaj kogoś z "wyższej pulki" tanecznej -
Anonim
Michał świetnie tańczy i jest przemiłą osobą i wiem to bo pracowałam z nim w tym samym teatrze. widziałam jak tańczy i widziałam co potrafi stworzyć jako choreograf. żadna woda sodowa mu nie uderzyła do głowy, nie zauwazyłam żeby kogokolwiek ze swoich znajomych zaczął inaczej traktować po tym jak zaczął pracowac w mtv. powiem więcej załatwiał nawet czasem coś aby pomóc się wybić swoim znajomym.
i ja znam się na pewno lepiej niż ty (cytując twoją jakże elokwentną wypowiedź); ] -
Anonim
a już na pewno to ty wychodzisz na niemiłą i dość hm.. (użyj tych paru okresleń które użyłaś do michała) dodając na końcu oskarżeń swoich że jest pedałem. co ma do czegokolwiek orientacja seksualna?
kolejny fakt świadczący o homofobiczności tego chorego społeczeńśtwa -
Adlu.!
niektórym się wydaje że jak ktoś komuś powie prawdę w oczy to znaczy że jest chamski,głupi,gruboskórny,niec zuły i w ogóle paskudny i nie zazdrości talentu czy umiejętności uczestnikom.
tak.najlepiej wszystkim wmawiajmy że są genialni.