YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5660]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • maciek marian

Świetny tancerz, szczery i śmieszny. Myślę, że bez niego program wiele by stracił...
    No i jak chce umie pojechać po człowieku >:)
  • Anonim

zgadzam sie xD ale moze ktos wie skad do jury sie wziela ta facetka? nie pamietam jak jej tam ale wiadomo o kogo chodzi. przeciez ona nie jest tancerka ani nic takiego teges...
  • O' Hail J!!!

Już to pisałam tu:
    http://grono.net/forum/topic/349909...
  • Anonim

yhym...producentka...no ookej...no comment...
  • Anonim

moim zdaniem piróg jest cholernie chamski [zresztą jak i inni] ale uwazam, ze jest słodki i bez niego nie było by programu . on dodaje temu programowi czegoś takiego... niewiem jak to opisać . ^^; >
  • Janka

Piróg jest świetny, i byl taki słodki jak sie popłakał xD

a co do Pazury, to szczerze to ona mi nie przeszkadza i moim zdaniem, dobrze że jest osoba, która nie jest związana z tańcem, bo Piróg i Augustin patrzą głównie na technikę, a ważne jest tez wrażenie artystyczne.
  • Anonim

nom też jest ważne, ale ona to niewiem na co patry ! chyb na to jak ludzie sie odzywają ! ^^ w sumie to dobrze, ze jest takaosoba, ale mogli wziąść kogoś...kogoś... ujmę to tak... mądrzejszego, o jest dużo takich osób, ale lepsza juz pazur niz np. doda ! xP ta to juz by była porażka ! [kompletna]
  • grecja. ™

Michał? Czasami ma cięte teksty, ale za to go lubię. No i wiadomo, że się zna...

"Dwie niedorozwinięte osoby na geriatrycznym wieczorku" - to mnie rozwaliło :D
  • Anonim

on jest taki słodki i niezawacham sie powiedziec ze przystojny; D
  • Anonim

>Marquise napisała:
    >on jest taki słodki i niezawacham sie powiedziec ze
    >przystojny; D

ja też sie nie zawacham.....:D
  • lucrecia

No niby jest przystojny, niby jest słodki i niby ma coś w sobie. Ale bywa tak chamski, że to go zmniejsza w moich oczach:( Za to kobitke i Augustina bardzo lubię:) Augustina za wymowne miny:D
  • Anonim

może w twoich... :/ nie w moich... ja też jestem chamska i huj mnie to ! no wogle, i to ciekawe, ze lubisz kobiety, ale luz. xP
  • Adlu.!

Piróg nie jest chamski.jest szczery.mówi wprost co myśli.wolę takiego jurora jak on który potrai powiedzieć że ktoś umienie umie,mógłby czy cokolwiek innego.lepsza opinia szczera i prawdziwa niż nieszczera i nieprawdziwa.nie wszyscy muszą być mili.na tym to polega
  • ania

Uważam, że on jest zajebisty. Doceni kiedy powinien, a zjedzie tych którzy na to zasługują. A to, że jest chamski nadaje mu jeszcze większego e...szyku? No nie wiem jak to ująć, ale jest taki jaki jest i za to go doceniam;) Pomijam to, że super tańczy, bo to wiadomo;P
  • Anonim

ble ble ble

po 1 to wieśniak
    po 2 krytykuje innych bezpodstawnie mam tu na myśli Florka np ( sam by tak nie zrobił)
    po 3 i co najważniejsze wzieli go do mtv teraz tvn i woda sodowa uderzyła mu do głowy

podsumowująca głupi pedał ! ktory nic nie umie
  • Anonim

Po 1 to skad wiesz skad pochodzi??
    Po 2 po co ma to robic jesli niszczy swoje cialo i nikt mi nie powie ze nie; /
    Po 3 wcale mu woda nie uderzyla do glowy (nie wiem na jakiej podstawie to stwierdzasz??

Czy widzialas kiedys jak tanczy??? Jest zajebisty w tym co robi i robisz z siebie glupia mowiac ze nic ni umie :/ To wlasnie widac jak sie znasz!
  • Anonim

nie chodzi mi o pochodzenie a o jego zachowanie rozmawialm z nim wiec wiem jaki jest
    po 2 on nie niszczył swojego ciała jest taki taniec i specjalne techniki upadku
    widziałam jak tańczył - nic specjalnego
    i znam sie na pewno lepiej niż ty; ] nie jednego tancerza mam w rodzinie; ] a jeśli chodzi o tego debila jeśli moje słowa sa według ciebie nie prawdziwe zapytaj kogoś z "wyższej pulki" tanecznej
  • Anonim

Michał świetnie tańczy i jest przemiłą osobą i wiem to bo pracowałam z nim w tym samym teatrze. widziałam jak tańczy i widziałam co potrafi stworzyć jako choreograf. żadna woda sodowa mu nie uderzyła do głowy, nie zauwazyłam żeby kogokolwiek ze swoich znajomych zaczął inaczej traktować po tym jak zaczął pracowac w mtv. powiem więcej załatwiał nawet czasem coś aby pomóc się wybić swoim znajomym.
    i ja znam się na pewno lepiej niż ty (cytując twoją jakże elokwentną wypowiedź); ]
  • Anonim

a już na pewno to ty wychodzisz na niemiłą i dość hm.. (użyj tych paru okresleń które użyłaś do michała) dodając na końcu oskarżeń swoich że jest pedałem. co ma do czegokolwiek orientacja seksualna?
    kolejny fakt świadczący o homofobiczności tego chorego społeczeńśtwa
  • Adlu.!

niektórym się wydaje że jak ktoś komuś powie prawdę w oczy to znaczy że jest chamski,głupi,gruboskórny,niec zuły i w ogóle paskudny i nie zazdrości talentu czy umiejętności uczestnikom.

tak.najlepiej wszystkim wmawiajmy że są genialni.
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)