-
Anonim
No właśnie kto jest :D, bo ja się taki czuje choć może nie dokońca taki młody i piękny i wcale nie bogaty hahaha :> -
Mikolaj
-
Anonim
mlody/a piekny/a i bogaty/a to ja. ale rozumiem, ze sie pytasz, bo w sumie mnie nie znasz...
mikolaj rzadisz:) -
Panicz Życiem Zmęczony...
Mlody (przynajmniej duchem) to nie jestem, piekny zdecydowanie nie, a bogaty-to zalezy od punktu widzenia... :)
Ojej, co ja robie na tym forum??? Hahaha -
-
Grono.Net
mloda, piekna, bogata czyt. ola s
:/ chcociaz to bardziej brzmi jak poszukiwana;)
-
Grono.Net
-
Anonim
ty ola nie papuguj!!!!!!!
dodaj cos od siebie jak taka madra jestes, co?? -
umcia mowi pfffffff!
lans to nie tu; )
ogolnie to mlody piekny i bogaty to jest ktos kto wyglada jak : ja, kramer, dziuras tomek itd..:D
jezeli wasi rodzice placliliby nieustanowiony podatek 50% to zapraszamy; )
-
Kalina Katarzyna
ja mysle ze ty bardziej zaliczasz sie do kategorii obcy niz piekny, mlody i bogaty... -
umcia mowi pfffffff!
-
Kalina Katarzyna
-
Anonim
-
Panicz Życiem Zmęczony...
Justyś, lans to na drogach sie zaczal-zainicjowany zostal sezon jazdy bez dachu... :) -
Kalina Katarzyna
lubisz byc obcy, bo nie wiesz jaka jest definicja obcego na tym gronie tematycznym... -
Grono.Net
-
Anonim
-
Mikolaj
.................
Karolina, wczoraj bylo dobrze....nastepnym razem ustaw tego lektora, poczekaj az Twoja Partnerka zacznie ciezej oddychac, potem chrapac.....i to juz znak, ze mozesz czmychnac....bueh. -
Anonim
Lans bez dachu :D yeah... czekam na nową maskę, będzie lepiej słychać stadninę koników :P
Bycie obcym jest COOL :D -
Mikolaj
lostboy uspokuj sie....ile mozna....oraz:
A) zmien komiks
B)* wstaw swoja fote....
C)* opowiedz cos o sobie...tak na 40 slowek
*chyba, ze sie wstydzisz....wtedy to Cie tlumaczy.....
-
Grono.Net
krämer
Århus ---> dodalam ze brzmi jak poszukiwana przy okazji:P
a tak powaznie ok twoja definicja jest dobra, moja bedzie taka: piekna i bogata i jeszcze troche mloda;)