Podróże [37]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madzialena

heja jak macie jakieś propozycje na ciekawe wyjazdy,,, nowe zakątki świata odkwywacie to napiszcie gdzie byliście i jakie macie plany
  • Madzialena

jak ktoś tu wejdzie to niech nie zwraca uwag na moje byki, które często mi sie zdarzają
    seya
  • Flamebo

he chyba to gorno nie ciszy sie zbytnim powodzeniem, ale skoro juz tu jestem to cos napisze;] Jezeli chcesz pojechac na fajne wakacje ( bez zbytniego hardcoru ) to polecam wyspy kanaryjskie ( najlpesze w europie warunki do surfingu , zajebisty klimat, trcohe miejsc do pozwiedzania ) i majorke ( tez jest cool ). Ale w tym roku i tak planuje tour po europie wschodniej
  • espeer

Heh wakacje na hardcorze to jest cos.. =] udało mi sie tak przemierzyc cała europe od Berlina poprzez Madryt do Lizbony..ale niepowiem ze było lekko..spanie na dworcach czy na bocznych wagonach sypialnych..duzo by tu opowiadac ale najpiekniejsze miejsca jakie zapamietałem to :
    *San Sebastian
    *Nice
    *Port Bou
    *Toulouse
    *Bordouex
    *Marsillie =]
    a najbardziej hardkorowe miejsce to chyba Lizbona na starym miescie..czułem sie jak w Pakistanie
  • m

jak jeszcze nie byłas to polecam Chorwacje !
  • ewa

Ja polecam Krym jest zajebisty,goracy i tani....
  • farida.

wybieram się na rejs po wyspach greckich. po powrocie opiszę :) a polecam Hiszpanię i wszystkie jej wyspy :]
  • Anonim

Ja polecam ....Austrie , tam jest pięknie :)
  • Canis Lupus

Polecam Egipt, a tam koniecznie wybrac się na nurkowanie na rafach w Morzu Czerwonym!!!! Coś niesamowitego, nie da sie tego do niczego przyrównać, no oczywiście poza seksikiem!!! Jak ktos oglądał na discovery czy gdzie indziej to widział zaledwie namiastkę, natomiast w 3D kiedy rybki pływaja ławicami wokół Ciebie albo jak pływasz tuż obok Delfinka po prostu umierasz szczęśliwy. Niesamowite i niezapomniane przezycie!
    O wspaniałych zabytkach Egiptu nie musze chyba pisać :)
  • Anonim

ostatnio wróciłam z Mielna i ... polecam każdemu kto lubi się bawić :)
    PS.
    To miasto jest idealne na wypad całą paczką :)
  • Anonim

>"Behind These Hazel Eyes" napisała:
    >ostatnio wróciłam z Mielna i ... polecam każdemu kto lubi
    >się bawić :)
    >PS.
    >To miasto jest idealne na wypad całą paczką :)

Potwierdzam!!! Byłam w Mielnie kilka razy i wg mnie nie ma lepszej miejscowości wypoczynkowej nad Bałtykiem, w ktorej aż tyle by się działo. Miejsce naprawde super na wypad z przyjaciółmi.
  • Magda

Polecam Jastrzębią Górę to nie duże miasteczko turystyczne na przylądku rozewie-miejscu najbardziej wysuniętym na północ naszego kraju!

A co do Mielna jest też niezłe ale dla tych, którzy nastawiają się na zabawe, chasanie po klubach itp. odpocząć tam się da.

Pozdrawiam
  • Anonim

A ja ostatnio wsiadłem w busa ze znajomymi i pojechałem do Lwowa. Wieczorem wyjazd a rano już jesz śniadanko we Lwowie.

Super klimat. Pół miasta to starowka; ) Ceny bardzo niskie. Jedynie kwatery to mały kłopot - jak nie zamówisz wcześniej np w Hotelu George to zostaje kwatera prywatna, która przedstawia słabiutki standard - a podkreślam, że wybredny nie jestem; )

Ale ogólnie bomba. Ze Lwowa pojechałem jeszcze marszrutką (taki ich mały busik) do Żółkwi - warto.

Polecam: Cmentarz Łyczakowski + Orląt Lwowskich, Żółkiew, Wzgórze zamkowe, rynek, knajpę na rynku - w piwnicy -- nazwa? hmm Złoty wieprz czy coś takiego; ). Po za tym włóczenie się bez celu po mieście z przystankiem raz na jakiś czas na browarka; ) (np. Lwowskije albo Obołoń).

• Anonim

Portal Turystyka studencka, Zrzeszenie Studentow Polskich oraz TRAVEL STUDENT zapraszają na najlepsze wyjazdy w studenckim towarzystwie.

Wakacje

Słoneczny czerwiec w Bułgarii – Obzor
    Termin: 18-29.06, Cena: od 549 PLN + 15 EUR Promocja FIRST MINUTE
    W cenie: *7 noclegów w pokojach z łazienkami, *transport autokarem, *zwiedzanie Budapesztu oraz postój na basenach termalnych po drodze, *ubezpieczenie, *opieka pilota

Słoneczne wakacje Bułgaria - Obzor
    Termin: całe wakacje, Cena: od 649 PLN + 15 EUR Promocja FIRST MINUTE
    W cenie: *9 noclegów w pokojach z łazienkami, część z klimatyzacją, *transport autokarem, *zwiedzanie Budapesztu oraz postój na basenach termalnych po drodze, *ubezpieczenie, *opieka pilota

Słoneczna Czarnogóra w wakacje - Ulcinj
    Termin: całe wakacje, Cena: od 749 PLN + 15 EUR Promocja FIRST MINUTE
    W cenie: *9 noclegów w pokojach z łazienkami oraz klimatyzacją, *transport autokarem, *zwiedzanie Budapesztu oraz postój na basenach termalnych po drodze, *ubezpieczenie, *opieka pilota

Słoneczna Chorwacja w wakacje- Vodice
    Termin: 20-29.08, Cena: od 799 PLN + 15 EUR Promocja FIRST MINUTE
    W cenie: *7 noclegów w pokojach z łazienkami, część z klimatyzacją, *transport autokarem, *ubezpieczenie, *opieka pilota

Wakacje wrześniowe - najtańsze wyjazdy

Czarnogóra + Albania - objadzdówka i plażowanie
    Termin: 5-16.09, Cena: od 949 PLN + 15 EUR Promocja FIRST MINUTE
    W cenie: *5 noclegów w Czarnogórze, *2 noclegi w Albanii, *bogaty program zwiedzania Czarnogóry i Albanii w cenie wyjazdu!, *czas na plażowanie i odpoczynek, *transport, *ubezpieczenie, *opieka pilota

Włochy - Bibione
    Terminy: 10-19.09, 21-30.09, Cena: od 549 PLN + 15 EURPromocja FIRST MINUTE
    W cenie: *7 noclegów w apartamentach nad samym morzem, *transport autokarem, *ubezpieczenie, *opieka pilota

Czarnogóra - Ulcinj
    Terminy: 17-30.09, Cena: od 649 PLN + 15 EUR Promocja FIRST MINUTE
    W cenie: *9 noclegów w pokojach z łazienkami i klimatyzacją, *transport autokarem, *ubezpieczenie, *opieka pilota

Chorwacja - Vodice
    Terminy: 18-29.09, Cena: od 749 PLN + 15 EUR Promocja FIRST MINUTE
    W cenie: *9 noclegów w pokojach z łazienkami, część z klimatyzacją, *transport autokarem, *ubezpieczenie, *opieka pilota

Żadnych ukrytych kosztów

Na każdym wyjeździe bezcenne studenckie towarzystwo :)

Informacje kontaktowe:
    Travel Student
    Warszawa ul. Smolna 11
    tel/fax.: 22 826-09-41, 0509-960-719, 0509-537-915

WWW: http://tinyurl.com/ydtrhqv