Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kate

Mało kto wchodzi na to grono. Widać ze większość kupiła opaski dla szpanu niż na jakiś tam cel. Czy ktoś to w ogóle dzisiaj nosi ??
  • inż. Agata Biesaga

Ja noszę LIVESTRONGA już 2,5 roku. A temat ucichł, bo każdy swoje zdanie powiedział i dopóki nie będzie "nowej" opaski, na której temat będziemy mogli się wypowiadać. To nie ma sensu powtarzać, dawno tamu powiedzianych argumetnów dlaczego?, na której ręce?, w pracy? i na uroczystościach?.
  • Kate

No widzę ze jednak ktoś żyje :D Ja nosze tez liveSTORNGA od 2,5 roku :D no i jeszcze nigdy się nie rozstałam ze swoją kolekcją :D Cały czas nosze a wszyscy patrzą i rzucają tekst typu "więcej ich nie było ??" czy np. "opaski wyszły z mody a ty to jeszcze nosisz ??" <-- na ten tekst załamać się można. Nie noszę dla szpanu tylko dla konkretnego celu. Natomiast jeśli chodzi o ilość to może przesadzam ale noszę na prawej ręce 6 opasek !!! (kiedyś było 9 ale jedna się rozerwała a te 2 z bravo były tandetne i tez po jakimś miesiącu puściły ) Po za tym ładnie się prezentują bo nie tracą swojego koloru no i się nie brudzą :D
  • Niniak.

ja noszę SUSU od hmm.. nie pamiętam, w sumie ponad 1,5 roku chyba czy jakoś tak.. nieważne zresztą, noszę dla idei; ) a jak się komuś nie podoba, no to już nie mój problem.
  • inż. Agata Biesaga

No właśnie. :]
    Z doświadczenia wiem, że tylko orginalne opaski umieją trzymać sie 2,5 roku i dłużej. A podróby, albo jakieś inne, które były dodawane do gazet, czy na festynach. Już dawno się zerwały i poszły w niepamięć właściciela. :]
  • Kate

no jedna z gazety się trzyma :D Jest ona z gazety Twój styl różowa na kampanię walki z rakiem piersi.
  • Slimstick

Kupiona specjalnie w UK original :P Make Poverty History :)
    Bo w Polsce można dostac WodaPitna LiveStrong I BiałoCzarną przeciw rasizmowi ? Coś jeszcze ?
  • Kate

to zależy jaką chcesz zdobyć. Można dostać różne tylko trzeba wiedzieć kto sprowadza.
  • Slimstick

a jakie mozna dostac ?:>:P
  • Kate

no np różowe, spieprzaj dziadu XD (ehh dużo było tych opasek a ja nie znam wszystkich jakie wyszły :D) Musisz trafić na odpowiednią osobę która sprowadza opaski. Teraz to może być mało osób bo kiedyś to była"moda" a nie dla celu. Ja i tak nosze mimo iż ta moda się skończyła bo to ma być na cel a nie na modę i szpan.
  • Kate

najlepiej poszukać kogoś przez allegro :P
  • Slimstick

Ost dostałem od koleżanki Czerwoną z napisem "Fajnie jest pomagać!" :)
  • Żółwik

Niedawno mi się moja opaska zerwała :( ale coś znajdę http://www.opaski.biz/ xD
| |

Nosząc je wspierasz organizacje walczące z niesprawiedliwością, chorobami, biedą na świecie......

Miejsca grona (0)