BMW E-36 316i FANCLUB [43]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • xbraknickuX

czy ktoś z was ma może problemy z zamkiem centralnym w BMW? ( zamyka się czasami za 2 razem)????
  • Anonim

mialem ten problem z dzwiami pasazera ale rozruszałem i dziala moze trzeba wd40
  • Anonim

Piasta na przód 340zl a po znajomosci 280zl jak tak mozna cholera!!!
  • Anonim

Piasta na przód 340zl a po znajomosci 280zl jak tak mozna cholera!!!
  • Batman

Pewnie kable ze starości już nie łączą. Największym mankamentem BMW szczególnie na Polskich drogacj jest zawieszenie. Nie przygotowane na takie waruni często siadają wahacze, końcówki drążków, maglownica i amortyzatory!
  • xbraknickuX

Powiedzcie mi ile wam palą wasze BMki???
  • Anonim

moja 318IS miesci sie w widelkach 8-12
  • Batman

Moja 318i pali 7-12.
  • xbraknickuX

więc ja mam 2 bmw. e34 525tds pali mi 5-12 a e36 316 7-10 literków
  • Grono.Net

:) dorzuce swoje 3 grosze, maglownica - pamietam przejscia z owym narzedziem:/ gr wlalam litr plytu a ona jakby nigdy nic wyrzygala go po przejechaniu kilku km:/ ... wracam z ogromnym usmiechem na ustach do wspomnien czasow kiedy ona byla dla mnie ja dla niej. rozstajac sie z nia mialam lzy w oczach, eh mimo iz kupowalam siama:) pordzeiwlae progi, wykwity na nadkolach, zrabana maglownica, brak wspomagania, pajeczyna kabli w miejscu w ktorym kiedys bylo radyjko, sprzeglo zylo wlasnym zyciem, lampy rowniez noooo i przeciekajacy szyber i ... eh ale i tak ja kochalam:) no wlasnie panowie, gdzie moglabym ew. poogladac cacka co by sie z jakims zaprzyjaznic? pozdr. k.
  • => MGR CZEKOLADA <=

Moja 316 i spala mniej wiecej 10/100 ale to zalezy. :-)
  • Batman

Ja jestem z Bełchatowa zapraszam na jazde próbną. Nie wiem jak długo bede miał jeszcze swoją e36 bo zamierzam chyba e32 albo e38 kupić, wszystko zależy od stanu gotówki, ten jest dla mnei za mały i za wolny!
  • Dariusz...

Ja tam mam BMW 320i coupe i mi pali ok 12 do 15(przy ostrej jezdzie...) No i ciezko jest z benzyna...
  • Dariusz...

a...i jeszcze mi sie psuje szyba...najpierw wogole nie dociagala, a pozniej zupelnie padla...no i oczywiscie CLIMATRONIC nie daje mi spac...cos te nawala...
  • => MGR CZEKOLADA <=

A mi moja Betka sie ostatnio grzac zaczyna. Nie wiem co sie jej nie podoba. :-( Nic nie chce powiedziec. Moze smiglo albo termostat nawalil. Heh. Nawet nie mam czasu sprawdzic.
  • ....Łukasz.... S...

Siemasz Candy...
    Jezeli ci sie zaczyna grzac to sprawdz wiskoze lib czujniki temperatury od wody w chlodnicy bo ja pare dni temu to wymienialem i teraz wszystko mi gra!; ))
  • wojtek willys

hejka też jeżdże 316i compactem jestem baardzo zadowolony też mi zasysa 9,5- 10/ 100 ale jak powariuje...;) To robi sie wir w baku hi hi hi
  • Anonim

Wracajac do problemow z centralnym to tez mam ten problem ze za 1szym razem odbija z powrotem i za 2 łapie.slyszalem ze to moze byc problem ze sterownikiem zamka...przez to mialem tez problemy z podlaczeniem centralki pod pilota alarmu...
  • Anonim

A moja 1,6 polknie 10-11 przy ciezkiej nodze a 7,5 w trasie...

umie ktos kasowac inspekcje serwisową??
    chodzi mi o łaczenie pinów pod maska w tej malej puszeczce tylko nie wiem ktorych...
  • Mike

moja 1,6 tez okolo 10 połyka, ale to roźnie bywa
  • 1
  • 2
| |

Zapraszam wszystkich szczesliwych posiadaczy tego cudnego auta...

Miejsca grona (0)