whateva! [8]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maniuszka

Każdy z nas za czymś w życiu podąża. Jedni za forsą, inni za karierą i sławą, jeszcze inni po prostu za... miłością. No właśnie. A propos tego ostatniego, a zatem miłości.. Może ktoś wie co robić, gdy znalazło się miłość wyśnioną i się ją utraciło?? Teoretycznie jest mi to whateva!, ale w praktyce nie radzę sobie z tym w ogóle i jak najbardziej nie jest mi to whateva! (jak zresztą zainteresowani zdążyli zauważyć). Jesteś z kimś długo, długo, coraz dłużej, jest cudownie lub trochę mniej cudownie (ale to nieważne), wydaje Ci się, że w końcu los się do Ciebie uśmiechnął i nagle... wielkie boom i nie ma niczego!! Albo może małe boom, ale za to dużo bardziej bolesne niż wielkie. Zaskoczenie, złość, nienawiść, bezsens, beznadzieja, smutek- co wtedy czujesz?? Cóż wtedy robić?? Zabić się?? To najprostszy sposób, ale nie dla tchórzy (takich jak ja). Zero pomysłów. Zero pomysłów na dalsze życie... Wierzyć czy nie wierzyć? Mieć nadzieję czy nie?? Ktoś mi kiedyś powiedzial, że prawdziwa miłość przetrwa wszystko.. No cóż, ja już nie wierzę w miłość, a już tym bardziej w to, że może przetrwać wszystko...
  • Provocative

Chetnie byc odpowiedziala na Twoje pytanie ale mi to whateva!!buahahah!!! A milosc prawdziwa zdarza sie czaaaasami ale baaardzo rzadko.......;((( ale to przeciez niewazne haha!!!! pozdro
  • Zawodnik Estrada (kokosiako)

"Myślisz - znowu się spóźnia
    zaraz się obrażasz
    marudzisz jak sikorka ta brzydsza bez czubka

kto miłości nie zaznał już jej nie odnajdzie
    a kto na nią wciąż czeka nikogo nie kocha
    martwi się jak wdzięczność że pamięć za krótka

miłość dawno przybiegła i uklękła przy nas
    spokojnie bo szczęście porzuciła własne
    spróbuj nie chcieć jej wcale
    wtedy przyjdzie sama"

Chyba tylko tyle mogę Ci zacytować...
  • Anonim

Maju a ja ciebie to na strzępy rozerwe...... Wiesz czemu????? :-P

Zamorduuuujeee!!!!!!
    Nic zero odzewu...

Żeczywiście dobry nastrój....masz :]
  • Anonim

:-P sesyjny

no tak, kochani studenci :)
    Może inaczej- kochane studia w naszym kochanym kraju... Słiden Aj lof Ju

kontynuacja tematu??? Jeczka Lili??
    CZy już całkiem whateva?!?!
| |

Chodzi o to, że nam to wszystko whateva!; -) Whateva! Drinking Team - I nie ma chuja we wsi!

Miejsca grona (0)