Candy Shop [19]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Miss Ola

Wszystko co lubimy naj naj nja, bez wyjatkow:)))

I go first:
    Jaki jest wasz ulubiony smak lodow??:)

Moje- truskawkowe:))
  • Mikka

Lody- cynamonowe i wszelkie sorbety, ale to się zmienia bardzo płynnie.

Ulubione perfumy?

Dolce&Gabbana Classic always and forever!
  • Miss Ola

Coco Mademoiselle:)) Od biedy NOA Cacharel... Nie pogardze tez Gucci Rush II:))

Ulubiony kolor bielizny??
  • Mikka

Bielizna...? Czarna, ecru i rozowa. Co nie znaczy, że nie mam innej:)))
    Oczywiście- prezenty od licznych wielbicieli :D

Ulubiona ulica w Warszawie?
  • Miss Ola

Generalnie-jak to osoba ze wsi, lubie wszystkie ulice na Starowce.... Full romantic:)))

A oprocz tego Piekna(jasne dlaczego:))) I Al. Róż, gdzie juz niedlugo kupie fantastyczne mieszkanie dwupoziomowe:)))

Ulubione imie meskie??

Moje- Danny:))))))))))))))
  • Mikka

Ulubiona ulica- Profesorska. No i Al. Róż. gdzie kupuję mieszkanie tuż nad Olgą- z ogromnym tarasem na dachu.

Imię męskie- Janek i Iwo.

Ulubione wino na spotkania przy plotach?

Różowe Carlo Rossi, SutterHome i ...., no dobra- każde różowe wino:)))
  • Miss Ola

Misiu kochany, po pierwsze, nie kupisz mieszkania NADE mna, bo moje bedzie na ostatnim pietrze i na poddaszu:) Ale bede Cie zapraszac, wiec zobaczysz, jak fantastycznie jest tak mieszkac:))

A jesli chodzi o wino, to pijam tylko z przymusu( czytaj: jesli nie ma nic innego do picia), mam po nim za duzego kaca i wyrzuty sumienia:)))

Ale uwielbiam Marrrtini....Mniaaam:)

Next question: W jakim kraju na swiecie chcialabys mieszkac naj naj najbardziej:)))

Ja we Wloszech-Toskania i te sprawy... No i Chorwacja, ale tylko z Danielem:))) W jego willi z winnica, ktora ma pod Zagrzebiem:)))
  • Mikka

Włochy, to takie oczywiste....:-)))
    Florencja lub Rzym.

• Grono.Net

ulica to pigalak ...raczej ......... ulubione miejsce spotkań to Night Club SOFIA .... żegnam to grono nic tu po mnie http://babes.coolios.net/_galleries... mmmmm
  • Mikka

Wasze absolutnie ukochane, klimatyczne miejsce na spędzanie wakacji?

Zakopane, Jastrzębia Góra, Harbour Island.
  • Miss Ola

Co do Zakopanego-zgadzam sie absolutnie!! Ale latem....

Jesli chodzi o podroz moich marzen, to miejsce sie nie liczy o tyle, o ile towarzystwo. Pewnego fajnego dnia spakuje walizke i polece tam, gdzie zaniesie mnie najblizszy samolot:)) A kazdego ranka bede sie przemieszczac we wlasciwym kierunku,tam gdzie akurat bedzie np. ladna pogoda... Albo zawody surfingowe z Ciachami:))) Oczywiscie najpierw spytam o zdanie sexy Candies, ktore beda podrozowac ze mna:)))

A co powiecie na ulubione jedzonko???
    Moje-mamusine:)) I majooonez:)))
  • ACh!

Ulubione miasto - San Sebastian,Hiszpania. Ulubiona ulica w Wawie - Profesorska, zgadzam sie z Marysia... Perfumy - Cerutti 1881, jedzonko - makarony we wszelkiej postaci, wymarzony dom - palac w Belloy, miejsce na wakacje - w fajnym towarzystwie gdziekolwiek nad cieplym morzem - Grecja, Chorwacja - nevermind. Ferie zimowe obowiazkowo w szczyrku! Jesien w zakopcu, wiosna nad baltykiem... ulubione kolory - blekity, roze, fiolety, zielenie...
    ulubiony kolor bielizny - w zaleznosci od nastroju, ale glownie ciemne, nasycone kolory - burgund, butelkowa zielen, czern, granat...
    Niestety, nie posiadam we wszystkich wymienionych kolorach. Bo naj,naj, NAJ ulubiensza moja rzecza jest luksus - drogie, slicznie opakowane i pachnace kosmatyki, mieciutkie, idealnie skrojone ubrania,piekne przedmioty, przestrzen,etc. Tylko osla ktory by na to zapracowal jakos brak; )
  • Miss Ola

fajnie jest miec swoje ulubione-czymkolwiek sa:))))) wywiadu czesc dalsza nastapi, ale zadne fajne oytanko nie orzychodzi mi do glowy-choroba odbiera mi wszelki kontakt ze swiatem:))) caluski, Candies:***
  • ACh!

Za to ja mam do Ciebie, takie calkiem chorobowe... ulubione chusteczki do nosa?; )
  • Mikka

Ja też jestem obecnie chora, więc też w temacie, więc się wypowiem: ulubione chusteczki- Velvet i Tempo.

Ulubione tabletki na gardło?
  • Miss Ola

ja lubie chusteczki wyciagane z pudelka-takie sa filmowe:)))

I nie lubie tabletek na gardlo-niezalodny jest Tantum Verde w sprayu:)))

• Mikka

Ulubiony sport do oglądania?

Dla mnie ewidentnie piłka nożna.

A swoją drogą- zastanawiałyście się kiedyś, dlaczego piłkarze mają takie krzywe nogi? No why? Rozkminiam, rozkminiam i nic...
  • Miss Ola

Pilka nozna-zdecydowanie tak, ale nie polska... Uwielbiam finaly Mistrzostw Europy lub Świata...Mniam!

Ulubiony pilkarz?? Nuno Gomes oraz Fabio Cannavaro-och........
  • Mikka

David jest może trochę ciotkowaty, ale i tak ładny z niego chłopaczek:-)
  • Miss Ola

David jak najbardziej, ciotka i cipa rzeczywiscie, ale co tam!

A Mark Owen? Nie moglabym odmowic....:)
| |

Dziewuszki z N.V.H.- najwaniejsze to byc updated, wiec raportujemy w tym miejscu, jak sie sprawy maj...

Fotki

Miejsca grona (0)