-
jaseczka
-
Kaiowas
wbijamy sie do kogos i bedzie gosia. tyle wiem.
btw 18 jest zajebista impreza rockowo-jakastam z dj bigosem, polecam:) -
Puch Puchatek
może u nas się da. pogadam z mamą i dam konkretną odp za jakis czas :P -
-
-
jaseczka
to dowiedzcie się w miarę szybko, bo powinnam w miarę szybko powiedzieć rodzicom, że mnie nie będzie na imieninach taty :D Pusia, ja mam taki genialny pomysł, żebyśmy zaczęły imprezować od obiadu, na który zamówimy sobie pizzę, bo nigdy za mało czasu na wspólne siedzenie :D
Olu, impreza u Ciebie, a Ty nie wiesz o co chodzi? nunununu.....:) -
-
jaseczka
:( U mnie na pewno nie może być, ze względu na wcześniej wspomniane imieniny taty. Jakby nikt nie mógł to ja mam pomysł. Ale powiem dopiero, gdy każdy się zdeklaruje, czy u niego może być czy nie; ) -
Puch Puchatek
-
jaseczka
Coby pójść na pizzę do Hawaii. Ale to jest taka mniej przyjemna ewentualność, bo trzeba będzie się jako tako zachowywać :/ :P -
jesteś pewna, że trzeba się będzie zachowywać? :>
dzisiaj byłam na strzelnicy:P i nikogo nie zastrzeliłam.. ale miała 2 miejsce w klasie :] -
jaseczka
No ja bardzo lubię Hawaii i chciałabym móc się tam w przyszłości pokazać :P -
jaseczka
-
-
jaseczka
-
ee.. chyba raczej nie.. ja nie wiem czy w ogóel będe.. bo musze na zakupy jechać
-
Puch Puchatek
ludziska, chora jestem :( są bardzo niewielkie szanse, że się zjawie; ( chyba nawet na wajde nie pójde; ( -
jaseczka
ql. ktoś w ogóle ma ochotę/może iść na pizzę do hawaii? Byłabym wdzięczna za odpowiedź poprzez smsa: 693501540. -
zaplacisz to sie pojawie :P
cala moja kasa poszla na prezenty i proby; / -
Puch Puchatek
ja bym naprawde chciała pójść! ale aktualnie nierozstaje się z chusteczkami...; (