Seinfeld [24]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czyli ulubiony odcinek. kto pierwszy, ten lepszy.
  • Paulinka

Trudne pytanie, ale chyba "The Tape" (jak na razie, bo wszystkich jeszcze nie widziłam). Cała masa jest najlepszych odcinków! "The Cintest" był zajebisty też, np... :>
    A Twój?
  • Paulinka

"The Contest"*
  • Anonim

oj ciezko wybrac... dlatego chcialem zwalic ten wybor na innych :-)

Pez Dispenser... The Wink... nie zdecyduje sie na jeden...
  • Paulinka

The Junior Mint! hahaha!

Kurcze, ten serial jest w Polsce chyba kompletnie nieznany. Wielka szkoda, bo jest absolutnie zajebisty!
    Miło mi, że mogę być częścia tak fajnego grona! :)
  • Tranquil

W Polsce rzeczywiscie serial jest malo popularny. Pamietam jak kilka (7? 8?) lat temu Seinfeld lecial w Canal Plus w niekodowanym pasmie. Wtedy to ogladalem kazdy odcinek ktory lecial i od tego czasu jestem wielkim fanem tego serialu :)

A ulubiony epizod? Ciezko powiedziec, bo jest ich naprawde cala masa. "The Statue" jest niezly jak Kramer wpada odzyskac posag. "The Cafe" tez jest swietny :)

W ogole tyle dobrych odcinkow jest tyle, ze musialbym duza czesc calej listy wypisac. Poza tym jeszcze nie widzialem wszystkich :)
  • Paulinka

O wow! Dziś obejrzałam "The Implant"- tam jest ten motyw, ze Kramer jest przekonany, ze widział Salmana Rushdiego! :D
    No, boski odcinek!!!
    :):):)
  • AtraPanthera

ja ostatnio ogladalam 316 - the fix-up :))

genialny :)))))))))) dawno sie tak nie śmiałam :)

pozdr.
    A.
  • Paulinka

Dobry, dobry! Tam występuje aktorka, która grała Janis- dziewczynę Chandlera we "Friends"!!! :D
  • AtraPanthera

Właśnie widziałam odcinek z 7 serii - the pool guy; -) Kramer po prostu mnie rozwalił ze swoją informacją filmową.. jak zmuszał George'a do tonowego wybierania numerów... buhahaha :-)))))))))))))))))))))))))))) )

pozdr.,

A.
  • Paulinka

Właśnie obejrzałam "The Opposite" (5x22). Rewelacja!!!!! Absolutnie zajebisty odcinek!
  • AtraPanthera

The beauty of my book is... if you don't have a coffee table it turns into a coffee table :))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))

uwielbiam tego gościa :)
  • Paulinka

haha
    no, Kramer rządzi. :D
  • Anonim

hahaha a ja i tak najbardziej uwielbiam George'a!!!!!
  • AtraPanthera

Dotarłam wlasnie do odcinka, w ktorym chca ekranizowac te ksiazke about coffee tables; -) No i do tego, gdzie Kramer mial odgrywac rzezączke; -))))))))))))))))))

a jeszcze tydzien temu myslalam ze smieszniej sie nie da... :)))))))))))))))))))))))))))

pozdr.

AP

/co ciągle sie zachwyca; -)/
  • Vitellone

Witam wszystkich! Nie sądziłem że w Polsce jest aż 8 (nie licząc mnie) fanów Seinfelda...; P Miło Was poznać.
    Co do tematu, to wolę raczej starsze odcinki (pierwsze 2-3 sezony), które koncentrują się przede wszystkim na relacjach damsko-męskich. Późniejsze w/g mnie robią się nieco wydumane przez co tracą w pewnym stopniu walor psychologiczno-socjologicznej obserwacji (Co nie znaczy że nie ma wśród nich naprawdę zajebistych...:)). A konkretnie? No cóż... ciężko by było wybrać ten jeden jedyny ale wśród moich faworytów na pewno znalazłyby się The Deal, The Phone Message, The Wallet... The Fix-Up też jest genialny...; D
    ______________________________ ___________

It's a grono about nothing.
  • AtraPanthera

To prawda, że niektore watki byly nieco surrealistyczne... albo mi sie tak wydawalo tylko, bo ja sobie nie wyobrazam, zeby np. wyslac szefa na fikcyjne badanie, zeby mu zrobic zdjecie na golasa, by moc je potem wstawic do zdjecia :)

Ale z drugiej strony.. te surrealistyczne i wydumane sceny czesto odzwierciedlaja to, o czym wiele osob mysli i na co ma ochote, ale nie ma "jaj", żeby to zrobic :)

Choc nie ukrywam, ze najsmieszniejsze sa wlasnie te najbardziej realistyczne sceny, w ktorych czlowiek zdaje sobie w pewnym momencie sprawe, ze smieje sie z samego siebie :)

• drink a toast to never

Ja wlasnie obejrzalam the wink and the hot tub takze na goraco; ) relacjonuje duza dawke smiechu podczas ich ogladania, ale fakt faktem ciezko wybrac jeden jedyny :) Bo jeden jedyny jesty tylko Kramer; )
  • Anonim

wszystkie odcinki sa b.dobre ale najlepsze sa te z rodzicami george'a; ))

pozdr
  • seinfeld

tak łatwo się nie da. jest co najmniej 10 odcinków które absolutnie zwalają z nóg...the contest...the betrayal...the junior mint...the marine biologist...the voice..a może by wybrać najgorszy??