-
Anonim
-
Anonim
cześć Kaśka, czy kocham, to za dużo powiedziane, ale mam wiele miłych wspominień :) -
Anonim
-
Nata
Witam nie jestemz Muszyny ale moj Misieq pochodzi z niehj wiec Muszyna staje sie czastka mnie; -) -
-
Anonim
-
Anonim
-
Magda
A ja tam spędziłam wile wspaniałych wkacji i ferii, niesamowite miasto. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Dżastaa
Hmm bylam w Muszynie na koloniach :)) i musze przyznac, ze to byly jedne z najlepszych na jakie jezdzilam :)) a propos mieszkalam w hotelu kolejarz czy jakos tak nie pamietam za bardzo:PP pozdro! -
sowa
Ja byłam w Muszynie w zeszłym roku, na obozie tenisowym. Było super. Polecam Muszynę (na obozy tenisowe). -
Kierowca z bombowca;)
A ja mam tam działeczkę ( z planami na otwarcie pensjonatu) nad samym popradem, między górami. Kocham to miejsce za wszystko!!!!!
Pozdrawiam:) -
Anonim
Ja zamierzam zakupić tam jakąś działkę czy cosik jak tylko będzie mnie na to stać... Szkoda że to bardzo odległe plany:( Całe szczęście odwiedzę moje miasteczko już w połowie lipca!!!
<jupi><jupi><jupi>
-
Kierowca z bombowca;)
A ja niestety nie dam rady w tym roku pojechać... praca, praca praca:( buuuuu:( a tesknie okropnie do mojego domku, do ludzi do spokoju, do wypadów na słowaki i do tego niesamowitego klimatu;///
-
Anonim
-
Maksymillian
Hehie,już niedługo zawitam do Muszyny na rybki nad Poprad...nie ma lepszej rzeki:D -
Kierowca z bombowca;)
A pewnie, bo tam same królewskie rybki pływają czytaj: pstrągi.... mniam, pyszotka:) -
Anonim
-
tam gdzie amfiteatr wybudowali? :D ja nie :P ale często tam na spacery chodziłem. w tym roku to był juz moj 11 wyjazd to tego pięknego miasta... :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Muszyna
- Załóż własne grono tematyczne