Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czy ktoś kocha ją tak jak ja? :)
  • Anonim

cześć Kaśka, czy kocham, to za dużo powiedziane, ale mam wiele miłych wspominień :)
  • Anonim

:) za tydzień dojdą kolejne:)
  • Nata

Witam nie jestemz Muszyny ale moj Misieq pochodzi z niehj wiec Muszyna staje sie czastka mnie; -)
  • Anonim

No i już po, szkoda ze tak szybko minęło; )
  • Anonim

oj tak:) szkoda:) ale fajnie było:)
  • Magda

A ja tam spędziłam wile wspaniałych wkacji i ferii, niesamowite miasto.
  • Anonim

A ja tu mieszkam <lol>
  • Anonim

dalej macie tyle śniegu:)?
  • Anonim

miasteczko jest the best... zwłaszcza konne przejażdżki po okolicy:)
  • Dżastaa

Hmm bylam w Muszynie na koloniach :)) i musze przyznac, ze to byly jedne z najlepszych na jakie jezdzilam :)) a propos mieszkalam w hotelu kolejarz czy jakos tak nie pamietam za bardzo:PP pozdro!
  • sowa

Ja byłam w Muszynie w zeszłym roku, na obozie tenisowym. Było super. Polecam Muszynę (na obozy tenisowe).
  • Kierowca z bombowca;)

A ja mam tam działeczkę ( z planami na otwarcie pensjonatu) nad samym popradem, między górami. Kocham to miejsce za wszystko!!!!!

Pozdrawiam:)
  • Anonim

Ja zamierzam zakupić tam jakąś działkę czy cosik jak tylko będzie mnie na to stać... Szkoda że to bardzo odległe plany:( Całe szczęście odwiedzę moje miasteczko już w połowie lipca!!!

<jupi><jupi><jupi>
  • Kierowca z bombowca;)

A ja niestety nie dam rady w tym roku pojechać... praca, praca praca:( buuuuu:( a tesknie okropnie do mojego domku, do ludzi do spokoju, do wypadów na słowaki i do tego niesamowitego klimatu;///
  • Anonim

Jupi!!!! Już jutro zawitam do Muszyny!!! Nie mogę się doczekać:D
  • Maksymillian

Hehie,już niedługo zawitam do Muszyny na rybki nad Poprad...nie ma lepszej rzeki:D
  • Kierowca z bombowca;)

A pewnie, bo tam same królewskie rybki pływają czytaj: pstrągi.... mniam, pyszotka:)
  • Anonim

a ktos tam jezdzil konno?:PP u Śliwy nad Popradem?? :D:D:D
  • Zły Wujek Mikazjusz I Wredny

tam gdzie amfiteatr wybudowali? :D ja nie :P ale często tam na spacery chodziłem. w tym roku to był juz moj 11 wyjazd to tego pięknego miasta... :)