skuter.net.gang. [28]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • -=Rybka=-

Witam,
    do wszystkich zainteresowanych z Warszawy:D. Co tydzien o godzin 19(czwartek) spotykamy sie na prymasa 1000lecia w caffe 66 przy Liberatorze. Mam nadzieje, ze wreszcie przyjedzie sporo gronowiczow:-).
    Siedzimy tam godzinke i jedziemy gdzies sie przejechac np pod kolumne czy na cargo. Generalnie zawsze mamy jakis inny pomysl;-)
  • Anonim

kusząca propozycja, jednak jak dla mnie to to strasznie daleko, bo mieszkam pod piasecznem :(
  • -=Rybka=-

mam znajomego ktory mieszka w piasecznie ale prawie w kazdy czwartek byl obowiazkowo:D...skuter jest po to zeby jezdzic;)
    Zobaczyc takich samych zapalencow jak Ty skuterowych!! Przemysl; -)
  • Anonim

wstyd sie przyznac, ale nie bylam ani razu. kiedys dostanie mi sie za to, ze tak sie caly czas wykrecam >:)
  • motyk!

Ja w tym tyg. nie dam rady, zreszta czekam na ta piperzona uszczelke:) i nie chce malenstwa przeeksploatowac. Ale pomysl mi sie podoba, bede nastepnym razem...
  • Anonim

jej, ja tam ot tak sama trafie?? Musialabym wczoraj wyjechac :) Najdalej to sie kiedyś wybrałam na marsa [jej, brzmi naprawde daleko :D] a tak to stałe kółeczko domek->sadyba->ursynów->domek

Muszę się pochwalić, że wczoraj miała pierwszą jazdę motorkiem po mieście [czyli ursynowie] i to jako pierwsza osoba z mojej szkolki jazdy :D I nikogo nie przejechałam ani nic z tych rzeczy, a nawet inni kierowcy byli miły dla mej małej istoty na tym dużym motorze :) pewnie dlatego, bo miałam na sobie olbrzymią XL żółta kamizelkę z Lką ale nic tam; P
  • -=Rybka=-

do L zawsze sa mili:]
    gorzej potem
    dzis to juz nawet nie wiem ile osob na miescie chcialo mnie zabic<lol2>. Jeszcze bardziej sa cieci, i specjalnie droge zajezdzaja:/....

A na czym tam jezdzisz?

Wiem ze sie teraz zdaje na hondzie cbf 250 ..fajny motorek:-) smigalam nim w zime.
    Ja zdawalam na tej padace yamaszce sr250:/ tragedia. Ale to tez moze Ci sie trafic na egzaminie jak wszystkie hondy rozwala:] co na poczatku roku sie stalo hahaha
  • -=Rybka=-

a trafic tam naprawde latwo jezdziesz caly czas prymasa i zaraz za gorczewska skrecasz:-).
  • Anonim

Ja śmigam jeszcze na tej yamaszce.. Straszna jest, cała taka luźna i rozklekotana! Ale juz sie do niej przyzwyczaiłam. Teraz się martwię co to będzie, jeśli tam dostane hondę... :( Bo w jezdzie to raczej bez problemu tylko sie bardziej martwie co do 8.. moze przesadzam, jedank chcialabym sprobowac posmigac na tej hondzie..
  • -=Rybka=-

w Sarbo yamaha jezdzi sie tylko na poczatku a reszte 18 godzin na hondzie bo ona jest na egzaminie.
    Powinnas sie przejechac nia zebys tez miala obycie
  • Anonim

wiem, że powinnam, ale skąd ja ją wytrzasnę?!?! Może ktoś ma i chce mi pożyczyć na 2 godzinki :)
    Sarbo jest dla mnie za daleko, robiłam tam karte motorowerową :)
  • kamil

Hej! Fajny pomysl z tymi wypadami, tylko jak narazie to poruszam sie tylko na odkurzaczu a on nie dotrzyma wam tepa :/ może kiedys wpadne; )
  • -=Rybka=-

To przyjedz autobusem samochodem czym kolwiek. Czasami ludzie tak przyjezdzaja:-).
  • kamil

Chodziło mi o skuter :P
    spoko może sie pojawie, a na jakich sprzetach jezdzicie? i ilu was sie tak srednio zbiera
  • -=Rybka=-

maxi i mega skutery mysle ze tak kolo 10 jest tj.:
    Burgmany od 150 do 650
    Majesty 125, 250
    Honda Helix 250

I 50cmm przyjezdza tez kolo 15 i to juz bardzo roznie np. Kymco s9 runner zip; )

Nio i jeden motocykl:P
  • ADAM MOTO-MANIAK

a ja chciałem zaproponować ustawkę pod caffe point na krakowskim przedmieściu w najbliższy czwartek o godzinie 19 00 piszcie kto będzie no i jak będziecie to proszę sie zadeklarować z kąd dowiedziweliście się o tej ustawce.pozdrawiam was skuteromanniacy . adam.ja
  • -=Rybka=-

pod cp nie przyjezdzamy od zeszlego roku...dlugo by opowiadac. Generalnie bardziej beznadziejnego miejsca nie znam, zreszta cena coli rozwala<wow>. Ale teraz wszyscy o 19 przyjezdzamy pod wlasnie caffe 66
  • ADAM MOTO-MANIAK

a jednak nie wszyscy :) a po za tym spotkania pod cp są ustanowione na skutery.net już od dawna dawna czyli od kiedy nikt na skucie nie przyjeżdżał pod "66". tam nic sie nie dzieje chodzi o to aby nie zaprzestawać tradycji spotkań w miejscu tzw.centralnym proponuję aby wszyscy skutrowi zapaleńcy spotkali się w jednym miejscu i nie musi to być CP może to być inne miejsce ale czy ktoś zna fajną knajpkę gdzie można postawić wiele maszyn i nie daleko od centrum?? piszcie i nie negujcie.pzdr
  • -=Rybka=-

Adam przyjezdzalam pod cp ale poniewaz strona skutery.net stala sie strikte komerycyjna i nastanawiona na zarobek wszyscy moi znajomi i ja odeszlismy z niej. A ze cp bylo wyjatkowo kiepskim miejscem do spotkan i kojarzylo sie ze strona skutery.net wymyslilismy inne miejsce. CP skutery stoja na chodniku, chodzi tam duzo ludzi.
    Dlatego wszyscy znalezli super miejsce pod caffe 66. Gdzie mozna ustawic mnostwo maszyn, mozna sie powyglupiac i kupic cos do jedzenia.
    A rozmowy na temat gdzie sie przeniesiemy (bo juz wczesniej wszystkim nie pasowalo cp)trwaly ze dwa lata...i kazdy wymyslal co innego i do niczego to nie dochodzilo. Wiec wreszcie dwie osoby postanowily przestac przyjezdzac pod CP bo inaczej nikt by sie nie przeniosl.
    I od zeszlego roku jezdzimy do 66...sa tam o tyle przychlni ze to Pub dla motocyklistow. Jako skutery dostalismy nawet znizke, wiec mysle ze jest 1000razy lepiej niz pod tym CP.
    A tak wygladalo spotkanie w zeszlym tyg
    http://img204.echo.cx/img204/549/p6...
    http://img291.echo.cx/img291/7103/p...
  • Anonim

Hmm, fajnie fajnie :) Moze i ja sie wybiore, ale to w nastepnym sezonie, kiedy sie dorobie czegos nieco wiekszego, a konkretniej szybszego :)
  • 1
  • 2
| |

jeśli ktoś będzie miał ochote popisać trochę o skuterach to zapraszam. "skuterowcy wszystkic...

Miejsca grona (0)