DETROIT PISTONS FANS [33]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krzysztof Sadowski

Coś tu strasznie cicho! Właśnie ruszył sezon...Pistons rozpoczęli mocno od zwycięstwa z Miami 91-80. 34 pkt. i 12 zbiórek Prince'a. Ciekaw jestem jakie są wasze przewidywania na ten sezon? Jak daleko zajdą tłoki? Ja liczę na mistrza...konferencji przynajmniej!
  • K0NR@D

Szkoda ze bez Webbera graja
  • Krzysztof Sadowski

Kolejne zwycięstwa. Na szczęście wrócił Rip Hamilton i od razu 21 pkt i 5 asyst.
  • Anonim

Apropo C-Webba...
    Zakończył karierę?

50ty to już sezon!

Go Maxiell!!!

• antonio

co z weberem bo nie słyszałem by skoczył kariere,czy podpisał z innym zespołem kontrakt
  • antonio

dobrze że kobi się nie zgodził,nie chce go w Pistons,pistons by straciła swoich niskich dobrych graczy, chce dalej widsziec princa i hamiltona w pistons,mysle że za duzo chcieli dać za kobe, co wy myślicie o tym?
  • Krzysztof Sadowski

Ja też tak myślę. Kobe nic by nie wniósł do zespołowej gry tłoków...przecież to typowa gwiazda. Nic nie gra drużynowo!
  • antonio

co wy myślicie o tej wymianie nazra,moim zdaniem za jednego średniaka otrzymali dwóch,to dobrze,jak w europie to oni nie zle grali
| |

Grono powinno zainteresowac ludzi zakochanych w koszykowce, a przede wszystkim fanow Detroit Pistons...

Miejsca grona (0)