Iberystyka UMCS [61]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ೡMadzia Żyrafkaೡ

Witam wszystkich!

Mam pytanie - czy jest moZliwoSC uczestniczenia w zajEciach jako wolny sLuchacz? Interesuje mnie konkretnie jEzyk hiszpaNski - uczyLam siE go dosyC dLugo i nie chciaLabym straciC z nim kontaktu (:

JeSli wiecie coS na ten temat lub znacie kogoS, kto coS takiego praktykuje to piszcie (=

besos
  • Anonim

ogolnie rzecz biorac jest taka mozliwosc :D ale to trzeba ustalac bezposrednio z lektorami ktorzy prowadza zajecia :) tutaj wszystko zalezy od ich dobrej woli i warunkow "salowych" hehe; )
  • ೡMadzia Żyrafkaೡ

hmm .. (: z lektorami mOwisz .. a czy mogLabyS podpowiedzieC do kogo moZna iSC i kiedy mniej wiEcej..? a co do warunkOw salowych to muszE powiedzieC Ze byLam u Was na wydziale - nie powiem .. zazdroszczE (:
  • Bastón

Miguel Angel, psze Pani.
    Do niego można w ciemno.
  • Anonim

nom :D Miguel sie na pewno zgodzi :D

a mowiac o warunkach salowych mialam na mysli to, ze czasami zajecia odbywaja sie w takich ciasnych salach ze grupa sie ledwo miesci, nie mowiac juz o osobach z zewnatrz :/
  • ೡMadzia Żyrafkaೡ

szukaLam na Waszym planie (planie iberystyki) Pana Miguel'a Angel'a; ) ale nie znalazLam; ) moZe w zLym miejscu szukam? Bo czy to o co mi chodzi (; ma nazywaC siE PNJH ???; D (rozumiane przeze mnie jako Praktyczna Nauka JEzyka HiszpaNskiego?)

Pozdrawiam (=
  • Anonim

aj hehhehe bo on ma na imie (imiona?) Miguel Angel :D
    na planie go znajdziesz jako mgr Maldonado :) i tak :D nazywa sie przedmiot PNJH :D
  • Bastón

Poprawka - nie znalazłaś go, bo rzeczywiście nie ma
    z nami zajęć; ) Wszystko, co Ula napisała to prawda,
    ale Miguel ma zajęcia z 1. i 4. rokiem bodajże. Z
    pierwszym w każdym razie ma w:
    środy 14.00-17.00 w 117,
    piątki 13.00-16.00 w 120.
  • ೡMadzia Żyrafkaೡ

dziEkujE bardzo za informacje (; mam nadziejE Ze uda mi siE to w koNcu zaLatwiC - bo juZ troszkE pOZno chyba (=

pozdrawiam !!!
  • Anonim

a tam pozno :D heheh na nauke nigdy nie jest za pozno :D LOL :D
  • ೡMadzia Żyrafkaೡ

hmm .. widzE Ze Miguel ma zajEcia z 1. i 5. rokiem .. obawiam siE Ze 5. rok to dla mnie za wysoko .. A co mySlicie o mgr Montero lub Dominguez ?? MySlicie Ze mogE sprObowaC u nich ? (= hmm.. ale ja siE umiem zebraC =/
  • Anonim

hehe sprobowac nie zaszkodzi :D Alfonso (Montero) moze sie zgodzi.. co do Ruth (Dominguez) to na 90% Cie odesle do wladz instytutu po zgode.. jak ja dostaniesz to bedziesz mogla przychodzic na zajecia :)
  • ೡMadzia Żyrafkaೡ

ooo Ruth; D nie wiedziaLam Ze to ona; D hehe .. no miaLam z niA zajEcia w jednej z lubelskich szkOL jEzykowych; D hehe..
  • AnGeL

to w takim razie powinna sie zgodzic. musisz kiedys przyjsc do nas na zajecia i z nia pogadac :)
  • Anonim

pewnie :D nie zaszkodzi sprobowac :D sroda, 17:00 zaczynamy :D
| |

Grono studentów tego wyjątkowego kierunku - - ludzi niepozornych i nieprzeciętnych :)

Fotki

Miejsca grona (0)