Pomnikowcy [5]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michael Moody

No ludziska powspominajmy stare "dobre" czasy. Jaki był najciekawszy mecz/gole/akcja związana z naszym podpomnikowym stadionem hehe
  • Anonim

Taaa - kwiatki, a na el riazor dzrzewa - paranoja, a w plsce mają być mistrzostwa Europy - a gdzie te stadiony :P
  • Anonim

...a jeśli chodzi o akcje, i mecze...
    Hmmm...
    -To chyba będzie dłuższa rozkminka :D
  • Wan Hicks

Najlepsza akcja to chyba "Star Trek" Wojtasa;) albo jego strzał nad budką z narzędziami... A tak to różnie bywało. Pamiętacie "Nie będziesz bił mojego brata...!!!";) Z jakąż Michał wtedy pasją ruszył;) Oj było, było... pomyślimy, powpisujemy.
  • Anonim

Już mi się coś przypomniało - taki meczyk- ja z Wojtasem na Pawła z Forysem, i ktoś na bramce(graliśmy w pięciu).
    Skopaliśmy wam tyłki jak siemasz :P
  • Anonim

aaaaaaaa
    I jeszcze co do pięknych stadionów, to nie można zapominać o tym u korków. :D
    ...ale ten to będzie mi się kojarzył zawsze z graniem z tą starszą ekipą, i z tekstem Szczepana, jak jechał na Kukiego; )
  • Anonim

Acha - ten meczyk na pięciu, to był na zajączka.
    Wogóle chyba lepsze akcje i bardziej zapamiętane są związane z tym miejscem...
    Nie sądzicie?
  • Michael Moody

Niekoniecznie, pamietam kiedyś taki meczyk był graliśmy przeciwko Rzepce i Kuczce, nieźle im dokopaliśmy, póżniej był rewanź na spójni.
  • Wan Hicks

I ten rewanż na spójni chciałbym zauważyć również żeśmy wygrali!:)
  • Anonim

Wiem,że kobietom w sprawach gry głosu nie dano;), ale ja mam jedą prośbe a raczej apel,żebyście grali częściej. Z tego co sami mówicie kiedyś było tego o wiele więcej,a ostatnio troszke na temat piłki przycichło:(.....
  • Michael Moody

uuu ostro, no ale wiesz nie te lata nie ta kondycja, jednego noga boli innego mięśnie jeszcze kto inny ma egzamin :) No ale na poważnie to fajny apel podpisuje się pod nie oboma rękami i nogami hehe
  • Anonim

Trzymam cię za słowo:) A swoja droga to musicie pomyślec o jakiejś gormadzie pielęgniarek i masarzystek (Pana Wan hicksa pragne wykluczyc z tego pomysłu gdyz takowe pomoce nie wchodza w gre:)), juz widze jakbyście wtedy codziennnie na boisko chodzili;)..
  • Wan Hicks

Oj, wtedy by grali chłopaki:D Ja może niekoniecznie gdyż mam już swój przydział medyczny, ale reszta.... Hmmm. A mięśnie już lepiej pracują i ta częstotliwość może się zwiększyć.
  • Michael Moody

Może się zwiekszyć wow
  • Anonim

Ja bym grał co niedzielę, tak o stałej godzinie- np.17....
    Tylko w tą nie będę mógł- mam targi turystyczne na Awfie.
    (jak chcecie to wpadajcie - wstęp jest free)
  • Maciek

Przypomnijcie sobie stare czasy.ahhhh.....aż łezka sie w oku zakręca.Nasze słynne boisko pod pomnikiem jest chyba najpopularniejszym stadionem.W 176 każdy wie gdzie to jest.Pamiętacie moje słynne symulki, bezzsensowne bieganie od braki do bramki Wojtasa.Parady Szmidta,ahhhhhhh.......jedyne co moge teraz powiedziec to......
    Fajne Bryle
  • Anonim

Fajne bryle???
    Oj Maciuś, Maciuś ty to chyba wyrośniesz na zoboczeńca :P
    -mieliśmy gadać o piłce :D
  • Michael Moody

no właśnie Maciuś popraw się , baj de łej na nowym boisku na dawnej 176 gra się zajefajnie
  • Anonim

moze bysmy tak w ten piatek poszli pokopac?? hmm? co jest dziadki, pilki sie boicie?
  • Michael Moody

ja jestem za ale weż tu wszystkich zmobilizuj min Pawełka i Maczo + jeszcze kogoś to masz u mnie piwo; )
| |

...było kiedyś takie grono... Kilku chłopa, od czasu do czasu jakieś panny. Melanż co tydzie..

Miejsca grona (0)

Tagi