"Grupa trzymajaca władze" [2]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Joanna napotykalska

moja mama wraca do domu z Arkadii i mowi ze jak zadzwonila do mnie, i powiedziala "Asiu nagraj mi M jak Milosc" patrzy a moja siostra ktora stoi kolo niej robi sie czerwona jak burak i okazuje sie ze tuz obok przechodzil Marcin Bosak(serialowy Kamil dla niezorientowanych) ze swoja dziewczyna powstrzymujacy sie od smiechu :P
  • a!

hahahah ja jak kiedys bylam z siostra w arkadii to tez go widzialam chcialysmy go inwigilowac ale gdzies sie schowal, pewnie mu sie moja siostra nie spodobala :P ej ja dosc czesto widuje gwiazdy M jak M, musze zaczac zbierac autografy :P
  • Joanna napotykalska

jezeli ja mam byc ta Twoja siostra to sobie wypraszam bo to Ty go wystraszylas :> bo zaraz sie obraze i wypisze sie z tego siostrzenstwa z Toba
  • a!

Ej a to Ty ze mna bylas:> no to juz wiem czemu uciekl :P hahahha oj nie wypisuj sie:p jest fajnie :P tak mi sie chce smiac jak patrze na ten Twoj obrazek <hahaha> to Ty jak bedziesz babcia :)
  • a!

ale dzis cudowny dzien :) hehe ciekawe jaka przygode przezyjemy jada na aerobic :> tak sobie mysle ze ja moge byc chora caly czas... tylku chlopcow nie odwiedzilo :P mniam hahaha
  • a!

wiedzialam :) musialo wydarzyc sie cos milego... jak wracalam to spotykalam tyle ludzi z mojej podstawowki:) ale super organizujemy spotkanie klasowe :P ale mam dobry humor, a wieczorkiem na zachodzik sloneczka z naszym Spoczkiem hahaha
  • Joanna napotykalska

Aniunienko czy moglabys niezdrabnianiac tak straszenienko? bo to troszenienko denrwujace
    a na zachod pojdziemy a co:) no mozemy zabrac Bakusia zde soba niech bedzie
  • a!

heh nie chce Cie martwic Asico ale to Ty sie wpraszasz :P bedziesz nas pilnowac hahahha przyjedzisz na swoim rumaku:>
    zobaczysz jak Balus smiesznie wyglada w okularach i czapce haha tylko ciiiii
  • Joanna napotykalska

ja sie wpraszam hymm ktos zapomnial jak w tramwaju mowil "no chdz bedzie fajnie no chodz Asia" :> malpa
  • a!

no dobra ja Cie zabieram na randke bedziesz "przyzwoitka"
    i tak wiesz ze Cie kocham :)
  • a!

Droga kolezanko Karolina to grono jest zarezewowane TYLKO dla 2 osob, wiec jeslio bys mogla ... z gory dziekujemy :)
  • Joanna napotykalska

hymm no wiec dzisiaj bylysmy inwigilowane, bylo toi dosc dziwne bo zazwyczaj to ny inwigilujemy innych ale zawsze jakies nowe doswiadczenie(znaczy to nie jest ten pierwszy raz:>) dwoch panow za nami lazilo potem czekalo rzypadkiem pod sklemep azeby wrocic za nami w miejsce swojego przeznaczenia=> budowe vis a bis mojego bloku ale to nie oznacza ze jak tylko zniklysmy im z oczu za zakretem to nie bieglysmy bo nieglysmy do klatki ogladajac sie zy nas nie zobacza, wiesz naiu dziwne schizy mamy czasem(czasem czesto) i lubie te nasze dziwne akcje :P
  • a!

no ja tez :) a to byla dobra akcja :P ale z nas panikary :) ej jhakis taki dxzis fajny dzien mialam :) najlepsze bylo z pania od woku, ja po prostyu uwielbiam ta babke, Asia musimy sie z nia kiedys na Gorzale wybrac :P hahaha a plakat robimy na A1 czy A2?? :> :P :P
  • Joanna napotykalska

nie no ja mysle ze 3 plakaty na A@ bedzie w sam raz na 6 na koniec ja tez ja uwielbiam a jak ja nia sie natknelam na korytarzu to poprostu padlam jak sie na mnie patrzya jakbym jej matke z ojcem walkiem zatlukla
  • a!

ja jestem chora, zaczynam przesladowac ludzi ( nie ujawniajmy kogo bo wiadomo :P) ale na prawde jestem przewrazliwiona :/
  • Joanna napotykalska

temat jest my i inni ale na serio stwierdzilam ze inni powinni sie nas wystrzegac bo jestesmy niebezpieczne dla otoczenia czego dalysmy dzisiaj z Anna dowod , kto chce zachowac zdrowie fizyczne i psychiczne jeszcze przez jakis czas niech omija bemowskie forty z daleka
  • Joanna napotykalska

a tak po za tym to przeczytaj co jest wyzej napisane tak mylimyt literki ze nie da sie tego rozczytac albo bylysmy pijane(kto nas zna ten nie uwierzy chociaz ostatnio sie rozbrykalysmy) albo poprostu nie umiemy pisac na komputerze
  • a!

Asia ale fajnie jedziemy razem doi Pragi:) niech sie "Pragowicze":P(albo jak ktos woli "Pragowianie":P) szukuja na nasz przyjazd bo bedzie sie dzialo:) juz sie nie moge doczekac:)
  • Joanna napotykalska

no i dzialo sie dzialo nie malo :> nie sadzisz Katherine? :P bylo super ehhh

a wiesz ze napisalam maila do Bratka jak tam matura mu idzie a on mi odpisal ze ang rozszerzony i polski rozszerzony dostal max!! i nadal nie wie czy studiowac w Krakowie czy Warszawie :>i w dodatku jedzie do Mongoli i RPA w wakacje jeju szczescia chodza parami
  • a!

tak dlatego my zawsze chodzimy razem hahaha :P :)
| |

zajmujemy sie:gadaniem, plotkowaniem, trajkotaniem, rozmawianie, mówieniem, prowadzeniem pogaduszek...

Miejsca grona (0)