-
jul
Wiecie już coś na ten temat?? Kto zagra, co bedzie ciekawego, itp. itd.? -
Larithiel
To nawet do kraka takie wiesci docieraja...
bedzie brzmialo dla nas "gdzie sie podzialy tamte prywatki, gdzie te dziewczyny, gdzie tamten swiat ????"
Wojciech <chyba tak temu panu na imie;P> gasowski!!!!!ale bedzie ubaw,jak jasna cholera....zastanawiam sie czy wracac....... -
jul
O mój Boshe :/ No to nam impre zorganizowali; ( M jak masakra. Nic dodać nic ująć.
Ale wracać i tak masz :p Nie waż mi się zostawać w Krakowie. No !!!
Jeszcze raz sto lat, sto lat, stoooooo laaaaaat :) Masz już 23 latka i 1 dzień^^ -
Edka ^*^
No jasne Asiu, ze masz wracac! Francuskie winko na moje urodzinki wypic! :D no i nie ma jak to Gąsowski, ma sie ten gust, ma sie ten styl i ta klase....:| -
-
Larithiel
heh :) pewnie, ze wroce- maz i dzieci czekaja; ) poza tym jak sobie przypomninam imprezy majowe to az serce rosnie :)
ps. wypijemy Edys, za Twoje zdrowko, i za moje, i za Gosie, ktora nie moze, i za cala nasza rodzinke, i nawet za Pana Gasowskiego :) ha, juz sie nie moge doczekac:) nie straszna mi juz 11-sto godzinna podroz pekapowskim srodkiem "transportu"; P
Jul nastawiaj Foota "odpowiednio"; ) choc wiem, ze bedzie ciezko...przynajmniej na jeden wieczor!!!!prosze pieknie -
jul
Heheh Jak na ta chwilę to footi ma "inwenturę" w pracy i jak źle pójdzie to cały weekend w pracy spędzi; (
Ale to jeszcze się okaże. A jakiś wieczorek wolny się znajdzie...a do kiedy zostaniesz? :> -
Larithiel
-
jul
To cool; ]
W sumie od przyszłego tygodnia zaczynam qć na egzamin, ale jakiś czas znajde :D -
Edka ^*^
no, ja sie dzis dowiedzialam ze nmoge do sulecina na tydzien przyjechac (czwartek i piatek- matury). Mam nadzieje, ze sie mama zgodzi (a z tym bedzie ciezko, bo przez Paris nawaliłam i to nie malo...).
Co do Kraka, to sie Asiu uważnie na ulicy rozglądaj bo gdzies tam z grupą żabojadów studentów kąży moj braciszek :D:D:D
Pozdrawiam serdecznie:-) -
Larithiel
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Sulęcin
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem