Sulęcin [22]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jul

Wiecie już coś na ten temat?? Kto zagra, co bedzie ciekawego, itp. itd.?
  • Larithiel

To nawet do kraka takie wiesci docieraja...
    bedzie brzmialo dla nas "gdzie sie podzialy tamte prywatki, gdzie te dziewczyny, gdzie tamten swiat ????"
    Wojciech <chyba tak temu panu na imie;P> gasowski!!!!!ale bedzie ubaw,jak jasna cholera....zastanawiam sie czy wracac.......
  • jul

O mój Boshe :/ No to nam impre zorganizowali; ( M jak masakra. Nic dodać nic ująć.
    Ale wracać i tak masz :p Nie waż mi się zostawać w Krakowie. No !!!
    Jeszcze raz sto lat, sto lat, stoooooo laaaaaat :) Masz już 23 latka i 1 dzień^^
  • Edka ^*^

No jasne Asiu, ze masz wracac! Francuskie winko na moje urodzinki wypic! :D no i nie ma jak to Gąsowski, ma sie ten gust, ma sie ten styl i ta klase....:|
  • Larithiel

heh :) pewnie, ze wroce- maz i dzieci czekaja; ) poza tym jak sobie przypomninam imprezy majowe to az serce rosnie :)

ps. wypijemy Edys, za Twoje zdrowko, i za moje, i za Gosie, ktora nie moze, i za cala nasza rodzinke, i nawet za Pana Gasowskiego :) ha, juz sie nie moge doczekac:) nie straszna mi juz 11-sto godzinna podroz pekapowskim srodkiem "transportu"; P

Jul nastawiaj Foota "odpowiednio"; ) choc wiem, ze bedzie ciezko...przynajmniej na jeden wieczor!!!!prosze pieknie
  • jul

Heheh Jak na ta chwilę to footi ma "inwenturę" w pracy i jak źle pójdzie to cały weekend w pracy spędzi; (
    Ale to jeszcze się okaże. A jakiś wieczorek wolny się znajdzie...a do kiedy zostaniesz? :>
  • Larithiel

dluuugo :))) tydzien caly:))
  • jul

To cool; ]

W sumie od przyszłego tygodnia zaczynam qć na egzamin, ale jakiś czas znajde :D
  • Edka ^*^

no, ja sie dzis dowiedzialam ze nmoge do sulecina na tydzien przyjechac (czwartek i piatek- matury). Mam nadzieje, ze sie mama zgodzi (a z tym bedzie ciezko, bo przez Paris nawaliłam i to nie malo...).

Co do Kraka, to sie Asiu uważnie na ulicy rozglądaj bo gdzies tam z grupą żabojadów studentów kąży moj braciszek :D:D:D

Pozdrawiam serdecznie:-)
  • Larithiel

No to ruszamy!!!!! Przedtawienie zaczac czas... hehe; )
| |

Inni mają, dlaczego my nie? a co...gorsiśmy????

Miejsca grona (0)