-
Ania
-
Anonim
-
Anonim
-
Ania
siema zdobyłam wyjątkowo mało na tle swojej genialnej klasy, tzn jako jedna z 3 osób nie miałam maxa (15 mam) -
-
Anonim
-
Anonim
przepraszam, chyba aż tak nie jednoczymy się w naszej organizacji, żeby porównywać nasze wyniki??
Mam nadzieję, bo nie zaczęłam jeszcze uczyć się wosu;) -
Anonim
-
Anonim
co powiecie na kino w czwartek?
takie małe rozluźnienie po ustnych maturkach:]
o 17.50 w Kinotece(ofkoz godzina do ustalenia, jest jeszcze o 16.00; 19.40)
>>> 5 razy we dwoje<<<
dzisiaj jest premiera, to troche romans troche dramat takze to co lubimy;)
namawiam Was bardzo bardzo!!!tym bardziej ze spotkanie po zakonczeniu roku szkolnego nie doszło do skutku...
Anus wiem ze nastepnego dnia przyjezdzasz do pruszkowa ale moze te dwie godzinki w czwartek policzysz jako odpoczynek a przez cały dzien bedziesz sie dzielnie uczyc....
co Wy na to???????????????????????
ps w dodatku Piotras ma chyba zniżke, tak Ludka;)))))))) -
Anonim
-
Ania
hm hm będę musiała pomyśleć, a poza tym ów piętęk również zbyt pewny nie jest, ze względu na sartrowski egzystencjalizm;
to sum up: jeśli nie piętek to czwartek, a jeśłi piętek jednak tak, to dziś nie jestem w stanie odpowiedzieć na postawione przez mego przedmówcę pytanie...
:*:* -
Ania
ej ktoś mi wziął i psa ostrzygł no powaga, ale LoL i z mamą nie wiemy na pewno czy to Edek jest chociaż pomyślnie przeszedł próbę trafiania do domu i generalnie reaguje na swe(?) imię i ma siwe włoski jak Edek i rankę nad nosem tysh no mega LoL mówię Wam -
Ania
kurde taki wykręt zakręt, że jush na Bulwinę nawet automatycznie patrzę z pewną dozą nieufności, jakby ona tesh była podmieniona<lol>
dzień pełen dziwnych zajść, ciekawe jakie będą sny <scared to death>
jak wczoraj odczuwałam szczególną samotność to śniły mi się "przytulane" sny- taka cfana bestia z mego organizmu, żeby tylko autodestrukcji nie ulec :]
-
Anonim
a jak tam dzisiejsze sny?:)
Ja latałam nago i malowałam się farbami wisząc pod sufitem -
Ania
nie pamiętam snoof
ale uważam, że val kilmer ma, bez obrazy, zbyt tępy wyraz twarzy jak na odtwórcę głównej roli w filmie olivera stone'a the doors
natomiast zaś dziś przewaliłam lwią część genetyki, którą podejrzewam jutro zakończyć, a tym samym coraz bardziej możliwe staje się, abym zaszczyciła Was swoją obecnością w kinie:P
a na polski życzę Wam... hm, niech zacytuję: "Joł bejbe poleć z deka longiem seryjnie stukam te druczki dla mojej ziomalskiej maniurki!"
tak właśnie
-
Ania
czuję, że muszę się wytłumaczyć
pierwsza i najważniejsza rzecz: faktycznie jest to moja słabość.... bo w tym wypadku trudniej jest mi zahamować machinę, niż stać się jej częścią... a powinnam zahamować ze względu na tę sartrowską przekorę, a nie zahamuję ze względu na chorobę sierocą, której piętno wiem, że zawsze na mnie będzie i będzie wywierało na mnie wpływ. ponadto, drogie Panie: absurd! no czyż to nie jest wspaniałe exemplum absurdu? najczystszej próby, powiedziałabym:D
-
Ania
ech, dupa, myślałam, że wytłumaczę się i mi ulży, a tu lypa
czuję się zażenowana -
Anonim
hehe moja kochana Anula:*
nie musisz sie czuć zażenowana, pomyśl o mnie i Ludce, my to dopiero musimy czuć zażenowanie bo nic nie zrozumiałysmy;)co nie?:>
-
Anonim
no, to my możemy mieć z Sylunią kompleksy
choć ja trochę zrozumiałam (ha!:P), trochę się domyślam..
wywracanie się na drugą stronę jest nieprzyjemne, ale jak to niedawno zgrabnie ujęłam w moim pamiętniczku (kora my love!:p):
"naming things deprives them of their demonic character", czyni je zjadliwymi
nie śmieję się, tylko kojarzę, ot co.
poza tym spałaś z nami (i to w środku!), jak można wstydzić się przed swoimi kochankami
-
Anonim
-
Ania
hyhy Sylka:*
ech ja się wstydzę na lewo i prawo, szastam wstydem jak walutą
demonic powiadasz? hihi :>
ja nie wiem co to takie jest, że jest, a że tak będzie, to ja wiem, choć się wysilam znależć wystarczająco mocny "imperatyw logiczny" heeh ile spraw byłoby zrozumiałych gdyby była miłość :| w ilu sprawach możnaby jej użyć jako wymówki :|
jeju, no nawet to, że mówię o tym na gronie świadczy o chorobie sierocej, potrzebie troski bleah