-
Mrówcia
Hejka
ja tez serdecznie zapraszam, moge powiedziec ze jestem tam co roku i na pewno spedzam tam bardzo duzo czasu, bo jestem zastepca organizatora :)
Ale robie to tylko dlatego ze kocham motocykle, wiec zpraszam i tych zmotoryzowanych i tych co to lubia bo naprawde czuc atmoswere bardzo i zawsze wychodze z tamtad naladowana energia
pozdrawiam i zachecam
jakby co to znajdziecie mnie w biurze organizatora :P -
mk
-
Mmmmm ]:-)
No ja słyszałam, że imperzka była naparwde spoko :-) Tylko pograulować :) niestey ne mogłam przyjechać ale mysle, że za rok bedzie trzeba sie wybrać.. a ja zapraszam na wyscigi na 1/4mili Szczytno-Szymany :) -
Mrówcia
-
-
V2 + 75Hp = ....
ja bylem i tu i tu i wszedzie bylo hardkorowo. ten kto byl na bemowie moze kojazy tego typa co przez motor skakal ?? -
V2 + 75Hp = ....
ja bylem i tu i tu i wszedzie bylo hardkorowo. ten kto byl na bemowie moze kojazy tego typa co przez motor skakal ?? -
edka
-
V2 + 75Hp = ....
-
edka
Hmm, o to, ze do dobrze zorganizowanego, ale naprawde dobrze otwarcia, to jeszcze troszke brakowało;) -
V2 + 75Hp = ....
-
edka
-
.° •.lalka. •°.
siemka. na ostatnim rozpoczeciu mnie niestety nie bylo ale bylam na wczesniejszych. fajne imprezki:)
a ktos z was jechal moze w paradzie? (jesli tak to jak bylo?) -
V2 + 75Hp = ....
ja nie jezdzilem w tej paradzie jeszcze, chociaz bylem na otwarciu nie raz, nie lubie parad, czesto straszne lamusy tm jezdza i wpychaja sie na dupe albo staja nie potszebie, wole przed parada sobie pojezdzic z kumplami. -
.° •.lalka. •°.
A ja bym sie przejechala raz, moze i lamusy ale w sumie moglo by byc fajnie, tylko strasznie wolna jerzdza...moze za rok mi sie uda:)....
a co do jazdy przed parada to oczywiscie tez:D
pozdro -
V2 + 75Hp = ....
uwiez mi nic zabawnego niema w tej paradzie jest zajebiscie goraco a sa typy co lubia gume przypalic i jesli masz farta to moze taki typ przed toba stac i guma poleci na ciebie; ] -
edka
-
V2 + 75Hp = ....
-
edka
-
V2 + 75Hp = ....
-
edka
nie jezdziles a wiesz:) ok, mnie nic zlego przez 3 lata nie spotkalo na paradzie, parada to parada, nie moze byc 170 bo to juz nie bedzie parada, czy tak?