Otwarcie sezonu motocyklowego [22]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mrówcia

Hejka
    ja tez serdecznie zapraszam, moge powiedziec ze jestem tam co roku i na pewno spedzam tam bardzo duzo czasu, bo jestem zastepca organizatora :)
    Ale robie to tylko dlatego ze kocham motocykle, wiec zpraszam i tych zmotoryzowanych i tych co to lubia bo naprawde czuc atmoswere bardzo i zawsze wychodze z tamtad naladowana energia
    pozdrawiam i zachecam
    jakby co to znajdziecie mnie w biurze organizatora :P
  • mk

Mrówcia odpisz na moją wiadomość oki?
  • Mmmmm ]:-)

No ja słyszałam, że imperzka była naparwde spoko :-) Tylko pograulować :) niestey ne mogłam przyjechać ale mysle, że za rok bedzie trzeba sie wybrać.. a ja zapraszam na wyscigi na 1/4mili Szczytno-Szymany :)
  • Mrówcia

nie mialam jak, przykro mi
  • V2 + 75Hp = ....

ja bylem i tu i tu i wszedzie bylo hardkorowo. ten kto byl na bemowie moze kojazy tego typa co przez motor skakal ??
  • V2 + 75Hp = ....

ja bylem i tu i tu i wszedzie bylo hardkorowo. ten kto byl na bemowie moze kojazy tego typa co przez motor skakal ??
  • edka

Oj, to ten organizator;) jeszcze mało wie o organizacji; ]
  • V2 + 75Hp = ....

ło co ci chodzi ??
  • edka

Hmm, o to, ze do dobrze zorganizowanego, ale naprawde dobrze otwarcia, to jeszcze troszke brakowało;)
  • V2 + 75Hp = ....

nie bylo tak najgozej, mi sie podobalo przynajmiej.
  • edka

Każdemu podoba się co innego;)
  • .° •.lalka. •°.

siemka. na ostatnim rozpoczeciu mnie niestety nie bylo ale bylam na wczesniejszych. fajne imprezki:)
    a ktos z was jechal moze w paradzie? (jesli tak to jak bylo?)
  • V2 + 75Hp = ....

ja nie jezdzilem w tej paradzie jeszcze, chociaz bylem na otwarciu nie raz, nie lubie parad, czesto straszne lamusy tm jezdza i wpychaja sie na dupe albo staja nie potszebie, wole przed parada sobie pojezdzic z kumplami.
  • .° •.lalka. •°.

A ja bym sie przejechala raz, moze i lamusy ale w sumie moglo by byc fajnie, tylko strasznie wolna jerzdza...moze za rok mi sie uda:)....
    a co do jazdy przed parada to oczywiscie tez:D
    pozdro
  • V2 + 75Hp = ....

uwiez mi nic zabawnego niema w tej paradzie jest zajebiscie goraco a sa typy co lubia gume przypalic i jesli masz farta to moze taki typ przed toba stac i guma poleci na ciebie; ]
  • edka

to ze wolno jezdzą, to wlasnie o to chodzi :P
  • V2 + 75Hp = ....

no tak ale dlamie to niejest zabawa czaisc sie 5km/h
  • edka

jakie 5?? :/
  • V2 + 75Hp = ....

no dobra czasami 10
  • edka

nie jezdziles a wiesz:) ok, mnie nic zlego przez 3 lata nie spotkalo na paradzie, parada to parada, nie moze byc 170 bo to juz nie bedzie parada, czy tak?
| |

Przypomiam wszystkim fanom motocykli że w dniach 22,23,24.04.2005 trwa otwarcie sezonu motocykloweg...

Miejsca grona (0)