-
zielony kot-user un-friendly
moje "wiieeeeeeeeeeeeelllkieeeee idolki"- duet starfuckers...co wy o tym sadzicie? -
Stalin[ka]
-
a jest sobie taki marny duecik mega mrocznie gotycki i panienki robie pokazy fetish...strasznie tandetne... -
male_p
-
-
male_p
-
Zombiak
Linki mi się nie otwierają, a na nie-żywo to jakoś okazji nie miałem. Może to i lepiej... Ale w sumie z tego co wiem, to "artystki" i "performerki", więc i tak je wolę niż stado ich 16-letnich miłośniczek, bo coś tam niby robią, a nie wyglądają!
Rzekłem. -
male_p
to wpisz w google "duet starfuckers" i pierwszy link... najciekawsze sa fotki blondi na lozku.... jest tam taka sponiewierana... -
ja je widzialam...w spelunie pt. manekin...dno...a panny?no coz, dla mnie maja wiesniackie twarze i uwazaja,ze zjadly wszystkie rozumy swiata bo naleza do "smietanki polskiego gotyku". ponadto jedna wystepowala w tok szoł na progr.4 i chwalila sie ze pracuje w agencji. dla mnie bomba- dla nich wybuch... -
Ja mieszkam kilkaset metrow odmanekina...kiedys moze urzadzimy polowanie z pochadniami kolo mnie co? :P
-
Zombiak
Zwykle nie cofam tego co napisałem i tym razem nie zrobie wyjątku... Po prostu uzupełnie: cyrk przyjechał:D -
mi troche szkoda brudzic rece takimi pannami :p nie moj poziom niestety...chyba ngdy tego nie zrozumiem :) -
Norilim
Hehehehe:D a ja byłam w Manekinie:D okropne miejsce :D Strasznie mało przestrzeni..; -) I generalnie to myślałam, że wykituję, było beznadziejnie.. no ale cóż..; ) -
Smirnoff:P
Chcesz porozmawiać o naszej imprezce w Manekinie> :P Wesoło było. Fajna była dziewczynka w lateksie:P -
Norilim
Tak, zwlaszcza jak zawolala kolezanke do lazienki bo sie nie mogla ubrac spowrotem :D :p -
-
spalic manekina... hyhyhy... o tak tak :P a star fuckerki mnie zdejmuja normalnie :DD zwlaszcza monique w agencji :DDD
-
502 shwere panzer antigoth divisione juz jedzie oddac serie strzalow w manekina heheheh
-
a tak naprawde to ci przemhhhroczni ghhhhoci i starfuckerki nam ppoprostu imphhhonuja, zwlaszcza monique z nagim biustem na jeden (albo i wiecej) imprze; DD i to ze jak mowi zielony kot, smietanka polskiej sceny :DD Albo taki Enikl no... idol poprostu :DD kto my do nich? :P
-
Yorrrick
a oni coś grają, robią w ogóle? czy tak sobie po prostu nonkomformistycznie są? -