Zły gotyk boli całe życie [212]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zielony kot-user un-friendly

moje "wiieeeeeeeeeeeeelllkieeeee idolki"- duet starfuckers...co wy o tym sadzicie?
  • Stalin[ka]

że co? :>

a jest sobie taki marny duecik mega mrocznie gotycki i panienki robie pokazy fetish...strasznie tandetne...
  • male_p

na stos z nimi...

http://www.cafebizarre.waw.pl/spotk...
  • male_p

http://www.cafebizarre.waw.pl/osk_b...

boze bron przed takimi.... <brrrr>
  • Zombiak

Linki mi się nie otwierają, a na nie-żywo to jakoś okazji nie miałem. Może to i lepiej... Ale w sumie z tego co wiem, to "artystki" i "performerki", więc i tak je wolę niż stado ich 16-letnich miłośniczek, bo coś tam niby robią, a nie wyglądają!

Rzekłem.
  • male_p

to wpisz w google "duet starfuckers" i pierwszy link... najciekawsze sa fotki blondi na lozku.... jest tam taka sponiewierana...

ja je widzialam...w spelunie pt. manekin...dno...a panny?no coz, dla mnie maja wiesniackie twarze i uwazaja,ze zjadly wszystkie rozumy swiata bo naleza do "smietanki polskiego gotyku". ponadto jedna wystepowala w tok szoł na progr.4 i chwalila sie ze pracuje w agencji. dla mnie bomba- dla nich wybuch...
  • PzKpfw VI SdKfz 182

Ja mieszkam kilkaset metrow odmanekina...kiedys moze urzadzimy polowanie z pochadniami kolo mnie co? :P
  • Zombiak

Zwykle nie cofam tego co napisałem i tym razem nie zrobie wyjątku... Po prostu uzupełnie: cyrk przyjechał:D

mi troche szkoda brudzic rece takimi pannami :p nie moj poziom niestety...chyba ngdy tego nie zrozumiem :)
  • Norilim

Hehehehe:D a ja byłam w Manekinie:D okropne miejsce :D Strasznie mało przestrzeni..; -) I generalnie to myślałam, że wykituję, było beznadziejnie.. no ale cóż..; )
  • Smirnoff:P

Chcesz porozmawiać o naszej imprezce w Manekinie> :P Wesoło było. Fajna była dziewczynka w lateksie:P
  • Norilim

Tak, zwlaszcza jak zawolala kolezanke do lazienki bo sie nie mogla ubrac spowrotem :D :p
  • PzKpfw VI SdKfz 182

manekin...lokal dla pedalow i gotek bleeee :P
  • Ibn Iblis

spalic manekina... hyhyhy... o tak tak :P a star fuckerki mnie zdejmuja normalnie :DD zwlaszcza monique w agencji :DDD
  • PzKpfw VI SdKfz 182

502 shwere panzer antigoth divisione juz jedzie oddac serie strzalow w manekina heheheh
  • Ibn Iblis

a tak naprawde to ci przemhhhroczni ghhhhoci i starfuckerki nam ppoprostu imphhhonuja, zwlaszcza monique z nagim biustem na jeden (albo i wiecej) imprze; DD i to ze jak mowi zielony kot, smietanka polskiej sceny :DD Albo taki Enikl no... idol poprostu :DD kto my do nich? :P
  • Yorrrick

a oni coś grają, robią w ogóle? czy tak sobie po prostu nonkomformistycznie są?
  • PzKpfw VI SdKfz 182

po prostu zalosne sa :>
| |

"We're in it for the lulz"; ) Nastoletnie fanki artrosisów, moonlightów i innych closterkellerów...

Fotki

Miejsca grona (0)