-
Nie rytmiczne me how...
-
Anonim
Weganie tez! Oni jeszcze bardziej, bo jajek, mleka i innych produktow pochodzenia zwierzecego nie konsumuja, a zatem wyjadaja jeszcze wiecej roslin naszym zrodlom bialka i uniesien kulinarnych! -
Nie rytmiczne me how...
Taaak, peeewne! A najlepsze jest w tym, wszystkim to, że nie zjedzą, póki im to z drzewa nie spadnie, bądź z krzaczka, bo w końcu zero ingerencji w naturę! A zapomniałeś o kosmetykach, ubraniach itp. Jeśli takie rzeczy zawierają składniki pochodzenia zwierzęcego, to oni ich nie używają. Więc chciałbym stwierdzić, że wraz ze wzrostem weganów rośnie liczba dresów;P. Poliester rulez!;P -
Cezary Ciupiński
co to kurwa ma byc:P marke i marcin wtf:P jakie z nowwu cos tam na w...:PXD -
-
Inga
weganie to zuoo! tak samo z resztą, jak wegetarianie. bo z czym niby ma się żywić osioł, z którym właśnie jem kanapkę, kiedy tamci wszytsko wyjedzą?!
xD -
Wiesiek
Jestem ciekaw,czy choć znajdzie się choć jeden weganin,który poda mi RACJONALNY powód,dla którego właśnie tak sie odżywia-nie rozumiem kurwa tej diety :) -
Anonim
-
kamila
-
kamila
Powod:
1.Odetnij sobie reke i zacznij ja jesc...
2.Wyobraz sobie, ze po Twojej smierci rodzina zasiada do stolu i zaczyna smacznie szamac Twoje zwloki.
Rośliny i warzywa są i będa, Trzeba o nie odpowiednio zadbać, a starczy dla wszystkich... -
Meeko'why גבריאל
*wzrusza ramionami*
'jestem wegetarianinem nie dlatego ze kocham zwierzeta ale dlatego ze nienawidze roslin' <-- RACJONALNY powod.
co do pkt 2 osoby nade mna. .. pfff ja po smierci chce zeby moim cialem nakarmiono tygrysy w zoo (o ile beda chcialy w ogole ruszyc wiekowa padline... ale jesli zgine wczesniej w wypadku.. czemu nie) ostatecznie what comes around goes around. -
Jest taki problem. Mięso się najchętniej je, gdy jest zimno. A że ma być globalne oziębienie, to ja chcę jeść mięso. Czy ktoś z Was zna osobiście jakąś charyzmatyczną postać, która jest wegetarianinem?
-
Meeko'why גבריאל
wytycz granice gdzie mozna powiedziec ze ktos jest... poprostu fajny i sympatyczny i go lubie ... a gdzie mozna go juz uznac za charyzmatyczna osobe ... Chyba ze mowimy o kims kto prowadzi za soba juz tysiace ludzi. Helena trojanska byla wegetarianka... a jej twarz ponoc tysiace okretow wyslala w morze. .. tylko nie jestem przekonany czy to charyzma czy uroda. -
Granica jest, naturalnie, płynna. Na pewno są wyjątki, ale wszystkie znane mi osoby, które wsuwają zieleninę, są potwornie smętne i marudne.
Żeby nie było, że tak potwornie ulegam stereotypom: mogę za to powiedzieć, że ludzie nie jedzący mięsa nie chorują częściej niż inni (spośród tych, których znam). -
Meeko'why גבריאל
hmm "Hitler was a vegetarian and a painter". Nie mozna mu odebrac tego ze oprocz faktu ze byl Mass Murdering fuckhead to byl na tyle charyzmatyczny ze wmowil armii blekitno-okich blondynow o wzroscie 180 + cm ze on ... maly ciemno-oki brunet powinien byc ich przywodca.
- Przeglądaj grona w kategorii Zwierzęta Dzikie i Domowe
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem