-
Mr Łysy
Hej!
Kazdy z was chyba juz widzial nasze projekty.
Wszelkie komentarze wpisujcie w tym temacie.
Pozdro -
Ty chlopaku mysle ze pomysl z EKG jest zajebisty -> podkreslam ze to moj pomysl a grubas go sobie lapsiarzy przywlaszczyl:P No i jeszcze jedna sprawa....istnieje mozliwosc ze nazwa NRG jest juz zajeta przez jakis klub Meganki...Proponuje zmiane na N.R.G...co wy na to??
-
ArtuR
Klub Meganki? Google mi nic nie pokazał!
mnie sie wydaje ze minimix jest najlepszy!!!
Jak ktoś nie widział zgłaszać się do Łysego! -
ArtuR
-
-
jaki kwiatek??
To miala byc gwiazdka:P ale robilem na szybko wiec lipnie wyglada ale da sie szybko poprawic
:) -
ArtuR
Mysle ze EKG project jest narazie zdecydowanie najlepszy ! Jutro ktoś musi podjechać do firmy poligraficznej i sie spytac ile to może kosztować! Bo tak to sobie mozemy rysować , a ktoś wie ile to kosztuje? :) -
Mr Łysy
Jak ktos poda adres, to Arturo sobie w czwartek pojezdzi, bo na wyklady i tak nie chodzi; ) .
W zyciu nie slyszalem o takim klubie, megankach tym bardziej.
Pozatym jest juz Hyundai Tuning Group (HTG) i jakos nikt sie do HTG nie plul; ) . Pozatym my jestesmy New Racing Group, a NRG to tylko skrot.
A jesli New jest zajete to juz z Arturem duzo wyrazow na N wymyslelismy :) . -
Ty ja slyszalem ze to ma byc "Night Racers Grup :) albo Night Racing Group....To jak to w koncu jest:P
-
Mr Łysy
-
ArtuR
w czwartek nigdzie jezdzil nie bede :0 pykam w billard'a po południu!
Jest tyle słów na N że kazdy moze sam sobie nazwe dostosować do upodobań :) Lysy chciał nawet Najebani Racing Group :)
Poszukajcie jakichs Adresów, slyszalem ze Lysy ma wolne w czwartek , wiec pojezdzi :P -
Mr Łysy
Ja natomiast z pewnych zrodel slyszalem, ze Lysy nie ma benzyny, ale taki kumpel z roku powiedzial, ze z nim pojezdzi; P .
A tak na serio to napewno w czwartek nigdzie nie bedziesz jezdzil?; ) -
ArtuR
-
I jak mozecie dziewczyny to ogarnijcie ten papier do drukarki bo moze niema co sie meczyc z tymi adresami:P . . . no to widze ze nikt w tym roku nie startuje na Bemowie z NRG :/
-
BajtuŚ
Co wy sie bedziecie klucic kto jedzie. jak mi dacie adres to pojade. wkoncu ani nie mam szkoly ani nic do roboty;p tylko musze wiedziec gdzie mam jechac -
BajtuŚ
Chlopaki jak juz mowilem Łysemy bylem u drukarza i jeden mnie wysmial a drugi powiedzial ze za naklejke a4 bierze 5 blach. tylko jest problem ze nie bedzie ona przezroczysta i bedzie sie trzeba bawic w wycinanie bo nie maja takiego papieru; / oba zaklady znajduja sie na dolnej. jest jeszcze jede ale byl zamkniety bo dziala do 15. rozejrzyjcie sie jeszcze bo mi sie nie bedzie chcialo wycinac.....
-
<CIN>