puszczalskie i niepuszczalskie;) [3]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jest taka syt... koles ma panne... ale twierdzi ze gdy widzi... badz mysli o innych ladnych tez mu staje... czy to normalne????? bo mi sie wydaje ze nie kazdy facet tak ma...
  • Anonim

pfff co to ma być!!!!!!!!bulwersacja ogolna mna owladnela jak to przeczytałam...tu się nie pisze o jakims stawaniu tylko o puszczaniu się w lipcu, w nocy i najlepiej przez sen!!!!!!jak mu staje to ma problem i tyle.......
  • Anonim

moj tata powiedzial, ze jak sie go rozgrzeje...a braciszek sie tylko smial. laski, to jest normalne! nie rzucajcie facetow za to, ze im przy innej staje czasami...:P
  • Anonim

ej no SORRY ALE JA SOBIE NIE ZYCZE ZEBY MOJEMU ZYLCE STAWAL PRZY INNYCH... FOLI MOWI ZE TO NIE JEST NORMALNE A CHORE
  • Anonim

eee...no w zasadzie w ogole jak staje tak z dupy nagle...to faktycznie dziwne...ale tak jest, ze niektore panny bardzo podniecaja...np my;) ale eksti...lepiej, ze mu staje niz w ogole! dostrzez pozytywna tego strone! tzn, ze ma prawidlowe odruchy...
  • Anonim

bejbe...jak tak nagle z dupy staje, to faktycznie cos jest nie tak...jak tak szybko sie podnieca, to na razie...ale sa takie panny, ktore potrafia bardzo podniecic np: my;) z drugiej strony dostrzez pozytywne aspekty tego zjawiska! lepiej, ze mu staje niz w ogole...ma prawidlowe zwierzece odruchy...niech sie chlopak wypowie, czy moze to powstrzymac... ej...a mnie jeszcze zastanawialo zawsze jak kolesie jezdza na rowerze...
  • Pabeeelo

Tak sie zastanawiam co tu mądrego napisać... i wiecie że nie wiem?! U każdego jest inaczej, to zależy od tego co , kogo, i jak bardzo podnieca. Ale dżela ma racje, pozytywne aspekty tego zjawiska!; -)

Jeśli chodzi o rower , to nie martw się, wszystko jest ok; -)
  • Anonim

SORRY ale kolesiowy nie moze stawac na widok byle jakiej BULWY... bo to znaczy ze jest jakis niewyzytyl.... i z lekka jebniety....!!!!!!!!!! juz chyba wolalabym miec impontenta niz kolesia ktory chodzi z wywalona PALKA
  • Pabeeelo

A więc jeśli jest jakiś nie wyżyty, to mam pytanie. Dlaczego jest nie wyżyty? I czyka to wina?; -)))
    Trochę żartuję, ale jest w tym też i trochę prawdy. Generalnie zgadzam się z tobą. Ale wydaje mi się że takie przypadki ("na widok byle jakiej BULWY... ") zdarzają się raczej tylko młodym chłopakom..
  • Anonim

tu oczywiscie nie chodzi o mojego faceta... jemu NIE STAJE przy innych tylko przy mnie:D
  • Anonim

przynajmniej tak TWIERDZI
  • Pabeeelo

Przynajmniej; -)))))
  • Anonim

kocham mojego malego CHLOPACZKA i mam nadzieje ze nie sciemnia;d
  • Pabeeelo

Hmmm, zakochani są bardzo niebezpieczni, więc nie będę się sprzeczał; -))))))
  • Edytka

ej Aga...wiem czym spowodowana jest ta notka...naszą rozmową...nie wiedziałam, że aż tak Cię to zainteresuje...powiem jednoCiesz się, że Jemu nie staje przy innych...ale chłopcy(chociaż jak widzimy są wyjątki) nie potrafią tego powstrzymać...prawda Pablo??możliwe, że się mylę...że tylko ja miałam taki pech, że trafiłąm na takiego co mu staje nie tylko przy mnie....
  • Anonim

to mnie raczej WKURZYLO i zmartwilo....
  • Edytka

co Cię wkurzyło??no przecież Twójemu nie staje przy innych...no to co chodzi?
  • Pabeeelo

Erekcja następuje w momencie podniecenia. Więc jeżeli go podnieca skrzynka browaru, to też mu stanie na jej widok; -))))

Wniosek jest jeden... Ma erekcję - podnieca..
  • Edytka

noo właśnie...kurde...!!
  • Pabeeelo

Jestem nie omylny; -PPPPP
  • 1
  • 2
| |

do tego grona należą osoby puszczające się w lipcu. oh&ah. te o ktorych rozpisywal sie ckm, ...

Miejsca grona (0)