"Wkra Pomiechówek" klub piłkarski!!! [50]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Panowie, mnie niestety nie będzie na treningu tego 29; ] pozdrówcie ode mnie Trenera i powiedzcie że wracam do ndm po 10-ątym sierpnia; ]
  • Władek

heh...Narazie nie jest tak zle w tej lidze co prawda przegralismy 2mecze ale byly to mecze do wygrania....Jeszcze troche ogrania w tym skladzie i ostatniego miejsca nie bedziemy mieli ani przed ostatniego....Bedzie git tylko przelamac sie nie moge;] musze gola strzelic kurwa no...;]
  • Sadziochy

To daj im w lape :D
  • misiek

Sadzioszki a może ty do wkry?
  • Sadziochy

Nie chce mi sie a co brakuje skladu <hahaha> ??
  • Beno

Witam wszystkich jestem tu nowy nazywam sie Benek i mam nadzieje ze bedzie milo sie z wami gralo:P
    pozdrawiam
  • Władek

No siema Benek...To taki zart czy bez kitu do nas dolaczysz??A i tak wogole w profilu masz napisane za grasz w ET no to tak jak ja;];]
  • Beno

no naprawde chce dolaczyc:p
    napisz na gg to popykamy;d
  • Władek

yhym no ok ale chodziles na swit 92roczik czy cos bo jakos cie nie kojaze;];] a w ET to tak rekraacyjnie gram ale nie powiem jak mam skilla to klekajcie narody;]
  • Beno

taa chodzilem do 92' z poltora roku
  • Anonim

Panowie, niestety z różnych przyczyn nie będę mógł grać i trenować, za to że odchodzę przepraszam, ale te przyczyny są ode mnie silniejsze. Zajebiście mi się z Wami grało, powodzenia w Lidze; ]

P.S. i jak możecie to przekażcie Trenerowi Grzelakowi tą informację.

Pozdrawiam i powodzenia; )
| |

Grono dla zawodników i Fanów klubu piłkarskiego z Pomiechówka;)

Fotki

Miejsca grona (0)