MentosDreamTeam [34]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • إرهابي

walisz głupa :)))))))))))))))))))))
  • ZenEH..

normalka!!
  • OSA

-bilet
    -trąbka...
    -jaka trabka?
    -jaki bilet? :P

ale tak na powaznie opcja na total glupa jest naprawde good zwlaszcza gdzies w innym miescie gdzie jeszcze dwa slowa bajerki sie zarzuca i wszystko gra...; )
  • dezinte

ja ostatnio wzialem od jakiejs babci co wizawi mni siedziala bilet bo ja sprawdzil a sie wrocil w tyl.
  • OSA

nie no co tu duzo gadac jesli chodzi o bilety na komunikacje... posiadam karte miejska ktora raz w zyciu doladowalem. spisany w komunikacji naszej (poza pociagami) nigdy nie bylem. zawsze poprostu mowie prosto w oczy -bilet? -nie mam -dokumenty? -nie mam -jakies pieniadze na bilet czy cos? -no chyba wyraznie mowie ze nic nie mam... koniec gadki jestem na miejscu; )
  • إرهابي

ja tam toleruje roczny niewidoczny :))))))))))))))))))))))))))))) )))))))
  • Anonim

...///...ja kiedyś jakiś miałem ale niepamiętam...///...najlepszy patent to powiedzieć...///...człowieku zlituj się mam dwójkę dzieci dziewczyna bezrobotna sam zapierdalam hajs kołuje żeby dzieciaki miały co szamać hajs oddaje cały panie bądz pan człowiek zlituj się na boga...///...skutkuje zazwyczaj...///...a na cwaniaka i buca nie ma co podjeżdzać...hihi
  • dezinte

no i z metrem jest trudniej niekiedy
  • OSA

nie no nie tam zeby odrazu na cwaniaka i buca; ) poprostu szczerze mowie zawsze ze nie mam bo nie mam... nie mam nic pieniedzy, dokumentow i wogole... to tak jak z tym jak mnie zlapala kryminalna z gibonami... (ja nie wiem... ja nic nie wiem wogole...) :P
  • Człowiek

cholera to widzę,że w tym towarzystwie tylko ja taka pożądna.. i co miesiąc urzęduję po kilkadziesiąt min na poczcie w kolejce za doładowaniem biletu.. shit!
  • ZenEH..

Ja na miesiecznym jezdzilem ostatnio w liceum.....czyli dobre pare lat temu..:)))))
  • Anonim

mozna troszke pogiac kupiony bilecik..i wtedy w kasowniku bedzie jako nieczytelny.i mozna miec go zawsze w kieszeni ..wiec jesli kanarek poprosi ..za kazdym razem mozna sie tlumaczyc kupionym uszkodzonym biletem..a to juz nie nasza wina....
  • ZenEH..

Dobre..!!!!
  • Anonim

:-))) mniejsze ze dobre...skuteczne!!!pozdrowecz ki
  • kurczak

na kanara mam patent swoj mowie ze nie wysiadam niech wzywa psy na moj docelowy przystanek bo nie mam dokumentow i zazwyczaj konczy sie na tym ze typ udaje ze psy wzywa (dzwonia pod 997 a tam czeka sie na przyjecie zgloszenia chwile dluzsza) i puszcza wolno bo nie chce mu sie czasu marnowac :) sprawdzone juz 4 razy a biletu nie mam od roku
  • إرهابي

poprostu olewasz hama :))
  • Anonim

dobre ale co to on musi jechać tam gdzie ty chcesz ?
  • ZenEH..

No a jak..:))
  • Anonim

kurde blacha a ja o tym niewiedziałem :-)))
  • FF

ja to zawsze jeżdże na gape......tak z przyzwyczajenia......z czasem rozmawianie z kanarami staje sie nawet zabawne....
| |

...///...grono osób wbijających się na melanże sposobem niekonwencjonalnym znaczy się...///...p...

Miejsca grona (0)