Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Warszawa jest fajna ale Skierniewice albo Radom to sa prawdziwe miasta... Pojesc mozna, popic i do kina pojsc mozna. Jest kulturalnie i europejsko. Nie to co tu...
  • Anonim

..tu co najwyzej mozna, w tfasz tostac, upic sie nasmierc drogim pifskiem i do konca zycia debet splacac za to pifo, ale kocham te wioche
  • nie zaglądam tu

Lubię duże , paskudne miasta , w Łodzi też się dobrze czuje . A jeśli chodzi o drogie piwsko to fakt i tu Łódź jest do przodu, zawsze jak tam jestem raz w miesiącu to pięknie się załatwiam.
  • brylantyna

e taaam,
    nawet tomasz stanko - mimo, ze krakus - powiedzial w wywiadzie dla Warszawiaka, ze tylko Warszawa to miasto. I ze to jedyne miasto w Polsce. Reszta to prowincja.
  • Maciulka Spryciulka

Warszawa jest fajna tylko kibli publicznych nie ma, a toi toi to juz nie to:)
  • Maciulka Spryciulka

czy wiecie gdzie w Warszawie mozna potanczyc przy muzyce na zywo?
  • brylantyna

taneczna muzyka na zywo to chyba dekada. Przychodza tam dziewczeta z firm. Podry skutecznosc 100 % gwarancji. A i klimat fajny bo zrobione na 60's PRL.

obciach ale fajny
  • Anonim

A wpuszczaja w adidasach?
  • brylantyna

Dekada to typowe miejsce gdzie przychodza ludzie z korporacji poluzowac krawaty i sie nachalc i dziewczeta kategoria wiekowa 25-35. Fajny wystroj. I zespoly na zywo. W srodku tramwaj i warszawa samochod. Generalnei obciach. Ale jesli sie nastawimy na obciach to moze byc niezla zabawa
  • Anonim

A w adidasach wpuszczaja? Pytam bo mam adidasy. Stac mnie. To mam.
  • Marek Piegus

W adidasach slabo. Ja tam wole szanty. Najlepsze w wawie - Gniazdo Piratow.
  • Anonim

maciula , jest takie miejsce, walor cafe sie zwie, tam pan kazie pogina na instrumentach dentych szarpanych i klawiszowych, spiew tez. weselne piesni i zlote przeboje. pifko po 5 i w dodatku w centrum, hoza/poznanska troszke trza przejsc, hoza...a i stali bywalcy i kumple wlasciciela sami wygladaja jak orkiestra denta
    imprezy z panem krzysiem w piatki wieczorem
  • brylantyna

dzieki za info. wybrobuje pana kazia juz wkrotce
  • Grono.Net

Mnie nie wpuścili!
    A miałem nawet fajne spodnie od dresu.
  • małgorzata radzikowska

Najlpesze miejsce do tanczenie do amfiteatr w parku skaryszewskim. Skaryszak gorą!
  • Grono.Net

skaryszak tak, acz ja preferuje most siekierkowski i stacje statoil na goclawiu
  • brylantyna

Czy zgodzicie sie, ze najlepsze dupy sa w Wawie, Wroclawiu i Szczecinie?
    Warszawianki sa naprawde naj...
  • Granit Forsant

moim skromnym, aczkolwiek uroczym, zdaniem najlepsze dupeczki to są jednak w Małkinii.Powiem tez, źe niczego sobie są również w Żelechowie!
    W WuWuA widziałem kilka sympatycznych, ale to nie to samo. No wiesz Brylantyna; widły, gotowane ziemniaki w wiadrze dla świnek i sianko we włosach. :-)
  • brylantyna

podobno sie dziewczyny na prowincji nie myją ale za to pieszczochy straszne
  • Anonim

A te fajne w Warszawie to sa z Radomia albo ze Skierniewic...