-
Anonim
Warszawa jest fajna ale Skierniewice albo Radom to sa prawdziwe miasta... Pojesc mozna, popic i do kina pojsc mozna. Jest kulturalnie i europejsko. Nie to co tu... -
Anonim
..tu co najwyzej mozna, w tfasz tostac, upic sie nasmierc drogim pifskiem i do konca zycia debet splacac za to pifo, ale kocham te wioche -
nie zaglądam tu
Lubię duże , paskudne miasta , w Łodzi też się dobrze czuje . A jeśli chodzi o drogie piwsko to fakt i tu Łódź jest do przodu, zawsze jak tam jestem raz w miesiącu to pięknie się załatwiam. -
brylantyna
e taaam,
nawet tomasz stanko - mimo, ze krakus - powiedzial w wywiadzie dla Warszawiaka, ze tylko Warszawa to miasto. I ze to jedyne miasto w Polsce. Reszta to prowincja. -
-
Maciulka Spryciulka
Warszawa jest fajna tylko kibli publicznych nie ma, a toi toi to juz nie to:) -
Maciulka Spryciulka
-
brylantyna
taneczna muzyka na zywo to chyba dekada. Przychodza tam dziewczeta z firm. Podry skutecznosc 100 % gwarancji. A i klimat fajny bo zrobione na 60's PRL.
obciach ale fajny -
Anonim
-
brylantyna
Dekada to typowe miejsce gdzie przychodza ludzie z korporacji poluzowac krawaty i sie nachalc i dziewczeta kategoria wiekowa 25-35. Fajny wystroj. I zespoly na zywo. W srodku tramwaj i warszawa samochod. Generalnei obciach. Ale jesli sie nastawimy na obciach to moze byc niezla zabawa -
Anonim
-
Marek Piegus
W adidasach slabo. Ja tam wole szanty. Najlepsze w wawie - Gniazdo Piratow. -
Anonim
maciula , jest takie miejsce, walor cafe sie zwie, tam pan kazie pogina na instrumentach dentych szarpanych i klawiszowych, spiew tez. weselne piesni i zlote przeboje. pifko po 5 i w dodatku w centrum, hoza/poznanska troszke trza przejsc, hoza...a i stali bywalcy i kumple wlasciciela sami wygladaja jak orkiestra denta
imprezy z panem krzysiem w piatki wieczorem -
brylantyna
-
Grono.Net
-
małgorzata radzikowska
Najlpesze miejsce do tanczenie do amfiteatr w parku skaryszewskim. Skaryszak gorą! -
Grono.Net
skaryszak tak, acz ja preferuje most siekierkowski i stacje statoil na goclawiu -
brylantyna
Czy zgodzicie sie, ze najlepsze dupy sa w Wawie, Wroclawiu i Szczecinie?
Warszawianki sa naprawde naj... -
Granit Forsant
moim skromnym, aczkolwiek uroczym, zdaniem najlepsze dupeczki to są jednak w Małkinii.Powiem tez, źe niczego sobie są również w Żelechowie!
W WuWuA widziałem kilka sympatycznych, ale to nie to samo. No wiesz Brylantyna; widły, gotowane ziemniaki w wiadrze dla świnek i sianko we włosach. :-)
-
brylantyna
podobno sie dziewczyny na prowincji nie myją ale za to pieszczochy straszne -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem