kareoke [7]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

szanoni gronowicze,tu dzielcie sie swoimi wzlotami i upadkami:)

z mojej strony moge powiedzieć że kareoke w "norze" zostało przeze mnie, a raczej przez mój spaczony wokal, zdobyte - "veni,vidi,vici"; )

jeśli chodzi o porażki to na razie - brak, ale nie martwcie sie, na pewno szybko się pojawią:p
  • Magda

Nora hmm jesli to ta Nora,
    To wydaje sie byc pierwsza knajpa jaka zwiedzialam przyjezdzajac kilka lat temu poraz pierwszy na weekend do stolicy:))
  • Anonim

"Nora" - w jednej z bram na Krakowskim Przedmieściu, koło Uniwerku.

W sumie nic ciekawego, ale czasami tam bywam bo jest blisko mojej uczelni:P
  • Magda

To ta sama stara NOra!
    Nic ciekawego, lecz sentyment pozostaje:)
  • ChillOut`ujemy sie

4 razy zajelam pierwszemiejsce w konkurskie karaoke w jednym ze studenckich lokali u mniew miescie.
    3 razy zdobylam pierwsze miejsce w jednym z lokalu u mnie w miescie.
    Dostalam sie do zespolu na ktorym mi bardzo zalezalo
    Porazka:z tego tez zespolu odeszlam z powodow osobistych.
  • Magda

Moje serdeczne gratulacje,
    Ja sie nie nadaje do spiewania, ani słuchu, ani głosu..
    Strasznie zawsze zazdroszcze waszystkim ktorzy pieknie potrafia spiewac.
    Ale co tam zdarza sie ze spiewam, uwielbiam; )
  • Grono.Net

ja tez uwielbiam śpiewać hehe na kareoke jest śmiesznie zwłaszcza jak się śpiewa piosenki których się nie zna:P pozdro!!!
  • Anonim

chyba jestem najmlodsza:):)
    Uwielbiam karaoke...zawsze robimy sobie karaoke jak ktooras z kumpel u mnie nocuj...bawie sie swietnie...szkoda tylko ze moje kolezanki z jednym wyjatkiem nie potrafia spiewac:/
    Ale jest git...w klubie nie spiewalam karaoke...i wogoole w klubie nie spiewalam ale mama obiecala mi ze w tym roku zabierze mnie do takiego klubu i zaspiewamy razem...ooo zgrozo...moja mam nie umie spiewac!!!!zyczcie mi powodzenia:):)
  • Anonim

hmm Moim najwiekszy osiagnieciem jest spiew w kosciele wraz z moja kolezanka!!
    Spiewalismy "Barke" dzien po smierci Jana Pawla II!!!
    Zrobilismy wtedy furore ,bo nikt sie nie spodziewal nas i jeszcze takiego glosu, wyszlo zajefajnie!! I jestem z tego dumny!!
    A bylo to najwieksz osiagniecie poniewaz zaraz za trzy dni ukazal sie artykul w miejscowej gazecie ABC Brwinowa na temat naszego spiewu!!
  • Anonim

doceniam!!
    To musialo byc cos!!!
  • fatti

ja uwielbiam śpiewać najchętniej nie odchodziłabym wogóle od mikrofonu ale osiągnięć nie mam w tej dziedzinie i chyba nie chce mieć bo bym jeszcze w pyche popadła a to okropna ludzka przypadłość!
    Więc wole sobie fałszować gedzieś tam i się dobrze bawić
  • Anonim

Osiagniecia? I miejsca na chyba 3 lub 4 miejscowych konkursach, I miejsce (na dyskotece zrobili karaoke) w Anglii.Dostalam sie do zespolu do ktorego bardzo chcialam nalezec.Mamy wymagajaca nauczycielke dlatego ciesze sie,ze zostalam wyznaczona do wielu solowek jakie przydziela na kazdy wystep :)
    ogolnie nie licze na zadne nagrody,bo kocham spiewac i zadna nagroda nie jest tak cenna jak godzinka ze spiewem na ustach :)
  • Anonim

Yyyy... Osiągnięcia??? Możliwość śpiewania na różnych jumprezach u siebie w teatrze. Porażka??? Mój ostatni występ na nocy muzeów... Nagłośnienie było do tyłka, mikrofon był jakiś popsuty bo ciągle przerywał, i do tego mikrofon był głośniej od podkładu muzycznego i nic nie słyszałam :/
    Chcę o tym jak najszybciej zapomnieć...
    Pozdro dla wszystkich
    Z poważaniem
    Karolek =]
  • Grono.Net

Alternatywne "kolędowanie" z kumplami w szkole oraz solowy występ przed niemal półtysięczną (a w każdym razie tak to wyglądało :)) publicznością w PKiN - osiągnięcia.
    A zdecydowana porażka to żenujące wspomnienie Restauracji Śpiewających Kelnerów i Hanka Ordonówna w moim wykonaniu po zjedzeniu z a d u ż e j ilości drobiu. :[ Pan obsługujący konsolkę, który "pomógł" mi w środku piosenki obniżając o dwa stopnie tonację oraz moja publiczność - muzyczna rodzina znajomego, której wszyscy członkowie obdarzeni są słuchem absolutnym - to tak na dodatek. ; ( Tragedia.
| |

to jest grono dla ludzi z niekoniecznie pięknym głosem, ale lubiących spiewać wszędzie, o każd...

Miejsca grona (0)