- 1
- 2
-
lupin.
A tu proszę wychwalać jedyny słuszny program do obróbki zdjęć :D bez żadnych zbędnych filtrów, i innych rzeczy od których człowiek dostaje bólu między uszami. -
dżoj.
Przepraszam, nie jestem zwolenniczką painta i nie czuję wyższej potrzeby robienia czegokolwiek w tym programie, ale może mnie uświadomicie: co można robić w tym programie? Bo po ludzku chciałabym wiedzieć jakie są jego możliwości. -
Anonim
ma wbudowane zabezpieczenie które nie pozwala zrobić z paszteta - > piękności :) -
dżoj.
-
-
lupin.
Do koleżanki:
Funkcje służące edycji obrazu
* Przerzuć/Obróć
* Rozciągnij/Pochyl
* Odwróć kolory
* Atrybuty (szerokość, kolory, przezroczystość)
* Wyczyść obraz
* Rysuj nieprzezroczyste
* Powiększanie obrazu (maksymalnie ośmiokrotne)
* Miniatura (okno podglądu przy powiększeniu)
* Siatka
Narzędzia
* Zaznacz dowolny kształt
* Zaznacz
* Gumka/Gumka kolorowa
* Wypełnianie kolorem
* Wybierz kolor
* Lupa
* Ołówek
* Pędzel
* Aerograf
* Tekst
* Linia
* Krzywa
* Prostokąt
* Wielokąt
* Elipsa
* Zaokrąglony prostokąt
* wklej obrazki
-
Anonim
-
dżoj.
Ok, ale co ze... zmniejszaniem po paintowskiemu.
Gdy zmniejszacie obraz rozpikselowuje się wam niestety, w photoshopie, lub GIMPIE czy Corel Paincie czy etc. staje się to rzadko...
Macie jakiś sposób na to rozpikselowywanie?! -
lupin.
-
dżoj.
No tak. Podsumowując- wy wyznawcy painta jesteście optymistami?
To już można zaliczyć pod prąd humanistyczny :D
-
lupin.
Nie wyzywaj mi tu od chómanistuf! Ja jestem wierna Bogini MatMie!
A WSZYSCY NIEWIERNI WOBEC MATE-MA-TYKI SPLONA W PIERWIASTKACH! BOGINI ZESLE DZIEN ZAGLADY... KAZDY HERETYK ZYSKA WARTOSC MNIEJSZA NIZ JEDEN, PODNOSZAC SIE STALE DO KWADRATU, CO ZAGWARANTUJE MU MALENIE WLASNEJ WARTOSCI... WSZYSCY WROGOWIE MATEMATYKI ZOSTANA ZAMIENIENI W SINUSY I COSINUSY ABY STAC SIE TYM, CZEGO TAK BARDZO NIENAWIDZILI! BIADA WAM, ANTY MATEMATYCY... NASTEPNIE ARMIA MATEMATYKI WYSLE NA WAS PLAGE ULAMKOW DZIESIETNYCH KTORA, ZAPRAWDE POWIADAM, ZDZIESIATKUJE WAS
(ale tego to sie juz nie spodziewaliscie, nie?) -
dżoj.
Prąd humanistyczny jest prądem filozoficznym skoncentrowanym na człowieku i wszystkich jego wadach i zaletach. Przyszedł po wiekach ciemnych. I nie chodzi tu o profil humanistyczny, a matematyka nie ma tu nic do tego. -
lupin.
No proszę jaka z Ciebie wykształcona i konkretna dziewczyna, aż poziom dyskusji zaszedł zbyt wysoko dla mnie. -
kl3pi
-
lupin.
To chyba ona powinna puścić bąka? Żeby poziom towarzystwa nie zaszedł za daleko... -
kl3pi
-
lupin.
-
Anonim
-
lupin.
-
Stefano
-
lupin.
EkHu.... aaahmm... niee noo ta humanistyka to nawet nie taka zła... za to ruski jazyk jaki masz w opisie jak najbardziej w porządku.
Ale offtop robimy :P
- 1
- 2