- 1
- 2
-
b
-
b
-
Paulinka
-
....a ja znów dziś z Wami nie pójdę... ale mam nadzieję,że w końcu w którąś sobotę pogram i ja z Wami.. :) Miłego wieczoru życzę!; *
-
-
rozbic
mi się bardzo podoba że gramy co sobotke. tylko zawsze po grze jestem poobijany:( ale to naprawde bardzo bardzo dobry pomysł. ciesze że gramy .:) ale mnie w tą sobote co teraz będzie nie będzie bo jade do babci. -
a ja się ciesze,że Ciebie teraz nie będzie bo będziesz z nami 1 i 2 kwietnia.
-
Anonim
-
rozbic
-
rozbic
weźcie coś napiszcie bo coś jest mało do czytania :)
(do Karola W.- to nie musi być dosłownie "coś") troszke wyobraźni:) -
</MeRkU\>
Dobrze Ci tak rozbic :):):) A i szkoda że nie było Cie Paulinko ostatnio z nami na sali:(:(:( Ale wreszcie może kiedyś z nami pójdzioesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):) -
Spoko Sebuś, w końcu pójde :) a co do Skałek,to udało mi się je przenieść na następny rok na wakacje.. więc mamy jeden problem z głowy :) Piotrek uważaj tam na siebie..tzn.na siebie jak na siebie,ale na swoje ręce, byś miał jak grac na gitarce. Buziaki! :)
-
rozbic
bardzo śmieszne naprawde:) a właśnie że nie będe uważał połamie sobie OBIE a co mi tam szkodzi :)zobacze jak to jest mieć złamaną ręke :):P -
Piotruś! :) Ja Ci nie radzę,bo wtedy to i nózie Ci połamiemy ze złości :[
-
rozbic
-
.. no ja myślę :o) a tak odbiegając od tematu, to czy ma ktoś może znajomego jakiegoś policjanta?
-
rozbic
-
KaroLcia
Heh pewnie,że mamy:) Jakiegoś też policjanta-Wawra,tylko,że on w innej gminie urzęduje:)
A co do siatki do dobry był pomysł,gratulacje dla Basi za pomysłowość:) Bardzo fajnie jest co tydzień:) A w tę sobotkę musimy coś pokombinejszynsować.... :P *neologizm;) Jakoś dam Wam znać:) Coś zbroimy;) -
Wlodar
-
b
-
rozbic
- 1
- 2