Ruch Światło-Życie ** Świder :) [10]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • b

GRAMY, GRAMY,...
  • b

Dodałam temat więc piszcie:}
  • Paulinka

nie gram wiec nie pisze...

....a ja znów dziś z Wami nie pójdę... ale mam nadzieję,że w końcu w którąś sobotę pogram i ja z Wami.. :) Miłego wieczoru życzę!; *
  • rozbic

mi się bardzo podoba że gramy co sobotke. tylko zawsze po grze jestem poobijany:( ale to naprawde bardzo bardzo dobry pomysł. ciesze że gramy .:) ale mnie w tą sobote co teraz będzie nie będzie bo jade do babci.

a ja się ciesze,że Ciebie teraz nie będzie bo będziesz z nami 1 i 2 kwietnia.
  • Anonim

a co jest 1 i 2 IV??
  • rozbic

ja też się ciesze:) :):)
  • rozbic

weźcie coś napiszcie bo coś jest mało do czytania :)
    (do Karola W.- to nie musi być dosłownie "coś") troszke wyobraźni:)
  • </MeRkU\>

Dobrze Ci tak rozbic :):):) A i szkoda że nie było Cie Paulinko ostatnio z nami na sali:(:(:( Ale wreszcie może kiedyś z nami pójdzioesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)

Spoko Sebuś, w końcu pójde :) a co do Skałek,to udało mi się je przenieść na następny rok na wakacje.. więc mamy jeden problem z głowy :) Piotrek uważaj tam na siebie..tzn.na siebie jak na siebie,ale na swoje ręce, byś miał jak grac na gitarce. Buziaki! :)
  • rozbic

bardzo śmieszne naprawde:) a właśnie że nie będe uważał połamie sobie OBIE a co mi tam szkodzi :)zobacze jak to jest mieć złamaną ręke :):P

Piotruś! :) Ja Ci nie radzę,bo wtedy to i nózie Ci połamiemy ze złości :[
  • rozbic

o nie! nogi muszą być sprawne:) dobra będe uważał:)

.. no ja myślę :o) a tak odbiegając od tematu, to czy ma ktoś może znajomego jakiegoś policjanta?
  • rozbic

ja się tam od policji trzymam z daleka:)
  • KaroLcia

Heh pewnie,że mamy:) Jakiegoś też policjanta-Wawra,tylko,że on w innej gminie urzęduje:)
    A co do siatki do dobry był pomysł,gratulacje dla Basi za pomysłowość:) Bardzo fajnie jest co tydzień:) A w tę sobotkę musimy coś pokombinejszynsować.... :P *neologizm;) Jakoś dam Wam znać:) Coś zbroimy;)
  • Wlodar

Można tu przeklinać??
  • b

Karolku kochanie waż się tylko przeklnąc chociaż raz
  • rozbic

Karolu oświadczam Ci, że nie za bardzo.
  • 1
  • 2