-
RTK
No właśnie, jakaś pamiętna akcja związana z Radomiem - śmieszna, smutna, z czasów szkolnych (wskazane) albo obecnych. Może być ciekawa. Zapraszam do wpisywania się i rozwijania tego szalenie interesującego wątku. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Grono.Net
Dobre było jak jakieś pojebusy jeżdziły cienkim w kominiarkach i strzelali do ludzi z pistoletów na kulki i psy ich złapały.... Kto to był? Bo nie pamiętam :)
-
Grono.Net
-
RTK
-
RTK
Ale to bardziej szkolna historia. Z radomskich zaś zaproponowałbym opowieści z cyklu "Spotkanie z Tabletą" albo "Wacek Dentysta zaprasza dzieci". -
Anonim
akcja z szy-szy-szynka pochodzila z mojej najlepszej lekcji jaka w zyciu mialem.religii z daniela.razem z pablem dalismy chyba najwiekszy popis w naszej calej edukacji w kochanowskim. -
Grono.Net
-
Grono.Net
Mam jeszce jedną pamiętną akcję z radomia, która dokładnie perzybliży nam specyfikę naszego miasta i jego mieszkańców. Dni Radomia 2003. Przy kościele garnizonowym ustawiono scenę na której ewelina flinta miała zaszczyt występować przed całą radomską śmietanką: słonio z kolegami, kokos, michaś michalczuk itp. Naraz idolka spostrzegła że w tłumie wesoło śpiewającym "żałuję ze cię znalał" rozpoczęła się jakaś mała bardacha a mianowicie ktoś rzucił butelką. Ewelinka jako urodzona pacyfistka chciała załagodzić konfikt i powiedziała " Nie róbcie tak bo może się komuś stać krzywda", jak wiadomo radomianie nie pozwolą sobie, aby ktoś ich pouczał o tym co mogą a czego nie mogą robić w swoim mieście. Momentalnie w kierunku Flinty poleciały butelki, okraszone tekstami typu "Zamknij ryj" -
Cat_i
-
Kolorowa
jedyna w swoim rodzaju akcja pod patronetem Juji (Justynki), znana poniekąd z jej opowieści to "święcenie palmy" w Niedzielę Palmową...
cóż należałoby dodać, że palma była całkiem żywa i doniczkowa, a ksiądz krzyczał za nimi :"Antychrysty!" -
Radzio
heehe ... jak dla mnie balety u foki wygaly .. buahahahahhahahhahahhahahahaha hahhahahahahhahahaha .... -
d
-
Arcu
jedna z krzywych jazd jakie pamietam bylo kto pierwszy wskoczy na dach przystanka autobusowego -
Arcu