Imprezy tepsiarskie [17]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • •AN!Aaz

Pozwolilam sobie na stworzenie nowego tematu, w zwiazku z zainteresowaniem czlonków grona tematycznego- "Imprezy tepsiarskie" wspolnym wyjazdem. Przyznam sie, ze od pewnego czasu "szperalam" po serwisach internetowych i natrafilam na ciekawa strone z bazami noclegowymi. Tutaj podaje link: http://www.turysta.e-tatry.pl/?a=v&... Stwierdzilam, ze Zakopane, to dla Krakowian szczegolne i ulubione miejsce i kazdy tam chetnie jezdzi :) Jesli uda zebrac sie wieksza grupe, okolo 6-10 osob, to mozna zrobic wypad na 2-3 dni do tego cudownego miasta :) Proponuje, zeby wyjazd odbyl sie po 10 czerwca i jesli o mnie chodzi, to dlatego taki termin bylby dla mnie odpowiedni, bo musialabym juz teraz zaczac odkladac pieniazki :) A drugim plusem, tak odleglego terminu byloby to, ze mozna by juz zaczac powoli "urabiac" odpowiedzialnego za grafiki pana P.C. :) Jesli kogos zainteresuje ta wiadomosc, to zapraszam do dyskusji, podejmowania decyzji lub zaproponowania czegos nowego. :)
  • Julka

po 10 czerwca jak najbardziej tylko mam nadzieję że w grę wchodzi piątek, sobota, niedziela
  • •AN!Aaz

oczywiscie, ze tak :) sadze, ze najlepiej by bylo zorganizowac wyjazd wlasnie w weekend
  • Julka

no bo u mnie w tygodniu może być problem :)
  • •AN!Aaz

"nie bój zaby" Julcia :)) u nas najlepiej, zeby to byl weekend, bo na te dni potrzebuja mniej osob, a co za tym idzie- wieksza szansa, ze duzo z nas bedzie moglo miec wolne :) Pomysli sie o wszystkim, wszystko zostanie wziete pod uwage. :) Nie wiem czy jasno napisalam, to co chcialam. A mianowicie- wyjazd na pewno nie bedzie w tygodniu. :)
  • Julka

no i super jak już kiedyś wspominałam mam szczególny sentyment do Zakopanego
  • •AN!Aaz

ah :) chyba kazdy ma :) ja mam mile wspomnienia z kazdego pobytu....no moze z ostatniego malo co pamietam :P , ale to co zostalo w pamieci, jest warte wspominania :)
  • Julka

:)))
  • •AN!Aaz

a ja dla odmiany napisze:
    :)))
  • Julka

:D :D :D
    oglądałam na tej stronce kwatery
    że tak zapytam jaki standard nas interesuje ????
  • Julka

Pensjonat, Apartament, Kwatera, pokoje gościnne, Domek, dom letniskowy, Dworek, pałac, willa, Motel, zajazd, Ośrodek wypoczynkowy, Camping, pole namiotowe, Schronisko, Agroturystyka :))))

Pokój 1 osobowy
    Pokój 2 osobowy
    Pokój 3 osobowy
    Pokój 4 osobowy
    Pokój 5 osobowy
    Pokój 6 osobowy
    Pokój 7 osobowy
    Pokój 8 osobowy
    Pokój 9 osobowy
    Pokój 10 osobowy
    Pokój 11 osobowy
    Pokój 12 osobowy
    Pokój 13 osobowy
    Pokój 14 osobowy
    Pokój 15 osobowy
    Studio
    Apartament

Wyposażenie
    tv-sat
    telefon
    radio
    mini-barek
    mini sejf
    dostęp do internetu
    aneks kuchenny
    naczynia
    lodówka
    kuchenka mikrofalowa
    czajnik bezprzewodowy
    łazienka
    łazienka z podg. podłogą
    jaccuzi

:)))))

• •AN!Aaz

najlepiej apartament w palacu z jaccuzi i zeby koniecznie podloga w lazience byla podgrzewana :)
  • Julka

nówisz masz :)))
  • Anonim

no fajny pomysł :)
  • Julka

ale co ci się podoba ten pałac i jacuzzi czy ogólnie koncepcja wycieczki ?????
    :)
  • •AN!Aaz

wlasnie mialam o to samo pytac :))
  • Julka

no to rozumiemy sie bez słów :)))
  • •AN!Aaz

dokladnie :) Tylko, ze Ty najczesciej bywasz pierwsza, ja sie zawsze spoznie ze swa wypowiedzia :) Ale byc drugim to nie hanba! :)
  • Anonim

ja byłem trzeci i nie płacze z tego powodu
  • Julka

a ja Cię właśnie zaczepiałam na gg,. a Ciebie nie ma :))) ale znalazła się zguba
| |

Grono imprez tp, informacje o zbliżających się i gadka o tych które się już odbyły

Miejsca grona (0)