Seta Party Squad [8]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ciniak <mały napieracz>

lepiej oi tym pomyślcie... i wpisujcie propozycje potrzebnego oprogramowania... i siedziby

i pomyślcie co z jedzeniem... byśmy z głodu tam w bunkrze nie pomarli...
  • OneHotMinute vel Kacz

So, Dobrze by było gdybyśmy mieli tego samego wina -> proponuje 98; ]
    Jeżeli chcecie coś większego to poproszę o kompa:)
    Win2k ja myślę, kartę sieciową (także nie mam:) , zapas jedzenia, płytke D2 LoD na każdego kompa, słuchawki (żadnych głośników), lodówke (bo ta w DK Stokłosy to mała jest:P), mikrofalę, czajnik, kilka przedłużaczy, quacker ze swoim sprzętem do osieciowania nas, sprawne obydwie rączki, wygodne siedzisko, opcjonalnie jakieś %.

Kompa na serwer to może qckr'a nam zapoda, hmm, w ramach szpanu i lansu jakiś zestaw stełeło aby grała jakaś muza w tle.

GAŚNICE!! :)

Aha, także zgodę Szefa (albo błogosławieństwo Marka:P).
  • Is it Daylight?

jest jeszcze możliwa inna opcja :D:D SECRET :D hehehe..
    1) Ciniak, ten twój awatar się na mnie brzydko gapi :P
    2) Kaczor 98 to wsadź wiesz gdzie :P a sieciówke ja mam, nie sikaj :P
    3) Po pierwsze Wolfenstein: Enemy Terrirory
    4) Po drugie (;-)) Diablo może być :P
    5) No ja jeszcze myślę o jakiejś zabawie typu Homeworld :D
    6) yyy Saper :>
    7) Piwo :D bez tego nie ma party :p
    8) ...kabelki.
    9) a może budyń :P
  • Is it Daylight?

Kaczor.. na ch**** ci mikrofala??
  • OneHotMinute vel Kacz

A w czym będziesz robił pizze ?? :)

Chyba, że zmontujesz jakiś patent, który będzie odprowadzał całe ciepło z kompów i ogrzewał pizze:) (ostatecznie frytki)
  • Is it Daylight?

no jak chcesz nosić to proszę bardzo :P:P dam ci jeszcze coś swojego :D.
    .Ale tak na prawdę to liczę na tą drugąopcję lokum dla "LLP" ..:D
  • OneHotMinute vel Kacz

Czem jest druga opcja lokum?

drugą opcją lokum dla LLP jest moja melina... ale to zalezec bedzie... zobaczymy...

sieciówką też moge poratowac

Wolf albo Battlefield, może cos innego w tym stylu...... coś szybkiego na rozerwanie - q3? ut? duke 3d?

c&c... to pierwsze... age of empires...

i znajdzcie mi moda do fallouta 2 zebysmy sobie mogli pograc... mam faze!! to by była rzeźnia... ale chyba nie ma czegoś takiego

bro mozna wziac, ew. wyskoczyc do Leclerca to 5 minet

muza - z tym sie załatwi...
    ale dla mnie najwiekszym problemem normalne słuchawki będą...

40 mb... i odczepic sie towarzyszu od mojego avatara... :P to z pamiętnej imprezy kaczorowo - dorotowej!!
  • Is it Daylight?

hehe, to zakryj mu oczy :P
    Co do gamesów:
    ET - OBOWIĄZKOWO!!
    C&C... czemu nie Red Alert 2 :D:D jest fajniejszy (ach te barykady w kiblu:D)...
    No chiba że Tiberian Sun :D:D to też może być :D ehhe
    a coś szybkiego? ..... powiedzmy... Saper :p
    A propos Fallouta - Tactics! :D

W sumie twój haus na LLP to jedyne rozsądne wyjście, bo jakby tak dłużej się zastanowić,to inne opcje odpadną z czysto mobilnych przyczyn..

cholera dwuwarstwówek ci się zachciało :P poczekaj z tym troszkę:D po maturach idę na giełdkę i zakupię kilka :D

saper - powaga...
    ET - powaga (choc się trochę boczę)
    na red alerta 2 takze - czemu nie 1? :P
    miała być klasyka!

a tak na prawde to juz powinno sie zaczac pobierac to i owo... czemu nikt wiecej nie bierze udziału w dyskusji?!?!?!

dwuwarstwówek w normalnych sklepach w wawie nie ma... z 5 obleciałem dzisiaj... została faktycznie giełda...; /

SKOŃCZYŁEM!!!!

tylko jak to rozpakować? :?
  • OneHotMinute vel Kacz

Red alert 1 albo tiberian sun, ostatecznie ra2.
    Hmm, quake 3 albo inny standart -> cs :)

A najfajniej by było jakby rozstawic sie w dowch pomieszczeniach i grac druzynami i drzec sie :)

Słuchawki, najlepiej douszne i bez opcji "naglasniania" (greg twoje douszne odpadaja) bo wolalbym słyzec coś ze swoich niz z kogos innego.

A czy w Lan Party biorą udział tylko 3 osoby?
  • Is it Daylight?

lol.. spoko, na tą okazję coś sobie załatwię :P:P....
    Red Alert 2 tylko i wyłącznie!! 1 to już zbytni staroć :D
    Ciniak a kto mówił o klasyce?!?!
    I musi być ET!!!! ET !! ET !! ET!! Lepszej drużynówki nie ma :D:D
    CS - ostatecznie :P
    Q3.. hmm.... ostatecznie :P
    Ale Diablo 2 :D obowiązkowo :D hehe..

no pierwotnie to powinno być ok. 8 osób 4x4 w ekipach :D
    Tylko ciągle pozostaje Lokum.... bądźmy dobrej myśli :D
  • OneHotMinute vel Kacz

Wiecie, przecież nie zawsze musimy grać wszyscy w to samo:), grunt to tylko kompy, lokum i szama:)
  • OneHotMinute vel Kacz

Aha, a q3 jest najlepsza napieprzanka każdy na każdego:) szybka i sympatyczna:)
  • Is it Daylight?

ty lepiej policz, ile czasu zajmie 8 luda przebycie Diablo 2 z LOD'em :D:D

q3 fakt :D
    .
    Btw. Lan Party polega na wspólnej zabawie, a nie "każdy sobie" :P
  • OneHotMinute vel Kacz

D2 hmm... zastanwiałem się aby zagrać w dwóch grupach po 4 osoby w jednym świecie, wtedy potworki beda silniejsze), Bo jak wszyscy razem to może potworków być za mało:)

Pozatym, trzeba ustalić i podzielić się jakoś sensownie postaciami, ja mogę grać amazonką z łukiem:)
  • Is it Daylight?

Paladyn do usług :D
    hehe znalazłem coś fajniejszego :D
    ZATHEL MAM TWOJEGO DUNGEON SIEGE'A... nie wiem jakim cudem, ale go mam ! :lol2: hehhhe..
    no to właśnie jest odpowiedź w co grać:D Dungeon Siege :D to jakby Diablo się znudzilo :D hehehe
    .............................. .........................ET ET ET ET!
  • Zathel (nieobecny. kontakt=gg)

Wheee... DS to dobry pomysł.
    Co do Diablo - macie drugiego Paladyna (kombinacja aur - ofensywno defensywne (się podzieli), i mieciemy każdego). Mogę też obsadzić Czarodziejkę - dowolny żywioł. Preferuję Ogień.
  • OneHotMinute vel Kacz

Dobra. Teraz na poważnie. Trzeba ustalić jakiś termin. Ja jestem za tym aby rusyzć od razu po maturach i to jeszcze w maju. Można by od 23 maja (Grzyb by się dołączył 24 po południu, my byśmy mieli wtedy już all podłaczone i zainstalowane -> jak znam życie to większosć osoób będize musiało robić reinstałki, a okablowanie i zmuszenie tego do działania trochę potrwa).
    Trzeba zrobićjak najwcześniej bo potem się nie zbierzemy (Garbatka, jakaś robota, wyjazdy.... impreza u Bizona:] - to jeżeli o mnie chodzi).
    Jeżeli ma być pownica DK Stokłosy to można kiedyś podcza matur się wybrać tam i pogadać co musimy napisać i czy oni się zgodzą (może być np. 13 maja, po biologii) - nie musza iść wszytscy, to się bardziej tyczy Rumaka i Grzyba (chętni mile widziani:).
| |

Grono elYtarnych gronowiczów, miłośników wodeczki naszej polskiej, korzystających z niej do wol...

Fotki

Miejsca grona (0)