Dlaczego Polska jest do dupy? [3]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Przemek

Polska to wieś

Nawet waniliowej "Coli" nie ma... nie no jasne bez przesady w promie widziałem w sklepie Alkohole świata puszke za niebagatelne 7zeta...
    Co powinniśmy zrobić jako młode pokolenie polaków, które powinno krztałtować nową przyszłość??
    Każde młode pokolenie o coś walczyło... a my??
  • Przemek

z dupy jest to grono bo na nim są 4 osoby i nikt wpisów nie dodaje :/
  • Przemek

z dupy.. jak wszystko w Polsce
  • Anonim

hehe tyle w Tobie sprzecznosci, raz chcesz "walczyc" a raz piszesz, ze po prostu mamy pecha bedac Polakami i chyba(?) musimy sie z tm pogodzic. Co do grona masz racje :P Nie nadarzam za odpowiedziami :P
    P.S. Nie pieprze farmazonów po prostu nie placze w kacie ze urodzilam sie polka, szukam przyczyny i sobie dumam "przelewajac" to na grono...
  • Przemek

Ktoś kiedyś napisał.. Polska wikelrydem narodów.. czy jakoś tak... walczmy w pojedynke, dupa z tego będzie... to dlatego ze mamy takich beznadziejnych poetów to polska bedzie nadal pisana z małej litery... chyba kazdy ma pecha walczac za narod (nie wdzieczny i uprzedzony) polski...
    dla tego plelewajac takie farmazony na gronowe stronice powinnismy pogodzic sie za ta walka bedzie bezowocna, moze jest ona bezsensu bo ten czlenio co sie chwalil tym Winkelrydem i tak dal dupy ale od siebie trzeba zaczac zmieniac swiat... pepek Europy jakim jest polska byla zawsze ponizana, wykozystywana i gnebiona przez inne narody, kraje... nie bedzie sie dzialo dobrze w polsce dopuki doputy polacy ktorzy twoza "granice" panstwa nie beda zjednoczeni tak jak za czasow napoleonskich ... teraz to zgraja ludzi probojacych przepchac sie do hajsu nie kiedy po trupach, ustawic siebie i swoje dzieci... sama widzisz nikt nie chce walczyc .. kazdu probuje zyc... w naszej 4ce nadzieja...

hiehie kiedys sie trzeba spotkac wypic po pare browarkow i podyskutowac na ten ciekawy temat..; D
  • Anonim

ja pierdole czlowieku reprezentujesz soba tyle co i nic.. jestes dla mnie smieciem mimo ze Cie nie znam, ale czytajac to co piszesz nie doszedlem do innego wniosku....
    Jestes w moim wieku a tak bardzo sie ode mnie roznisz! nie wiesz nawet o czym piszesz! lepiej poczytaj wiecej ksiazek . . . albo przynajmniej jedna ktora zrozumiesz choc w polowie

"byla zawsze ponizana, wykozystywana i gnebiona przez inne narody, kraje..." zawsze? kiedys bylo inaczej Polska byla swiatowa potega i to my mielismy wladze nad innymi narodami. to sie zmienilo- trudno ale nie pisz takich bzdur. znasz inny narod ktory tak licznie przetrzymywal i ukrywal zydow ratujac im zycie, a przez to czestokroc tracac swoje?!

"nie bedzie sie dzialo dobrze w polsce dopuki doputy polacy ktorzy twoza "granice" panstwa nie beda zjednoczeni tak jak za czasow napoleonskich" nie wiem, o ktorych Ty czasach napoleonskich mowisz, ale chyba slabo znasz historie, bo Polacy zadko kiedy byli wpelni zjednoczonym narodem.... nawet podczas prob powstan, byl podzial na stany (wies za drobna zaplate wydawala i atakowala powstancow...)

"sama widzisz nikt nie chce walczyc .. kazdu probuje zyc... w naszej 4ce nadzieja..." w Tobie chyba nie bardzo...
  • Anonim

a co do argumentu z cola... to nawet nie skomentuje... ale skoro lubisz takie przyklady... jaka vodka na zachodzie jest najdrozsza? Wyborowa...
  • sowi

hahaha !!! smieszny jestes!! w polsce jest zle bo - Nie ma vaniliowej coca coli hahahahaha wyprowadz sie do stanow bedziesz mialm 100 smakow coli i swiadomosc ze zyjesz w kraju dla debili a po 3 latach popadl bys w zachwyt i tez nim bys był LUB chcialbys wrocic do POLSKI naknajszybciej (jak ja) bo wqrwiali by cie ludzie totalnie tępi
  • sowi

Pozaty "Polska Winkelriedem narodów" ... popieram Cię Tomaszu !!
  • Anonim

Shit! Nie ma coli waniliowej! Może coca - cola doszła do wniosku że "Nie dla psa kiełbaska" :-p :-p :-p
  • Anonim

No coz.Kazdy ma prawo pisac o czym chce na gronie.Chlopako napisal co mu lezy na sercu.Troche za ostro chyba go potraktowales.
    Ja obecnie robie wszystko by sie stad wyrwac i bede trwala w tym az do skutku.Nie lezy mi ten kraj,tak jak nie lezal 250 tys.juz wyemigrowanej spolecznosci polskiej.