Yyyeeeheheeeheeeyyee [2]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dr Zosia

dobry wieczór!!Czas najwyższy wtrącić swoje 3 grosze!obiecuję od tej pory się poprawić szczególnie,ze jestem baaardzo zdegustowana waszym postępowaniem drogie współgronowiczki!!
    Krzysia nie znam,fakt ale nie sądzę żeby był na świecie mężczyzna o "bardzo małym rozumku",taaak? :)
    Może go poprostu należy wyklaskać(albo odklaskać jak kto woli)!!!!!!! Feng shui jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziło!

Pozdrawiam!!
  • Aga Be

Nie da sie juz chyba dalej ukrywac ze wszystkie oprocz Bazanta(bo nie zna) lecimy na Krzysia, a to co tu uprawiamy to jedynie sposob obrony przed jego ignorancja.
    Teraz juz mozemy go zaprosic, ja jestem czysta:)))))))))))))
  • Grono.Net

No nareszcie szalejemy trochę w gronku,chciałabym tu oficjalnie pochwalić bażanta..hehe aka Baśkę-zioma za aktywację na naszym hiper fajnym gronku!!Na Krzysia lecimy ,a i owszem!No ,bo co kurde,mozg to nie wszystko,fajne ciałko ważna rzecz,co mozna zaobserwować na przykładzioe mojego nowego nicka gronkowego.Ja zachęcam wspołgonowiczki do opowiesci innych ciekawych-sprawnych umysłowo inaczej!Pozdrawiam
  • Anonim

Jaaaacieeeeeeeeee!!!!!! Co tu się dzieje:)
  • Grono.Net

je je je jest imprezkaaa!!!
| |

Fanklub Bezmózgiego Krzysia założony przez dwie wielkie fanki ludzi sprawnych umysłowo inaczej..

Miejsca grona (0)