J.Gyllenhaal [18]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Początek końca

Lubicie Kristen i za co?
  • B.M

Nie lubię jej, a wręcz nienawidzę. Za to że była z Jake'm i go zostawiła raniąc jego uczucia. Biedaczek do tej pory się nie pozbierał.
  • Anonim

Mi ona jest całkowicie obojetna. Acz kolwiek cieszę się że nie są już razem.
  • Zaproś mnie:)

Och ja poprostu jej nie lubię. Już w Wywiadzie z wampirem mnie wkurzała. Nie ma to raczej nic wspólnego z Jake'm bo w końcu już z sie rozstali. Ona mnie poprostu drazni.
  • Początek końca

To tak jak ja.
  • Kamilka W****

Eee nic do niej nie mam a nawet trochę ją lubię.
  • B.M

Pierwsza osoba na tym gronie która lubi Kristen. Hahaha
  • Anonim

Wreście znalazłam jakieś ludzkie grono o Jake'u. Hej Brittany tak myślałam że tu będziesz. Szczerze to dzięki tobie znalazłam to grono. Fenx. A moje zdanie o Kristen GŁUPIA LASKA z niej
  • B.M

Nie ma za co. Widzę że mamy podobną opinnię na temat pani Dunst, Reba.
  • Marzyciel

To chyba jakieś nowe grono tem., bo jak wcześniej szukałam czegos o Jake'u to nic nie tego nie znalazłam.
  • Marzyciel

Co myśle o Kristen eee nie brzydka jest (tak z ciałka bo twarzyczkę to ona ma szkaradną) i jakoś specjalnie żle to nie gra.
  • Olga

Ja tam lubię Kristen i uważam ze jest dobrą aktorką. Może ma problemy z pryszczami, ale żeby od razu "szkaradna twarz". Marzycielko trochę przesadziłaś.
  • B.M

Popieram marzycielkę.
  • Anonim

Ja również jestem za marzycielką.
  • Succubus

Nie przepadam:(.
  • Olga

Większość z was nie lubi jej tylko dlatego że była z Jake'm.
  • Zapraszajcie!!!

no cóż zazdrość, nie da się nic poradzić. Ale już nie są ze sobą a ja nadal jej niecierpię.
  • B.M

Ona ma w sobie coś takiego odpychającego, jej poprostu się nie da lubić. Nawet jeśli człowiek by się bardzo starał
  • klaudia

Ja ją nawet lubię, chociaż nie wiem za co; )
  • Anonim

Kirsten...jeszcze zanim się dowiedziałam, że ona wogóle jest z Jake'm nie lubiłam jej. Anijako aktorki ani jako osoby, pod żadnym względem nie widzę w niej pozytywów:/
  • 1
  • 2
| |

Jest to grono w całości poświęcone temu wspaniałemu, młodemu, utalentowanemu aktorowi. Jakowi ...

Miejsca grona (0)