- 1
- 2
-
Początek końca
-
B.M
Nie lubię jej, a wręcz nienawidzę. Za to że była z Jake'm i go zostawiła raniąc jego uczucia. Biedaczek do tej pory się nie pozbierał. -
Anonim
Mi ona jest całkowicie obojetna. Acz kolwiek cieszę się że nie są już razem. -
Zaproś mnie:)
Och ja poprostu jej nie lubię. Już w Wywiadzie z wampirem mnie wkurzała. Nie ma to raczej nic wspólnego z Jake'm bo w końcu już z sie rozstali. Ona mnie poprostu drazni. -
-
Początek końca
-
Kamilka W****
-
B.M
-
Anonim
Wreście znalazłam jakieś ludzkie grono o Jake'u. Hej Brittany tak myślałam że tu będziesz. Szczerze to dzięki tobie znalazłam to grono. Fenx. A moje zdanie o Kristen GŁUPIA LASKA z niej -
B.M
Nie ma za co. Widzę że mamy podobną opinnię na temat pani Dunst, Reba. -
Marzyciel
To chyba jakieś nowe grono tem., bo jak wcześniej szukałam czegos o Jake'u to nic nie tego nie znalazłam. -
Marzyciel
Co myśle o Kristen eee nie brzydka jest (tak z ciałka bo twarzyczkę to ona ma szkaradną) i jakoś specjalnie żle to nie gra. -
Olga
Ja tam lubię Kristen i uważam ze jest dobrą aktorką. Może ma problemy z pryszczami, ale żeby od razu "szkaradna twarz". Marzycielko trochę przesadziłaś. -
B.M
-
Anonim
-
Succubus
-
Olga
-
Zapraszajcie!!!
no cóż zazdrość, nie da się nic poradzić. Ale już nie są ze sobą a ja nadal jej niecierpię. -
B.M
Ona ma w sobie coś takiego odpychającego, jej poprostu się nie da lubić. Nawet jeśli człowiek by się bardzo starał -
klaudia
-
Anonim
Kirsten...jeszcze zanim się dowiedziałam, że ona wogóle jest z Jake'm nie lubiłam jej. Anijako aktorki ani jako osoby, pod żadnym względem nie widzę w niej pozytywów:/
- 1
- 2