3A czyli awangarda z Zośki :) [22]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

konkrety wpiszę jutro, ale w ten łikend ((19-21.5)) jest druga odsłona projektu praga -

- muzyczna . przez trzy dni będą imprezy w PZO . od rana do rana .

ar łi gołing tugeder???
  • Anonim

bede... :D
  • Anonim

ale ten jeszcze wieczorem mohlibysmy sie przejechac na Noc muzeów. a ten jak juz sie bilet kupi to mozna wychodzic i z nim pozniej wchodzic??? :D
  • Popsuja

tez wpadne.
    a te muzea to sa z piatku na sobote, czy z soboty na niedziele?
  • Anonim

no ten z 19 na 20 wiec ja tam sie nie orientuje czy to piatek,sobota czy niedziela.
  • Anonim

to ustalcie kiedy te muzea i ja te.ż się wybiorę bo na impreze w PZO to jak się kupi bilet na jeden dzień to można w tą i we wtą wychodzić i wchodzić . a to jest tak że do rana będą grali i tam tacy z japoni dj'e jacyś kul ekstra .

no to tu szczegóły : http://www.projektpraga.com
  • ścibior

japońscy didżeje? wow. się wybierzemy. się wybawimy. tylko który dzień.
  • Anonim

kino kii ta oto kono ko kokosziba raka te ła na i.... jejeje
    od poczatku bedziemy!!!! no Cibeł do domu cos zjesc sie przespac godzinke i znowu.och jak dobrze ze PZO mam tak blisko.... tylko teraz sobie musze prace jakos tak ustalic zebym miala wolne :D
    lof
  • *NEFERTARI*

muzea są w piątek??? a powstania warszawskiego jest jeszcze nieczynne tak?? trzeba mieć wykupiony jakiś bilet??
  • Anonim

najlepiej iść w sobotę bo kupuje się bilet w południe potem można do domku na obiadek i spowrotem na całą noc

tańczyć
    skakać
    hej
  • Anonim

Martus rozmawialas z dyrka?? a ja bym wpadla w piatek wieczorem do soboty rano pozniej sprzatac moj intytutowy dziedziniec i znowu na troche bo w nd to ja pracuje
  • Anonim

hmm.... właśnie sobie na stronę weszłam i wspaniali organizatorzy chyba zapomnieli uwzględnić jakże ważnej dla niektórych kwestii: a ile kurde za bilet się płaci?? bo ja mam teraz wyliczone wszystko i musze jakby co mieć czas żeby nerke sprzedać! :D
    PS: i ja chce już w piątek iść!!!! o!!!
  • Anonim

bilet 25 zł na jeden dzień

(( ale w sobotę to najfajniej ma być ))
  • ścibior

25?!

jezu

nie mam 25
    mieć nie bede

co za bida

co za skrajna bida
  • Anonim

aaaaaaaaaaaaaaaale drogo! :( mówiłam popińska a ta mi tu wymyśliła :P
  • Anonim

ale ale jak to na jeden dzien?? a przypuscmy ze bym byla od piatku do soboty?? to juz sie nie liczy?? ejjj czemu tak??
  • ścibior

no i co kluski?

idzie ktoś?

sama nie wiem co robić. bo jak pojde na targi ksiazki to pewnie przepuszcze wszystek ostatek pieniedzy posiadanych.

z drugiej strony impreza z wami - bezcenne.

no ale z tego co slysze nikt nie idzie raczej. kasy brak.

nie ma jakis biletow grupowych?

do tego dochodzi moja pieta skaleczona uniemozliwiajaca mi sprawne poruszanie. z tancowania nici.

ech ech.

trzymajcie sie kochani w tych niełatwych czasach.

• Anonim

trzeba jeszcze to przeanalizować dokładnie...
  • Anonim

ja idę.

w sobotę. więc jakby się ktoś zdecydował.
    no.
  • Anonim

to chyba dupa z tego wyszla Marta. biedni studenci cierpiacy na brak gotowki... nie mialabym z czego kserowac za tydzien :(
  • 1
  • 2
| |

To gronko specjalne dla nas i tylko dla nas łatwiej będzie się konbtaktowac więc zapraszam do u..

Miejsca grona (0)