- 1
- 2
-
Anonim
konkrety wpiszę jutro, ale w ten łikend ((19-21.5)) jest druga odsłona projektu praga -
- muzyczna . przez trzy dni będą imprezy w PZO . od rana do rana .
ar łi gołing tugeder???
-
Anonim
-
Anonim
ale ten jeszcze wieczorem mohlibysmy sie przejechac na Noc muzeów. a ten jak juz sie bilet kupi to mozna wychodzic i z nim pozniej wchodzic??? :D -
Popsuja
tez wpadne.
a te muzea to sa z piatku na sobote, czy z soboty na niedziele? -
-
Anonim
no ten z 19 na 20 wiec ja tam sie nie orientuje czy to piatek,sobota czy niedziela. -
Anonim
to ustalcie kiedy te muzea i ja te.ż się wybiorę bo na impreze w PZO to jak się kupi bilet na jeden dzień to można w tą i we wtą wychodzić i wchodzić . a to jest tak że do rana będą grali i tam tacy z japoni dj'e jacyś kul ekstra .
no to tu szczegóły : http://www.projektpraga.com -
ścibior
japońscy didżeje? wow. się wybierzemy. się wybawimy. tylko który dzień. -
Anonim
kino kii ta oto kono ko kokosziba raka te ła na i.... jejeje
od poczatku bedziemy!!!! no Cibeł do domu cos zjesc sie przespac godzinke i znowu.och jak dobrze ze PZO mam tak blisko.... tylko teraz sobie musze prace jakos tak ustalic zebym miala wolne :D
lof -
*NEFERTARI*
muzea są w piątek??? a powstania warszawskiego jest jeszcze nieczynne tak?? trzeba mieć wykupiony jakiś bilet?? -
Anonim
najlepiej iść w sobotę bo kupuje się bilet w południe potem można do domku na obiadek i spowrotem na całą noc
tańczyć
skakać
hej -
Anonim
Martus rozmawialas z dyrka?? a ja bym wpadla w piatek wieczorem do soboty rano pozniej sprzatac moj intytutowy dziedziniec i znowu na troche bo w nd to ja pracuje -
Anonim
hmm.... właśnie sobie na stronę weszłam i wspaniali organizatorzy chyba zapomnieli uwzględnić jakże ważnej dla niektórych kwestii: a ile kurde za bilet się płaci?? bo ja mam teraz wyliczone wszystko i musze jakby co mieć czas żeby nerke sprzedać! :D
PS: i ja chce już w piątek iść!!!! o!!! -
Anonim
-
ścibior
-
Anonim
aaaaaaaaaaaaaaaale drogo! :( mówiłam popińska a ta mi tu wymyśliła :P -
Anonim
ale ale jak to na jeden dzien?? a przypuscmy ze bym byla od piatku do soboty?? to juz sie nie liczy?? ejjj czemu tak?? -
ścibior
no i co kluski?
idzie ktoś?
sama nie wiem co robić. bo jak pojde na targi ksiazki to pewnie przepuszcze wszystek ostatek pieniedzy posiadanych.
z drugiej strony impreza z wami - bezcenne.
no ale z tego co slysze nikt nie idzie raczej. kasy brak.
nie ma jakis biletow grupowych?
do tego dochodzi moja pieta skaleczona uniemozliwiajaca mi sprawne poruszanie. z tancowania nici.
ech ech.
trzymajcie sie kochani w tych niełatwych czasach.
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
to chyba dupa z tego wyszla Marta. biedni studenci cierpiacy na brak gotowki... nie mialabym z czego kserowac za tydzien :(
- 1
- 2