KN Gender Studies APS [36]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • madgesty.

Uwaga Uwaga!
    Wszystkie osoby chętne na wyjście na XXY!

W środę o godz 17:15 w Kinotece. Bilet kosztuje 13 zł (nie ma grupowych;/)
    Dostaniemy fakturę,więc jest szansa na jakis mały zwrot, bo w planie wydatków ustaliłam wyjście do kina:)

Uwaga: to bilet studencki wiec kazdy musi miec przy sobie legitymację!

• Anonim

Idę!!!
  • Anonim

a ja nie moge ale czekam na relacje z filmu =)
  • Violett

IDĘ !!!:):)))
  • dżoana

a co to za film i kiedy?
  • madgesty.

Film pt XXY

"XXY podejmuje trudny temat hermafrodytyzmu. Bohaterka/em jest 15 letnia/i Alex, która/y w wyniku anormalnego zespołu chromosomów jest zarówno chłopcem, jak i dziewczyną. Film opowiada o jej/jego pierwszych seksualnych doświadczeniach oraz problemach, które będą miały wpływ na życie jej/jego samej/ego, jak i jej/ego rodziny."(Stopklatka)
  • nazywaj mnie jak chcesz

zapowiada się fajnie ale ja też nie mogę iść:( życzę miłego wyjścia w takim razie:)
  • Mo

ja oczywiście idę:)
  • flata

I ja idę :-)
  • Karol(ina)

dopiero co odkryłam ze Gender studies ma grono; ) ale do kina z wami pojde i chetnie dolacze do kola gdyz tematyka bardzo mi sie podoba; )
  • nayaa

ja pewnie też dam radę:)
  • Anonim

Będę :-)
  • Anonim

Kolejna ciekawa propozycja to film Karima Ainouza, który grany jest w kochanym Muranowie:

"Opowieść o Joao Francisco dos Santos, kabaretowym transwestycie, wyrzutku i ojcu siedmiorga adoptowanych dzieci, który spędził w więzieniu prawie 28 lat. Reżyser zrywa z linearną narracją, stawia na wizualną ekspresję, niezwykły montaż i ujęcia, przy pomocy których opisuje barwny świat swego bohatera. Jedno z odkryć ubiegłorocznego festiwalu w Cannes".
  • behind blue eyes

ja to chętnie obejrzę:)
  • Verta B.

Bede. Napewno sie spóźnie; )
  • Karol(ina)

wiec moze umowmy sie jakos konkretniej? nie znam was wiec moge was nie rozpoznac; )
  • nayaa

>Karol(ina) napisała:
    >wiec moze umowmy sie jakos konkretniej? nie znam was wiec
    >moge was nie rozpoznac; )

dołączam sie:)
  • madgesty.

Dziewczyny, ok umówmy się wewnątrz Kinoteki przy kasie.(wiem, tam jest parę kas ale zwykle tylko jedna jest czynna więc przy czynnej;])
    o 17:00. (albo nawet trochę wcześniej:))
    Nayaa i Karolina- wezmę dla Was kwestionariusze członkowskie żeby móc umiescic Wasze bilety na fakturze:):)

Poki co jestem chora(mam zwolnienie z sesji nawet;/),wiec moje wyjscie stoi pod znakiem zapytania, ale w razie co Monika się wszystkim zajmie:)
    Cieszę się,ze nasze Koło jest coraz większe:)

• flata

kwestionariusz członkowski? Nie widziałam, nie słyszałam, więc pewnie dla mnie też jakiś trzeba.
  • madgesty.

No tak tak,dla Ciebie również,oczywiscie:) Przeoczyłam Twój wpis,przepraszam:)
| |

Grono Koła Naukowego Gender Studies w Akademii Pedagogiki Specjalnej w Warszawie http://www.genderaps.blog...

Fotki

Miejsca grona (0)