-
madgesty.
Uwaga Uwaga!
Wszystkie osoby chętne na wyjście na XXY!
W środę o godz 17:15 w Kinotece. Bilet kosztuje 13 zł (nie ma grupowych;/)
Dostaniemy fakturę,więc jest szansa na jakis mały zwrot, bo w planie wydatków ustaliłam wyjście do kina:)
Uwaga: to bilet studencki wiec kazdy musi miec przy sobie legitymację!
-
Anonim
-
Anonim
-
Violett
-
-
dżoana
-
madgesty.
Film pt XXY
"XXY podejmuje trudny temat hermafrodytyzmu. Bohaterka/em jest 15 letnia/i Alex, która/y w wyniku anormalnego zespołu chromosomów jest zarówno chłopcem, jak i dziewczyną. Film opowiada o jej/jego pierwszych seksualnych doświadczeniach oraz problemach, które będą miały wpływ na życie jej/jego samej/ego, jak i jej/ego rodziny."(Stopklatka)
-
nazywaj mnie jak chcesz
zapowiada się fajnie ale ja też nie mogę iść:( życzę miłego wyjścia w takim razie:) -
Mo
-
flata
-
Karol(ina)
dopiero co odkryłam ze Gender studies ma grono; ) ale do kina z wami pojde i chetnie dolacze do kola gdyz tematyka bardzo mi sie podoba; ) -
nayaa
-
Anonim
-
Anonim
Kolejna ciekawa propozycja to film Karima Ainouza, który grany jest w kochanym Muranowie:
"Opowieść o Joao Francisco dos Santos, kabaretowym transwestycie, wyrzutku i ojcu siedmiorga adoptowanych dzieci, który spędził w więzieniu prawie 28 lat. Reżyser zrywa z linearną narracją, stawia na wizualną ekspresję, niezwykły montaż i ujęcia, przy pomocy których opisuje barwny świat swego bohatera. Jedno z odkryć ubiegłorocznego festiwalu w Cannes". -
behind blue eyes
-
Verta B.
-
Karol(ina)
wiec moze umowmy sie jakos konkretniej? nie znam was wiec moge was nie rozpoznac; ) -
nayaa
>Karol(ina) napisała:
>wiec moze umowmy sie jakos konkretniej? nie znam was wiec
>moge was nie rozpoznac; )
dołączam sie:) -
madgesty.
Dziewczyny, ok umówmy się wewnątrz Kinoteki przy kasie.(wiem, tam jest parę kas ale zwykle tylko jedna jest czynna więc przy czynnej;])
o 17:00. (albo nawet trochę wcześniej:))
Nayaa i Karolina- wezmę dla Was kwestionariusze członkowskie żeby móc umiescic Wasze bilety na fakturze:):)
Poki co jestem chora(mam zwolnienie z sesji nawet;/),wiec moje wyjscie stoi pod znakiem zapytania, ale w razie co Monika się wszystkim zajmie:)
Cieszę się,ze nasze Koło jest coraz większe:)
-
flata
kwestionariusz członkowski? Nie widziałam, nie słyszałam, więc pewnie dla mnie też jakiś trzeba. -
madgesty.
No tak tak,dla Ciebie również,oczywiscie:) Przeoczyłam Twój wpis,przepraszam:)