www.pajacyk.pl® [13]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • adamu

czas ruszyc naszego pajacyka, bo biedak nam ze smutku padnie. Mamy wiosne, a na wiosne przychodzą nowe wybuchowe pomysły. Ruszmy wię c nasze szare komurki i zastanomy sie jak uaktywnic ludzi do klikania w pusty brzuszek pajacyka. Ja mam trzy.
    1. Akcja sabotażowa na moim uniwersytecie - ustawic wszystkie strony startowe komputerów jakie znajdują się na moim wydziale
    2. porozwieszac plakaty gdzie się da informujące o pajacyku
    3. zorganizowa balony z logiem pajacyka i rozdawa w publicznych miejscach

może macie jakieś ciekawsze pomysły które warto wdrożyc. Stańmy się ambasadorami pajacyka na ulicach naszych miast; )
    pozdrawiam
  • adamu

uuuuuu.... cicho tu
  • Emilia

Cicho cicho

u mnie na wydziale dużo komputerów ma ustawionego pajacyka jako stronę startową.
    mam jeszcze trochę naklejek z logiem pajacyka, naklejam czasem to tu, to tam...

• adamu

a skąd takie naklejki mozna wziąc to sam bym ponaklejał?? Pozdrawiam
  • Emilia

Pajacyk jest inicjatywą Polskiej Akcji Humanitarnej.
    Działałam w PAHu jako wolontariuszka i stąd miałam różne naklejki promujące ich akcje.

Naklejki powinny być więc dostępne w biurach PAHu.
    Biura PAH są w Warszawie, Krakowie, Łodzi, Toruniu, Opolu, Wrocławiu i Poznaniu. Niestety w Trójmieście chyba nie ma :(

kontakt przez net:
    http://www.pah.org.pl/
    pah@pah.org.pl

Pozdrawiam
  • Anonim

ta świetna akcja! pokazuje że naprawdę wystarczy chcieć! a nie biadolić że nic nie da sie zrobić że nia ma kasy i wogóle...
    Szkoda że tak mało internautów pamieta o tym jednym kliknięciu...
  • Anonim

proponuje umieszczenie adresu strony w opisach gg, oraz wysyłanie wszystkich naszych wiadomości ze stałym załącznikiem-linkiem do strony http://www.pajacyk.pl
| |

Uzależnieni od dokarmiania, w tym przypadku dzieci;)

Miejsca grona (0)