Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

>Jaszczomb! napisał
    >Mnie najbardziej denerwuje ta tresowana widownia. Jeśli nie
    >jest się zwolennikiem Parlamentarnego Organu (Gazety
    >Wyborczej) to reakcje publiczności potrafią zmusić do
    >zmiany kanału.
    >Lis nie potrafi zrozumieć, że widz chciałby sam ocenić
    >kto ma rację, na tym polega jego ekstremizm.

Ale Lis nie sugeruje niczego. Moim zdaniem jest on rasowym dziennikarzem wyksztalconym na znakomitych wzorcach amerykanskiego journalism'u, ktory mial szanse studiowac u zrodel w USA w jednej z bardzo duzych sieci TV, bodajze FOX.
    Bylem kiedys na widowni w programie Lisa "Co z ta Polska" i nie zgodze sie absolutnie, ze Lis ma "wytresowana" publicznosc.

Lis to zankomity dziennikarz.
  • Anonim

Ale co z tego, ze byles - jak mysmy widzieli publicznosc - ktora bije brawa zawsze pewnej opcji, smieje sie z pisu
  • Anonim

Ja zdecydowanie preferuję program w konwencji "Linii specjalnej". Nie potrzebuję widowni, po co mi oklaski, krzyki, śmiechy, rżenia i inne takie. Jest dziennikarz, polityk i prowadzą normalną rozmowę.

Dzisiaj TV Trwam swoje audycje organizuje w tej formie. Prowadzący rozmowe nie przerywa w przeciwieństwie do Lisa, który się zachowuje jakby miał ADHD.

>Bylem kiedys na widowni w programie Lisa "Co z ta Polska" i nie
    >zgodze sie absolutnie, ze Lis ma "wytresowana" publicznosc.

Problem polega na tym, że Lis zaprasza( czy sami się wpraszają) działaczy partyjnych młodzieżówek.
  • Anonim

b.fajny program te cienie, polecam:)
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)