- 1
- 2
-
Malcolm
"W związku z planowaną ratyfikacją Traktatu Lizbońskiego, w dniu 12 marca 2008 r. o godz. 12.00 Unia Polityki Realnej organizuje przed budynkiem sejmu manifestację za odrzuceniem tego dokumentu, będącego w istocie konstytucją Unii Europejskiej.
Zapraszamy do udziału w niej wszystkich przeciwników unijnego socjalizmu, politycznej poprawności i zwolenników suwerenności.
Zorganizowane grupy chcące wziąć udział w manifestacji proszone są o przesłanie informacji do Sekretarza Generalnego w formie zgłoszenia mailowego. Będzie to pomocne w sprawach porządkowych.
Kontakt - tomasz.brzezina@upr.org.pl
Choć to środek tygodnia i dzień pracy, zachęcamy członków i sympatyków UPR, a także wszystkich zwolenników wolności którzy znajdą czas, do udziału w tej manifestacji! "
Tekst pochodzi ze strony UPRu.
Zastanawiam się czy ktoś z gronowiczów się wybiera? -
Anonim
wybacz,ale komformizm mi mowi,ze nastalbym sie tam,a TR i tak by przyjeli.
jak spoleczenstwo glupie,to przyjdzie za glupote zaplacic.."w przyrodzie nic nie ginie" -
Nie wymiękaj, przyjdź i pokaż żeś inteligentny, im nas będzie więcej, tym lepiej.; )
Choć nie ukrywam, że już uzbierało się całkiem sporo osób. -
Anonim
Zamiast robić happening przed sejmem lepiej idźcie do biur poselskich, przekonujcie decyzyjnych! -
-
JS
To obciach jutro nie przyjść! Polska traci resztki niepodległości, a niektórym się nie chce pod sejm ruszyć... -
>Jaszczomb! wrote:
>Zamiast robić happening przed sejmem lepiej idźcie do biur
>poselskich, przekonujcie decyzyjnych!
A masz przepustkę? :> Wiesz, można zawsze wejść bez pukania, ale wtedy jest wielkie prawdopodobieństwo spotkania ze służbami porządkowymi, które są z pewnością lepiej uzbrojone od nas. -
Jeśli chodzi o przekonywanie poszczególnych (p)osłów, to wchodzi w grę "czas" w skończonych ilościach.
-
Anonim
Wystarczy przekonać 34% posłów i likwidacja Państwa Polskiego nie przejdzie. Przypominam również, że Rodzina Radia Maryja prowadzi podpisy pod obywatelskim projektem ustawy o zwołanie referendum. -
mi-haó; ميخاو
No Rodzina Radia Maryja to wielka rodzina:)
JS myslisz ze Twoje stanie pod Sejmem coś zmieni? Nic nie zmieni, nie uważam żeby zwykły człowieczek coś mógł zmienić, chyba że cała gromada wywoła jakiś przewrót. -
Anonim
-
Malcolm
Teraz trochę bardziej przyziemne pytanie, z osób z tego grona, które wybierają się na manifestacje, był by ktoś zainteresowany spotkaniem po niej? -
-
Malcolm
-
Lypa
>Malcolm napisał
>Teraz trochę bardziej przyziemne pytanie, z osób z tego
>grona, które wybierają się na manifestacje, był by ktoś
>zainteresowany spotkaniem po niej?
Co prawda nie wiem, czy urwę się z uczelni na manifestację, ale cóż to za spotkanie? -
Malcolm
-
Anonim
-
Malcolm
Jak wasze wrażenia z manifestacji? Ja jestem trochę rozczarowany...
Po pierwsze, mało ludzi - choć to można zwalić na wiele rzeczy - mało informacji o manifestacji, ogólna propaganda mediów i przemilczanie faktów, no i środek tygodnia w godzinach pracy.
Po drugie, dość krótka, trochę ponad godzinę i do domu. Wiem, że to miało być bardziej symboliczne niż na prawdę coś zdziałać, ale obawiam się, że mogło nawet nie być zauważone. Pielęgniarki protestowały kilka dni walcząc o podwyżki, my postaliśmy godzinę broniąc niepodległości...
Wiem, że to nie do końca tak, ale takie smutne skojarzenie mi się nasunęło. -
Anonim
-
Wampir Ernest
fajnie, że trochę ludzi się zebrało i pokazało, co myślą ale mogło by to jednak trwać troche dłużej
np. teraz na tvn24 Sikorski pieprzy bzdury na temat dobra traktatu; /
oby ta manifestacja coś dała -
Anonim
Wystarczy, że pojawiły się informacje o manifestacji MW, LPR, UPR i dla przeciętnego zjadacza michnikowego kitu wszystko jest jasne. Czasami lepiej zostawić partyjny sztandar w domu...
- 1
- 2